Superbedrijf

Ik had een verkeerde pomp besteld en die had ik al ruim 8 maanden, ze deden totaal niet moeilijk om de pomp om te ruilen en kreeg me geld terug gestort, daarna heb ik als nog de goede pomp besteld.... Super service

Prima geprijsd.

Snelle en accurate levering van topmerken tegen concurrerende prijzen.

Goede en snelle service

Na mijn problemen met bestellen via de tablet werd ik fijn telefonisch te woord gestaan en mijn bestelling opgenomen. Volgende dag al in huis. Top service!

Supersnel thuisbezorgd!

Online bestellen vóór 22:00 uur en dan meteen de volgende dag super snel thuisbezorgd! Klasse!

Uitstekend geholpen; mijn complimenten.

Ik had behoorlijk wat vragen voordat ik tot de definitieve bestelling overging. Ik ben daarbij uitstekend en met alle geduld geholpen en heb daardoor de juiste keuze gemaakt.

snelle en nette afhandeling van het geheel

Gemakkelijke website goed overzichtelijk Extra voordeel op pakketten Prijs in verhouding is goed Snelle levering netjes verpakt

Duidelijke omschrijving met voors en tegens over de verkochte producten

Deze site heeft een breed spectrum aan producten met een voldoende duidelijke omschrijving. Levering gebeurde volgens afspraak

Besteld en 1 dag later geleverd Supersnel

snel en goede prijs

mooie pomp gekocht voor goede prijs alleen jammer dat de aanzuigslang te kort was was mij fout maar er fijn dat hij er de volgende dag geleverd was ik zou zeker nog iets kopen bij waterpompen shop

Werd erg goed geholpen met de aftersales

Mijn pomp kwam binnen zonder een handvat. Nadat ik gebeld had zou ik teruggebeld worden voor de eventuele oplossingen. Na 2 uur werd ik al gebeld dat ik kon kiezen voor een volledige retour en een nieuwe pomp of dat het handvat werd nagestuurd. Gekozen voor dat laatste. Maar top service.

Goede pomp

Doet wat hij moet doen!

Prima info, correcte levering!

Website geeft goede info en het product werd zelfs eerder dan aangegeven geleverd!

Snelle levering van een uitstekende waterpomp

Geweldig.

Gekregen wat werd verwacht, netjes, zonder beschadigingen en snel

Bestelling is gegaan als verwacht. Ik beleefde meer plezier aan de website met keuzes en informatie over verschillende pompen en mogelijkheden/adviezen.

prima levering zoals afgeproken

zeer tevreden

Snelle levering en alles prima in orde, conform de bestelling!

Zie boven

Uiteindelijk keurig opgelost

Mijn pomp deed het in 1e instantie niet. Als ik reclameerde werd er, zoals ik het ervaarde, constant naar de fabrikant verwezen. Ik denk dat ik daar geen boodschap aan heb, omdat de Waterpompshop mijn aanspreekpunt en voor dit soort dingen. Ik begon al een beetje "argwaan" te krijgen, maar uiteindelijk is alles keurig opgelost en afgehandeld.

Goed, service en levering in orde.

Eerste pomp was defect, maar gelijk een nieuwe gestuurd en label om oude te retourneren. Goede service, goede producten.

Correct en snel geholpen.

Bestelling geplaatst en binnen één dag afgeleverd. Veel sneller kan niet.

Makkelijk te bestellen, snelle levering, zeer behulpzaam

Super service, had een foutje in de bestelling gemaakt, onderdeel weggehaald uit de bestellijst terwijl dat onderdeel is van een pakketaanbieding. Na constatering gebeld, werd direct geregeld en gratis verzonden.

Betrouwbaar bedrijf en een goed en duidelijke websites

duidelijk en overzichtelijk

makkelijke site, normale prijzen, goede uitleg en makkelijke bestelling!

Top product

Duidelijke site. Makkelijk te bestellen best laat op de dag gedaan en volgende dag al in de ochtend in huis. En werkt perfect. Super.

Snel correct en goed

Snel nieuwe dompelpomp nodig. Donderdagavond besteld, vrijdag in huis. Perfecte pomp, doet wat ie moet doen. Goeie prijs.

Vooralsnog prima

Snelle levering van een DAB waterpomp. Eenvoudig bestellen, interessant geprijsd en snel geleverd. Getoonde informatie op de site is uitgebreid en duidelijk te begrijpen. Pomp had wat beschadigingen aan het drukvat en pomp zelf. Gezien de doos ook gescheurd was leek dit erg op transportschade. Ik heb hierover contact opgenomen met de waterpompshop welke een aantal acceptabele voorstellen hadden om dit op te lossen. Ondanks dat de postbezorging te wensen overlaat (zaak voor de betreffende koerier) is de service van de waterpompshop zeer goed te noemen!

91 Stationsplein

's-Hertogenbosch 5211 BM