Gisteren besteld en vandaag echt al in huis. Ik sta perplex, echt waar!!

Door de winterkou was mijn aanzuigslang van mijn tuinpomp door midden gebroken. Heb dit gemaakt door aan de binnenkant een ijzeren pijp te plaatsen en met duc-tape af te dichten. Maar zoals dat bij mij meestal gaat met improvisaties, door de scherpe buitenrand van die ijzeren pijp brak mijn slang opnieuw. Nu niet meer getwijfeld en een nieuwe slang gekocht.

zeer tevreden

Heb nog. Nooit zo’n snelle levering gehad super !

In de avond besteld en de volgende ochtend geleverd. Hoezo langere levertijden door Corona

Top firma met een topservice

Mijn waterpomp was stuk gegaan buiten de garantie periode en krijg gewoon een nwe toegestuurd. Heb ik nog nooit eerder meegemaakt bij een firmanogmaals helemaal top.

Goede producten Jan

goede klante service snelle reactie

nieuwe aanzuigslang gekocht voor mijn pomp klanten sevice wist of de slang paste op mijn type pomp.

Bij ontvangen van een product met teansportschade, een dag later een nieuw exemplaar ontvangen

Top geholpen, goed product!

Goede service, snelle levering, uitstekende kwaliteit.

Snelle en correcte levering

Na bestelling zeer goed geinformeerd mbt levering . Ook al kwam de bestelling van meerdere leveranciers alles werd snel en correct geleverd !

lekker klaterend snel!!!!

De bestelde pomp werd razendsnel geleverd en in no time kon ik dat ding installeren.

Levering was correct. Product voldoen volgens verwachtingen.

Levering op tijd. Goede gebruiksinstructie. Product voldoet volgens verwachtingen zonder mankementen. Conclusie: leverancier is aan te raden.

Ok

Val ons aub niet lastig met dit soort mails. Als iets niet goed is hoort u het wel..

Grandioze service!!!!

Vorig jaar een beregeningspomp gekocht..de hele zomer heel veel plezier aan de pomp gehad. Nuttig niet al te veel lawaai en eigenlijk vrij makkelijk te installeren. In de herfst leeg laten lopen en opgeborgen in de schuur. Een paar dagen geleden weer geïnstalleerd..niets ...wel motor aan maar geen water. Opgebeld...binnen 4dagen had ik een nieuwe Pomp!!! Zonder lastig te doen...keurig met de post..ik schreef al op Facebook, een heel warme douche ...dankjewel Waterpompshop!!!!

Zeer snelle service

super goed en goede service

voor weinig een super pomp gekocht en de service is top.

Perfect!

Waterpompshop levert zéér snel. Helemaal top.

Vlugge levering,100% inorde

Vlotte levering, snelle support

Mijn waterpomp werd vlot geleverd, met duidelijke instucties ook snel aan de praat. Helaas ontbrak een onderdeeltje in de doos maar dat is door de shop zonder problemen direct de volgende dag nageleverd. Top !

Goed materiaal, duidelijke website, snelle service

Goed materiaal, duidelijke website, snelle service

snelle levering, helaas op verkeerde plek

snelle levering helaas op een afhaalpunt, en niet op aangegeven adres.

Prima pomp! We zijn er blij mee

Zeker aan te raden en op tijd bezorgd!

Betrouwbaar en snel

Bestelling op zondag gedaan, zondag avond al de verzendbevestiging ontvangen en maandag geleverd. Helaas was de levering niet helemaal compleet, dit is zeer snel en boven verwachting opgelost!

Je krijgt wat je besteld en snel geleverd

Bestelde goederen s' avonds besteld en s' morgens geleverd, goede kwaliteit voor betaalbare prijs.

Super snel een goeie pomp Ik ben er erg blij mee

Duidelijke site. Levering volgens afspraak

De geleverde pomp werd op de afgesproken dag afgeleverd. Informatie op de site was duidelijk en overzichtelijk.

91 Stationsplein

's-Hertogenbosch 5211 BM