Zeer vlot en correct afgehandeld

Prima bedrijf,verkoop van kwalitatief goede producten, vlotte levering ben zeer tevreden met de Dab pomp. Ook het aanbieden van een compleet samengesteld pakket pomp,slang,koppeling, etc vondt ik gebruiksvriendelijk.

Bestelling snel en correct afgehandeld.

Prijsniveau is concurrerend en de bestelling wordt snel en correct afgehandeld.

Snel duidelijk en makkelijk

Goed vindbaar op internet met de juiste. Informatie (voor een leek op het gebied ban pompen). Een aanrader voor ieder

Overzichtelijk, duidelijk en kennis

Overzichtelijke website met voldoende en duidelijke productinformatie. Bij telefonisch contact ter zake kundig en helder advies.

Correct en snel geleverd

Bestelling op tijd en goed verpakt geleverd Geen ervaring met aftersales service

Gewoon goed

Pomp doet precies wat hij moet doen. Snelle levering.

Snel, compleet en niet te duur.

De beste webshop voor waterpompen en gerelateerde materialen. Goede prijzen, snelle levering en een duidelijke website.

Prima services en snelle levering

S'avonds bestelt en de volgende middag al in huis. Producten voldoen aan verwachting.

Gezocht product snel te vinden; Levering fantastisch snel. <20 uur

Vanwege een probleem met mijn oude hydrofoorpomp noodgedwongen op zoek naar een vervanger. Via Internet komt je bijna direct bij waterpompshop.nl uit. Duidelijke site, producten makkelijk te vinden en de levering was verbazingwekkend snel. Binnen 20 uur op locatie afgeleverd en alles compleet. Complimenten.

Goede producten en service echter de levering heeft op zich laten waqchten

Ik was op zoek naar een kwalitatief goede beregingspomp voor mijn tuin omdat mijn oude de geest had gegeven. waterpompshop.nl heeft een groot assortiment en interessante aanbiedingen. Zo kon ik de pomp, met aanzuigslang en toebehoren met een forse korting bestellen. De levering van de spullen zou reeds de volgende dag plaatsvinden. Via track & trace bleek dat inderdaad de volgende dag de spullen al opgehaald waren bij waterpompshop.nl. Daarna elke dag bericht gekregen dat de spullen de volgende dag bezorgt zouden worden. uiteindelijk pas 5 dagen later geleverd. Heel frustrerend omdat ik er steeds voor had gezorgd dat iemand thuis was om de spullen in ontvangst te nemen. Zouden de spullen direct geleverd zijn zoals in eerste instantie aangekondigd dan zou ik een dikke 10 geven. Nu echter een 5.

Waterpomp is van uitstekende kwaliteit.

Snelle levering met complete accessoires, duidelijke beschrijving van het installeren van de waterpomp. Via de mail een vraag gesteld, er werd direct een duidelijk antwoord gegeven.

Snelle levering maar helaas een defect product

De pomp die wij besteld hebben lekt, wij hebben nog geen passende oplossing gekregen maar dat komt hopelijk nog.

keurig en snelle afhandeling

De bestelling keurig verpakt en snelle afhandeling wat verzenden betreft.

product goed en geleverd maar contact kan beter

Voor 22:00 besteld en morgen in huis kon niet waar gemaakt worden. Blijkbaar kwam de pomp rechtstreeks van de fabrikant. Dit mag in mijn ogen beter gecommuniceerd worden. Valse beloftes heeft niemand iets aan. Verder contact gehad via Whats app wat in mijn ogen hier ook heeft gefaald. Antwoord waren kortaf of kwamen niet en wanneer het antwoord kwam duurde dit meerdere uren of een dag. Uiteindelijk zeer tevreden over het product.

Zoals in de omschrijving staat aangegeven werd mijn bestelling de volgende dag keurig verpakt geleverd.

Perfecte A-kwaliteit voor een B-kwaliteit prijs

Inmiddels 2 bestelleningen gedaan, beiden zeer vlot geleverd en de producten waaronder een DAB pomp en DAB-Controle doen het uitstekend. Bij de volgende keer kijk ik eerst op de site van waterpompshop.nl

Snel bezorgd, goed verpakt, en de pomp werkt precies zoals beschreven .

Komen afspraken na en snel geleverd!

Snelle levering, netjes en goed verzonden. Weinig kans op beschadiging. Het geleverde voldoet aan omschrijving en goede prijs/kwaliteit verhouding

zeer tevreden

ik was verbaast dat het zoo vlug hier was en ik ben zeer tevreden van het product

Prima aanbod, duidelijke info, vlotte levering

Op uw site is info simpel en duidelijk beschikbaar, u geeft zelf nuttige aanvullingen op mijn keuze als aanbeveling (en niet zomaar iets, waarvan u teveel voorraad heeft), verstuurd het geheel vlot en verzorg, en dat alles ook nog voor een goede prijs.

Snelle en correctie afhandeling van de order.

De order is correct en snel verwerkt. Levering volgens opgave. Prima

foutloze snelle levering

ik had al een beregeningspomp, maar die was eigenlijk te klein, vond bij dit bedrijf een goede tussenmaat, besteld als setje met aanzuigslang etc. snel geleverd, zoals besteld, en vergeleken met andere bedrijven een goede dab pomp voor niet te veel geld

Duidelijke website en snelle levering

Prima werkende pomp aangeschaft. 'S avonds bestelt, de dag er na al in huis.

Heel snel en correct

Mijn ‘savonds geplaatste bestelling werd nog diezelfde avond verstuurt en was de volgende dag in huis.

Er bestaan echt nog bedrijven die perfect werk leveren.

Waterpomp met accessoires besteld. Bleek dat ik iets overbodigs had besteld. Men heeft mij persoonlijk opgebeld, en uitgelegd hoe en wat. En uiteraard had Waterpompshop gelijk, en het te veel betaalde geld was in een mum van tijd terug gestort. De bestelling had ik een dag later. Betere service bestaat er niet. Ik koop daar zeker weer!

91 Stationsplein

's-Hertogenbosch 5211 BM