Pluspunten
Makkelijk online alle spullen bestellen ook al heb je geen verstand van waterpompen
VerbeterpuntenDat als de levering later wordt dan de datum die op de website staat vermeld er even een mail verstuurd wordt zodat je weet dat de levering later is dan vermeld.
Beste Marjan, Hartelijk bedankt voor uw aankoop. Vanwege de aanhoudende droogte in de afgelopen weken, is de vraag naar pompen veel groter geweest dan het aanbod, waardoor de vertraging in de levering is ontstaan. Dit hadden we natuurlijk moeten communiceren. Echter is dit er vanwege de drukte bij ons doorheen geglipt. Onze welgemeende excuses hiervoor. We hopen desondanks dat u met alle plezier gebruik kan maken van uw nieuwe pomp.
Pluspunten
Nee
VerbeterpuntenVanuit bedrijf eerst verkeerde t&t ontvangen waardoor niet traceerbaar. Vervolgens werkt de pomp niet naar behoren, van een krachtige pomp zoals omschreven bleek het precies andersom. Telefonisch slecht bereikbaar en vervolgens weinig animo om te helpen anders dan stuur maar terug naar de fabrikant onder garantie maar als hun niks vinden krijg je hier wel de kosten voor. Wij bestellen hier nooit meer!!!!!!!!!!!!!!!! Inmiddels pomp vervangen voor ander merk welke wel werkt zoals beloofd.
Gelukkig is het u uiteindelijk toch gelukt om ons vrijdagochtend én -middag aan de lijn te krijgen. Uw pomp bleek niet haar maximale druk op te kunnen bouwen. Dit ligt altijd óf aan de aanzuiging en installatie, óf aan een defect aan de pomp. We hebben u stappenplannen toegestuurd en u geprobeerd telefonisch hulp te verlenen. Ondanks u niet onze accessoires gebruikt, geeft u toch aan dat de installatie volgens u 100% correct is. Om die reden hebben we aangeboden de pomp retour te nemen voor de garantie. We hebben hierbij gewaarschuwd dat wanneer de fabrikant de pomp controleert en géén defect kan vinden, zij genoodzaakt zijn controlekosten in rekening te brengen. We helpen u graag verder met de installatie of de garantie.
Pluspunten
Na overleg per e-mail en telefonisch adequate reactie waardoor snelle ( sneller dan ik had verwacht!) levering, gesplitst i.v.m. beschikbaarheid van diverse onderdelen. Installeren m.b.v. uitleg website vlot ( door niet technisch onderlegde 65 +er) en pomp functioneert prima!
VerbeterpuntenGeen
Beste heer van den Broek, Bedankt voor uw bestelling en fijne reactie! Fijn dat u de pomp zonder al teveel moeite heeft kunnen installeren. We hopen dat u er nog veel plezier aan heeft. Mocht u nog opmerkingen of tips voor ons hebben, dan vernemen we dat natuurlijk graag! Team Waterpompshop.nl
Pluspunten
Verbeterpuntenvraagstelling bij de aflevering door post.nl: hoewel met twee man weigerden zij het pakket te lossen wegens te zwaar (18 kg?)!!???
Beste Rhon, bedankt voor uw beoordeling en uw bestelling. Vreemd dat er op deze manier is gehandeld door PostNL. We hebben uw klacht doorgezet om dit te laten onderzoeken, daar pakketten tot 30 kg afgeleverd dienen te worden. Bedankt voor uw terugkoppeling, hiermee kunnen wij naar de vervoerder! Met vriendelijke groet, Team Waterpompshop.nl
Pluspunten
Snelle levering. Goed meedenken van de medewerker om de levering te splitsen zodat ik de spullen snel in huis had.
VerbeterpuntenIk mis nog 2 eindstoppen. Hopelijk komen deze samen met de nalevering van de grondpennen.
