Pluspunten

Goed passend advies, duidelijk instructies en snel geleverd

Deze beoordeel pagina iets meer aankleden met logo en stijl van waterpompshop.nl.

Pluspunten

Voor een DAB-waterpomp meer dan 100 euro goedkoper dan elders. Zeer snelle levering aan huis na nog geen dag.

De berekening van de korting was niet helemaal duidelijk.

Pluspunten

snel en accuraat

Pluspunten

Duidelijke site, snelle levering eventueel met alle accessoires zoals terugslagklep en slangen geleverd. Volgende dag al in huis! Top!

Pluspunten

Hallo Waterpompshop: Bij deze bedankt voor de snelle en correcte levering. Omdat ik geen verwarmingsmonteur ben, maar toch wel een beetje technisch heb ik de pomp inmiddels zelf gemonteerd en mijn verwarming is weer optimaal. Hierbij waren de online filmpjes mijn grote steun. Nogmaals bedankt voor deze levering en ondersteuning. Groetjes: Michael Geelen

Overbodig!

Pluspunten

Snelle correcte levering en mooie garantie.

Pluspunten

Een bedrijf kan zich in mijn ogen pas echt onderscheiden wanneer er zich een onvoorziene omstandigheid voor doet en daar op een goede manier mee om weet te gaan. In het geval van Black Firday en Cyber Monday was dit het geval en kreeg ik een bericht van Waterpompshop dat de bestelling vertraagd was. Een item wat is besteld had, was niet meer op voorraad en werd mij een ander voorstel gedaan. Een voorbeeld van wat ik service noem.

Als het uit kan ervoor zorgen dat de voorraad gekoppeld is aan de voorraad online. Hetzij met een paar uur vertraging zoals bij IKEA of Hornbach.

Pluspunten

Goede informatie voorafgaand aan het aankooptraject. Spullen snel verzonden en dus ook in huis !

Pluspunten

Snelle levering van de cv-pomp. Specificaties en montage handleiding duidelijk op de website.

Pluspunten

goedkoop, snel en duidelijke filmpjes op internet, ook voor de niet vakman

Pluspunten

Producten zeer snel geleverd, helemaal zoals beloofd!

Pluspunten

Sneller geleverd dan verwacht. Meer dan een week eerder!

Product was niet opvoorraad maar uiteindelijk toch snel binnen

Pluspunten

Zeer snelle reactie en meedenken en volgende dag product al in huis top!! Communicatie via Whatsapp is ook erg handig

Niet op dit moment

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering prijs en kwaliteit is goed.Gemonteerd en loopt als een zonnetje.

Pluspunten

goede en duidelijke informatie super behulpzaam supersnelle levering

tot nu toe geen

Pluspunten

Advies, snelheid

Pluspunten

Een zeer correcte leveringspolitiek. Een duidelijke communicatie ivm garanties en het wel of niet van toepassing zijn. Een correcte prijspolitiek

Voor mij loopt alles prima.

Pluspunten

Zeer veel keus. Heel veel informatie op de site over iedere pomp in het arsortiment. En niet onbelangrijk: echte mensen die jou telefonisch advies geven. Mijn keus was toen snel gemaakt. Topwinkel !

Pluspunten

Supersnelle levering van de bestelde pomp. Goede informatie erbij en de mogelijkheid om persoonlijk geadviseerd te worden!

Pluspunten

super snel

Pluspunten

Goede beschrijving van het gekozen artikel En een snelle levering

Specificatie foutje bij Dab evosta 2 40 70/180 pompje LxBxH : 13x19x15 mi. moet de 13 van 130 toch 18 zijn van 180mm.? Ook de meegeleverde rubber ringen kregen we er met geen mogelijkheid tussen dunnere ringen moeten gebruiken .Maar dat heeft weinig met jullie bedrijf te maken.Verder werkt de pomp prima.

Pluspunten

snel

Pluspunten

Duidelijke website en zeer snelle levering

Kan niet beter

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

per mail niet altijd even snel pas na bellen een reactie

Pluspunten

Zeer snelle levering van de pomp. Goedkoopste leverancier

91 Stationsplein

's-Hertogenbosch 5211 BM