Ruim assortiment en goede service

Ruim assortiment waterpompen. Precies de pomp gevonden die ik zocht. Snel geleverd tegen redelijke prijs.

helemaal TOP

besteld net voor 22:00 en inderdaad de volgende dag geleverd. Pomp geinstalleerd en weer een warme badkamervloer. Slim om product te leveren met 2 nieuwe pakkingen. Product voelt degelijk en niet te zien dat deze bijna helft van de grundfos kost.

uitmuntend

Na bestelling razendsnel bezorgd. top product, zeer tevreden dank je wel!!!

Uitstekend en super snel

Mooie pomp gekocht, goede prijs. Idd de volgende dag in huis, mooi verpakt en mooie pomp. Perfect

Mooi op tijd geleverd, prima service! Maar PostNL kan beter.

Waterpomp werd netjes de dag na de bestelling geleverd, zoals aangegeven. Niks mis mee, maar de bezorger van PostNL belt aan, dropt de colli's (waarvan één met hydrofoorpomp) voor de voordeur. Mijn echtgenote was thuis, heeft de bel gehoord, en tegen dat ze open deed stonden de colli's aan de voordeur en reed PostNL weg... Dus niets moeten aftekenen voor ontvangst, en ze heeft dan maar zelf de waterpomp binnen moeten "sleuren"...

Duidelijke omschrijving en maatvoering op de site en verrassend snelle levering.

Bedankt ploegendienstmedewerkers!

Zeer goede service 👍

Zeer goede service 👍

uitstekend

Snel, goed en voordelige keuze.

super

zeer snelle levering 's avonds besteld en ik had de pomp de volgende dag al in huis. Ik heb de pomp zelf geïnstalleerd door middel van de gebruiksaanwijzing. ook deze makkelijk uitgelegd in verschillende stappen. Ik heb nu weer een lekker warme vloer. in een woord Super! ben zeer tevreden.

Vriendelijke uitleg aan telefoon

Snelle reactie op vragen via mail en duidelijke uitleg via telefonisch contact. Pomp was snel binnen inclusief benodigde verlengstukken.

Gewoon geweldig!

Mijn 2e dab devosta 2 pomp inmiddels. Eerste was voor de boiler. Deze voor de radiatoren. Mijn oude wilo werkte nog prima, 4 snelheden en 21 jaar oud. Toch preventief nieuwe besteld ivm stroomverbruik? Service is goed, 5 jaar garantie voor dit geld.de tijd zal het uitwijzen.

ongelooflijk snel geleverd

TOP! ongelooflijk 's avond om 21u betseld en toch de volgende dag al in thuis.Pomp meteen geplaatst en super tevreden!

Efficiënt

Goede voorlichting. Duidelijke informatie en vriendelijke mensen.

Pomp werkt prima

De juiste informatie gekregen en hij werkt prima.

Problemen met pomp supergoed opgelost

Na +/-2 maanden was de pomp die ik had gekocht stuk. ik heb gebeld en gemaild en alles werd meteen heel erg netjes opgelost. (Dus geen kastje naar de muur, en ook ook geen eindeloze muziekjes terwijl je “in de wacht” staat) Ik werd te woord gestaan door iemand met verstand van zaken en uiteindelijk heb ik de pomp teruggestuurd. Binnen twee weken had ik een nieuwe pomp. Top geregeld mensen! Dank.

Top is maar 1 woord. Top is maar een woord is een regel

De levering was supersnel binnen. Binnen 24 uur. Zelfs 2 linker handen waren geen excuus voor mij om de pomp niet meteen aan de praat te krijgen.

deskundig advies, vlot geleverd

goed advies gehad via telefoon en bestelling vlot geleverd

Snel en goed

De nieuwe pomp was een zeer nauwe passing door de nieuwe afdichtingsringen, maar is wel gelukt.

Super snelle levering

Lang op zoek geweest naar een waterdrukverhoger en gevonden bij de waterpompshop. Deze op vrijdag middag besteld en werd de volgende dag rond het middaguur geleverd. Echt super snel dus. En alles compleet, direct opgehangen, enkel de loodgieter nog even aan laten sluiten. Mooi product, goed verpakt, compleet pakket en super snelle levering. Ik raad de waterpompshop zeker aan, ook binnen mijn vrienden en kennissenkring. Bedankt 👍

Volgens afspraak goed en op tijd geleverd. 4 sterren gegeven. Meteen een 10 krijg je nergens toch. Bedankt

Zeer goede service

Samen de juiste pomp uitgezocht, echter toen deze niet pastte, er was 1 letter anders, kon ik deze gratis terugsturen

Duidelijke website met goede toelichting

Snelle en correcte verzending. Gewoon 'geen gedoe', zoals je hoopt dat 't gaat.

Supersnel en voor en nette prijs

Supersnel en voor een nette prijs.

Goed en snelle levering

Duidelijk overzicht van het product en de levering was ook snel waardoor wij snel konden werken

Prachtig apparaat. Geruisloze werking nagenoeg. Lastig om in te stellen.

Mooie compacte unit , echter moeilijk om te programmeren. Staat nog steeds op 65 Psi en krijg hem niet op Bar. De instructies op YouTube corresponderen niet helemaal met het apparaat. We helaas een slechte koppeling gaan lekken op zolder. Maar ik kan de Dap mini adviseren voor ieder die een druk of capaciteits probleem heeft.

91 Stationsplein

's-Hertogenbosch 5211 BM