Dat kan beter

Mocht u zich afvragen hoe dan? Naar aanleiding van een vraag die ik heb gesteld en het antwoord dat ik daar op kreeg. De vraag was of een X dompelpomp geschikt zou zijn voor onze haven, het antwoord was nee dat raden we af, en wij hebben geen dompelpomp die dat wel is. Verder geen advies welke pomp wel in aanmerking zou komen. Levering snel, instructie bij de DAB pomp summier Vriendelijke groet Frits Bouwmeester

Snelle levering, netjes verpakt

Duidelijke website, snelle levering, goed verpakt

snelle levering en goede webshop

had snel product gevonden

snelle levering, ook bij problemen

Onze nieuwe pomp wat beschadig tijdens het transport, direct om gewisseld door waterpompshop.

Mooie spullen goede communicatie

Post NL had een probleem met bezorgen maar super opgelost door waterpompshop.nl!

Snelle en correcte service&levering.

Dag na bestelling geleverd...goed verpakt.

1 Dag na de bestelling was de pomp binnen. Pomp voldoet aan mijn verwachting.

snel en goed geleverd

zeer tevreden duidelijke voorraad overzicht.

Een super beregeningspomp gekocht bij waterpompshop.nl

Door de duidelijke presentatie van beregeningspompen op de site van waterpompshop.nl heb ik daar mijn beregeningspompgekocht. Ik had de pomp verrassend snel in huis en inmiddels al aangesloten. Hij doet het super bedankt waterpompshop.nl voor deze geweldige pomp.

zo besteld , zo bezorgd .

Na bestelling zou de pomp met 100 meter slang na een dag of 5 geleverd worden . Hij was er - goed verpakt - al na een dag of twee ! Fijne pomp , staat al een paar dagen te draaien .

in 1 woord gezegd top...

super snel geleverd, zondag avond besteld maandag morgen voor 11 uur in huis top...

Rap en goed

Makkelijke website, concurrerende prijzen en rap in huis.

Topper

Zeer blij mee Duidelijke website

Was binnen 1 dag geleverd,gelukkig had ik nog alle slangen etc van de oude pomp.Deze is helaas in de winter kapot gegaan,had al het water er uit gehaald,maar helaas toch de ...pomp stuk.Zet het ding binnen... in de winterrrrrr

Goede producten. Prima service.

Groot assortiment en snelle levering. