Service prime product nog niet oké

De sevice was voortreffelijk. Binnen een dag de pomp met filter binnen en de een paar uur later bestelde pijpnippel ook. Helaas heb Ik een nieuw type pomp, waarbij de nippel als adapter voor het filter te kort is. Daar was geen oplossing voor. Heel coulant heb ik het geld van nippel en filter teruggekregen, om elders misschien een passende oplossing te kopen. Jammer geeft toch extra slijtage aan de pomp, misschien werkt Waterpompshop intussen ook aan een oplossing, De telefonisch en mail contacten waren in ieder geval prima.

Gewoon goed

Overzichtelijke website, snelle levering, betrouwbare service.

Het product dat ik wilde aanschaffen was in eerste instantie niet op voorraad. Waterpompshop bood aan om mij te informeren zodra het gewenste artikel weer voorradig was. Nadat ik had aangegeven om van deze service gebruik te maken, kreeg ik na korte tijd het bericht via de mail dat het product weer voorradig was en voor dezelfde prijs! Vervolgens ging de levering precies volgens afspraak. Kortom: Prima service!!

Goed, duidelijk en snel

Goede en snelle levering!

SNELLE LEVERING

NADAT DE POMP KAPOT WAS GEGAAN HEB IK VIA WATERPOMPSHOP.NL EEN NIEUWE BESTELD NA TELEFONISCH NETJES GEHOLPEN TE ZIJN. OMDAT ALLE LOSSSE ONDRDELEN NOG BRUIKBAAR ZIJN HOEVEN DEZE ALLEEN OVERGEZET TE WORDEN. BEDANKT MOEDERS KAN HAAR TUIN WEER WATER GEVEN

Helemaal Top!

Van het begin tot het eind gewoon perfect. De gekochte pomp is heel mooi en goede kwaliteit. Zeker voor de prijs. Het was goed verpakt en snel geleverd. Dat is tegenwoordig niet normaal want veel shops maken een barcode aan en zeggen dan dat het is verzonden wat vaak niet waar is. Deze shop maakt het waar. Zeker voor herhaling vatbaar.

In een zin geweldig.

Duidelijke website, snelle correcte levering voor een goede prijs.

Uitstekende verwerking en service!

Mijn bestelde bronpomp en toebehoren waren op voorraad met een vermelde levertijd van een paar dagen. Na twee dagen viel me op dat de levertijd op de website plots gewijzigd was naar drie weken. Na contact opgenomen te hebben bleek dat mijn bronpomp netjes volgens de in eerste instantie vermeldde leverdatum verzonden zou worden, ik had hem zelfs een dag eerder in huis! Ook hebben ze me perfect op de hoogte gesteld van de controller die via een andere zending geleverd zou worden. Een betrouwbare club met accurate levertijden en vriendelijke en snelle service en dienstverlening!

Goede kwaliteit en volgens afspraak op tijd

Snelle levering. Duidelijke webshop,. Gemakkelijk, kortom gewoon goed

Goede pomp snel geleverd

Snelle levering maar niet compleet

Ze leveren keurig en snel, ik had een 1' drieweg waterverdeler gekocht met een bundel met kranen en slangtules. Het is alleen jammer dat het verdeelstuk een afsluitdopje nodig heeft om hem te kunnen gebruiken. Deze dop wordt niet aangeboden in de bundel, staat er niet bij dat deze nodig is en moest ik dus later bijbestellen. Kosten voor de dop € 1,49 maar dan ook nog wel extra € 6,95 verzendkosten in rekening brengen. Kijk eens goed naar je webshop en maak het verhaal compleet dat dit soort missers niet gemaakt kan worden. Verder prima ervaring.

zeer goed

Bestelling ging verloren bij PostNL, maar is na telefonisch contact onmiddellijk opnieuw verzonden en wel goed aangekomen. Top bedrijf.

Ik heb zeer goede ervaring met waterpompshop.nl. Mijn eerste waterpomp bestelling was incompleet en nadat ik heb gebeld, werd volgende dag een nieuwe waterpomp gestuurd.

Goede prijs, snelle levering en ...... super afterservice

DAB-beregeningspomp gekocht voor de beste prijs op de markt, volgende dag geleverd. Zelf niet goed nagedacht en bijna pomp om zeep geholpen door haspel met automatische afslag. Nog net op tijd pomp uit kunnen schakelen. Maar snel een DAB-control-D aangeschaft en ook die was de volgende dag in huis. Met mijn minime technische kennis toch maar effe gebeld met waterpompshop.nl en snel, vriendelijk en duidelijk te woord gestaan. Alles werkt perfect. Ik ben er heel blij mee. En mijn gazon ook!

Prima te bereiken en nuchter advies.

Ze zijn goed bereikbaar en denken op een juiste manier mee na, geen verkoop verhaaltjes voor een duurdere pomp te verkopen. Prijs kwaliteit prima!

Keurig/netjes cfm bestelling

Keurig/netjes cfm bestelling

Zeer deskundig advies

Zeer vakkundig geholpen en een snelle levering

Prima hydrofoor die doet wat we willen en ook goede service achteraf.

Uitstekend.

Snelle accurate uitwisseling van informatie

Ik werd direct juist geinformeerd... kocht de juiste pomp en die werd snel geleverd!

kwaliteit voor een goede prijs

De website is goed toegankelijk en snel mee te werken. Product is snel en goed verpakt geleverd. We hebben nog weinig ervaring opgedaan met het gekochte product.

Goede en snelle levering

Zeer snelle en een perfecte service

Gewoon zoals het moet zijn !!!!

Supersnel geleverd en scherpe prijs .

Jammer, dat de service en gesprek niet goed verloopt. Mag wel aan gewerkt worden.

Service en contact kan veel beter. Mag zeker wel aan gewerkt worden. Bestellen en retourneren is niet de bedoeling, het kan veel tijd en geld kosten door verkeerde en gebrekkige informatie te geven. Kon makkelijk voorkomen worden. Is echter niet zo moelijk als je een beetje verstand hebt van pompen.

Alles naar wens afgehandeld

Prima in orde