Pomp werkt zoals verwacht. Nalevering van onderdelen zeer snel.

Heel tevreden

Tevreden

Redelijke prijzen

De pomp is goeie aan koop alleen een ding er zit geen Nederlandse beschrijving bij

Goed product correcte levering

Product is van goede kwaliteit en een correct snelle levering.

Goede service en scherpe prijs.

Bij telefonisch contact goed advies, daarna snelle levering.

Doet wat hij beloofd

Snelle en correcte levering. De pomp doet wat beloofd wordt. Heel tevreden.

‘Middags besteld de volgende dag voor de middag in huis. Super!

‘Middags besteld de volgende dag voor de middag in huis. Super!

snelle levering en een scherpe prijs.

De pomp s'avonds besteld en de volgende middag geleverd.

Zeer snelle levering

Stond er echt van kijken s'middags besteld andere middag binnen . Netjes !

Fijne snelle levering

Ik had een verkeerde pomp besteld. Geen enkel probleem terug gestuurd geld terug gekregen. Nieuwe pomp besteld, ook weer binnen een dag geleverd. Zat een kleine beschadiging op, zonder enkele moeite reserve delen, toegestuurd gekregen. Al met al enorm goede service.

Snelle, nette levering!

De waterfontein heb ik keurig en snel ontvangen! Dit moederdag cadeau viel erg goed in de smaak bij mijn schoonmoeder!

Duidelijke website, goede service en snelle levering

Omdat dit onze eerste beregeningssysteem is hadden we wat vragen en hebben daarom de helplijn gebeld. De vragen werden goed beantwoord waardoor we een passende pomp hebben besteld. De prijzen zijn ook erg goed t.o.v. andere webshops. De levering ging echt supersnel, s avonds besteld en de volgende dag al geleverd door postnl.

Snel en kordaat

De bestelling was met 2 dagen geleverd. Het roostertje van de pomp was stuk. Ik wilde de pomp retour zenden en omruilen voor een nieuwe pomp, en vroeg om een retouretiket. Maar dat was niet nodig. Ik kreeg een nieuwe pomp opgestuurd en mocht de eerdere gestuurde pomp ook houden. Fantastisch, wat een service!

SUPER GEREGELD ALLEMAAL

Alles top in de puntjes geregeld en als het niet goed was zoweer opgelost TOP

Prima product en levering

Wel jammer dat de aansluiting naar het normale 1” systheem van de loodgieter een andere spoed had. Typisch. Had handig geweest als deze was meegeleverd. Verder alles dik voor elkaar

waterverf

heb bij jullie een pomp gekocht met afvoerslang, als set. heeft iemand ooit gekeken of die twee wel bij elkaar horen? ben bang van niet, heb alles geprobeerd maar die slang past niet op die pomp. heb zelfs ten einde raad een uiteinde afgesneden on de slang er direct op te monteren. vergeet het maar

Snel handelen

Omdat de 1e pomp het niet deed kreeg ik 2 dagen later een nieuwe pomp thuis gestuurd wat heel veel vertrouwen met zich meebrengt. Ben nu ontzettend blij dat ik het product bij jullie heb mogen aanschaffen.

Goed product en snelle service

Goede service snelle levering.

Naar dat onze oude pomp het begaf waren we met spoed een nieuwe nodig deze besteld en werd keurig en correct geleverd

Goede prijs kwaliteit

Prima snelle levering

Zeer snelle complete levering. Alles paste in een keer.

Goede service, snelle levering

Beveel ik aan

Aanzuigslang voldoet, maar had helaas een verloopstuk nodig.

Snel en klantgericht

Via Post.nl duurde de levering 2 weken, daartussen contact opgenomen met WP. Zij stuurden ons een nieuw pakket via DPD wat wel 1 dag duurde. Post.nl pakket na 2 weken ging retour afzender.....

Waterpomp.nl maakt waar wat ze beloven

Snelle levering en gratis retourneren

91 Stationsplein

's-Hertogenbosch 5211 BM