Pluspunten

snel geleverd en super goeie service. ik had een fout gemaakt bij aflevering locatie. even een belletje en werd meteen op gelost.

de site voor mobile was af en toe lastig!

Pluspunten

prima producten, scherpe prijsstelling

Pluspunten

Goede voorlichting op de site en zeer snelle en adequate levering. Product nog niet in gebruik, maar ziet er zeer solide uit ende handleiding is meer dan duidelijk.

Pluspunten

Goede duidelijke website en snelle levering.

Pluspunten

De bestelde circulatiepomp werd volgens afspraak vlot geleverd, degelijk verpakt.

Pluspunten

Zeer vlotte levering, en perfect product

Pluspunten

Snelle levering ( volgende dag in huis), top. Ook goede prijs kwaliteit.

Op dit moment geen.

Pluspunten

Gebeld, vanuit Frankrijk waar ik woon, werd de telefoon door de medewerker met een mooi "bonjour" opgenomen, verrassend en attent. Ik werd keurig geholpen en keer de informatie die ik vroeg. De levertijd, van mijn bestelling, was 3 dagen naar Frankrijk, en dat is perfect.

Geen, alles was goed.

Pluspunten

Snelle reactie. Doen wat ze zeggen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

snelle levering, goed telefonisch bereikbaar

slechte garantie bedingingen, een waterpomp- drukverhoger welke niet in een vochtige ruimte kan staan, en wat vooraf niet op de installatie specificaties staat vermeld, en vervolgens na 6 maand kapot gaat en niet onder de garantie valt en dan voor de reparatie bijna 300.- moeten betalen. nou dan zijn er wel diverse verbeter punten lijkt mij Ik ben hier dan zeer ontevreden over.

Pluspunten

Breed assortiment, fijne website, goede informatie, en montagefilmpjes

meer fysieke winkels in de buurt, kun je nog sneller je spullen even ophalen, hoofddorp is voor mij niet eventjes te doen. wellicht dat waterpompshop ook zakelijke pompen zou kunnen gaan leveren??

Pluspunten

alles voor een leek zeer duidelijk weergegeven. en zeer snelle en correcte levering

geen

Pluspunten

Netjes de bestelling verwekt en afgeleverd

Pluspunten

Voor de duidelijkheid, ik ben bij de winkel geweest in Hoofddorp en daar direct mijn artikel meegenomen. Zeer vriendelijke bediening, veel verschillende pompen op voorraad.

Als de klant blijk geeft van meer kennis dan de gemiddelde klant, dan wordt het prijs gesteld als daar technisch gezien op ingesprongen word.

Pluspunten

Deskundig en aardig telefonisch advies, snelle levering, goede verpakking, fijn product, prima gebruiksaanwijzing, goede prijs/kwaliteit verhouding

Pluspunten

Heldere video instructie en goede service.

Het vervangende model van mijn cv pomp was niet de goede op de website.

Pluspunten

correcte prijs, snelle levering

Pluspunten

duidelijke website goede instructievideo's

Pluspunten

Goede uitleg met een video

Extra koppelstuk om een dikkere of dunnere slang aan te kunnen koppelen.

Pluspunten

Vrijdagavond 5 voor 10 besteld, en zaterdag 3 uur in huis, zeer tevreden met mijn dab pomp en de levering ervan.

Pluspunten

Snelle levering goed verpakt. prima prijs

Aansluitkoppelingen bij de pomp als optie plaatsen zodat je alles in 1 keer kan bestellen

Pluspunten

Zeer snelle levering. Duidelijke uitleg

Pluspunten

Zeer snelle levering, duidelijke omschrijving en montage instructies. Zeker met behup van de filmpjes op you tube. Tevens een van de voordeligste aanbieders van de onderdelen.

Pluspunten

De afhandeling van mijn bestelling is heel snel en goed verlopen en de vervangende DAB circulatiepomp DAB Evosta 40-70/130 deze paste goed en probleemloos en werkt zeer goed zonder hinderlijk geluid. Ben zeer tevreden met de afhandeling van de order en de pomp die heel voordelig geprijsd is. Zal dit bedrijf aan anderen aanbevelen

Een kaartje met bedrijfsinformatie als sticker bij de pakbon is nooit weg. Het bedrijf gevonden op internet.

Pluspunten

Levering is snel binnen op de website word goed uitgelegt wat de pomp kan en welke pomp meschien beter geschikt is dus ik ben wel tevreden

Ga zo door

91 Stationsplein