Duidelijke website, snel bezorgd.

Overzichtelijke website met een duidelijke productomschrijving. Goede prijs en een snelle levering! Top dus.

Uitstekende transactie

Prima product, conform beschrijving tegen een redelijke prijs en snelle levering.

Zeer ruim gesorteerd, vlotte en gratis levering

Levert niet alleen de pompen, maar ook veel onderdelen. Dit voorkomt dat je gelijk een nieuwe complete pomp aan moet schaffen.

Supper

Alles is geregeld zoals belooft .Zelfs op zondag besteld en maandag geleverd

Ook als er iets fout gaat met een onderdeel wordt dat snel opgelost!

Wat een fijne ervaring had ik vandaag. Een onderdeel van de aanvoerslang van mijn DAB pomp had het begeven. Vandaar dat ik een nieuwe heb besteld. Die lag de volgende dag bij mij in de brievenbus. Maar daarnet kreeg ik bericht dat ik het bedrag op mijn rekening terug gestort krijg! Slijtage in zo'n korte tijd werd door Waterpompshop niet normaal gevonden. Is dat niet fijn! Zonder gesteggel, zonder woede aanval, zonder dreigen of wat dan ook. Helemaal zoals het hoort. Bart, bedankt!

levering is snel en prima in orde

Pomp doet het goed maar maakt veel lawaai bij het leegpompen

snelle levering en goede info op site

goede info op site

Prima service ook via whattsapp direct problemen kunnen melden

Beschadigde pomp ontvangen ,uiteraard totaal geen probleem ,via whattsapp werd het binnen een uur opgelost dat is service

Prima pomp en snel geleverd.

Fijne pomp die zich gemakkelijk laat installeren. Doet precies wat hij moet doen. Goed op de hoogte gehouden over de levering. Vlekkeloos verlopen allemaal!

Buitengewoon goede service

Had de verkeerde maat CV pomp via de webshop besteld. Gelukkig kon ik de pomp in Hoofddorp komen ruilen zonder bijbetaling! Dit noem ik nou eens service! Bravo!

Prima.

Snelle levering, goede pomp !!!!

Goede service and aftersales

Snelle afhandeling van een klacht omdat de levering wat haperde door miscommunicatie van het afleveradres. Ook het vervangen van een onderdeel wat niet werkte werd goed en snel opgelost, al zou ik wel willen adviseren om de klantenservice beter bereikbaar te maken. Al met al top.

Precies wat ik verwachtte

Ik ontving wat ik verwachtte en nog zeer snel ook. prima materiaal.

Goede oplossing

Naar een verkeerde bestelling fout van mij. Alles terug gestort.

Conact goed

Jammer dat de site voor zakelijk niet werkt , er zit namelijk wel een klein verschil in aankoop van stukken tov van particulier

Optimaal

Zo behandel je klanten.

Prima snelle levering.

De pomp moet ik nog plaatsen maar ik ga er zondermeer vanuit dat dit met de instructievideo goed is te doen.

prima service

Besteld, betaald en snel geleverd

Prima, snel geleverd

Beschrijving op internet klopt met het geleverde product.

Snelle levering van het bestelde product. Alle documenten erbij (ook testrapport), gewoon helemaal goed !

Keurig verpakt en snelle levertijd

Geweldige shop om een pomp te kopen.

Zaterdag besteld en maandag al in huis. En dat voor een zaterdag bestelling. Echt super geholpen!

Geweldige service

Ik heb eerder een pomp besteld die de volgende dag thuis werd bezorgd na een paar maanden begon de pomp iets wat raar te doen en lampjes te knipperen vervolgens heb ik met whatsapp contact opgenomen (in de avond) en kreeg dezelfde dag nog een berichtje terug dat er contact werd opgenomen met de leverancier. Tot mijn verbazing werd er 2 dagen later gewoon een nieuwe pomp geleverd.

Correcte afhandeling

Vlotte afhandeling. Goed advies. Prima.

goede duidelijke site

heel goede service, snel geleverd en bij contact een vriendelijke medewerker die alle hulp die ik nodig had gaf.

91 Stationsplein

's-Hertogenbosch 5211 BM