Beste heer Postma, De einddoppen staan nog in backorder. Deze zullen inderdaad samen met de klemmen worden geleverd. Onze excuses voor de vertraging. Hopende u zo voldoende geïnformeerd te hebben. Team Waterpompshop.nl
Pluspunten
Zeer snel en accuraat
VerbeterpuntenGeen
Best heer Helgering, Bedankt voor uw bestelling en fijne reactie! We hopen dat u nog veel plezier met uw pomp zult beleven. Team Waterpompshop.nl
Pluspunten
Snelle en correcte levering, pomp ook prima, prestaties precies volgens specs en verwachting. Dank!
Best Wim, Bedankt voor uw bestelling en fijne reactie! We hopen dat u nog veel plezier met uw pomp zult beleven. Team Waterpompshop.nl
Pluspunten
Geen negatief woord over te zeggen. De pomp werd zoals beloofd de volgende dag geleverd en daarmee mijn tuin gered. Ik moest nog wel een verloopstukje in de winkel halen om de tuinslang erop aan te sluiten maar dat was snel geregeld.
Pluspunten
Snelle levering en spullen van prima kwaliteit
Pluspunten
Pluspunten
Wat ze beloven doen ze! Waterpomp vlot in huis
VerbeterpuntenBij de aanbieding van €209 was prima maar wat ik dan mis is de koppeling naar de tuinslang. Jammer!
Pluspunten
Goede webshop met keuzebegeleiding waar ik veel aan heb gehad. Zou van harte aanbevelen
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Supersnelle levering, zelfs op zondag bestellen een dag later binnen. Top
Pluspunten
In heel NL geen pomp meer te vinden. Wel hier. Op zondagmiddag 17u besteld en op maandag 14.00 stond ie mijn gazon te sproeien. Prima pomp, veel meer druk en beter en duurzamer dan drinkwater verspillen...
Verbeterpunten2 dikke handleidingen in 30 talen is niet zo duurzaam wanneer je mAr 10 nl pagina’s nodig hebt...
Pluspunten
Ondanks grote drukte snel een reactie per email op een vraag over een verkeerde bestelling. Retourneren was geen probleem, hoewel ik nog geen bericht heb ontvangen over restitutie van de aankoopsom. Vanwege deze onzekerheid 4 ipv 5 sterren.
Pluspunten
Snelle bezorging
VerbeterpuntenEenvoudigere handleiding met tips.
Pluspunten
Goede Prijs. Perfect op tijd volgens afspraak geleverd. Goed product
VerbeterpuntenDe over doos was niet geheel gevuld waardoor deze stuk was gegaan cq ingedeukt, producten echter niet beschadigd
Pluspunten
Snel geregeld en geleverd. En mooie producten.
Pluspunten
Had een taalles 850 E boost gekocht maar daar kan je de waterdruk niet van omlaag zetten dit staat wel op de website Heb contact met ze gezocht en er werd meteen een oplossing bedacht en er werd een drukreduceerventiel op gestuurd
Pluspunten
Waterpompshop.nl is heel klantvriendelijk en denkt mee met het oplossen van problemen. Ook een jaar na aankoop van een pomp nog. En ook als het probleem niet door de pomp wordt veroorzaakt.
Pluspunten
breed assortiment, snelle accurate dienstverlening. bijna helemaal tevreden. Goede en vriendelijke communicatie
Verbeterpuntenindien niet hele bestelling voorradig is, is het beter om in overleg met de klant de besluiten of split shipment of een latere verzending gewenst is.
Pluspunten
Zeer tevreden! Goede en behulpzame klantenservice, goede prijzen en snelle levering.
Pluspunten
goede prijs/kwaliteit
Verbeterpuntengeen levering de volgende dag (na bestelling voor 2200uur) maar dag later PostNL doet er nog een schepje bovenop door zonder blikken of blozen van het eerstgenoemde tijdsblok af te wijken waardoor er iemand geregeld moest worden om de bestelling niet mis te lopen. Aan het laatste kan Waterpompshop natuurlijk niets doen.
Pluspunten
Snelle correcte levering
91 Stationsplein
's-Hertogenbosch 5211 BM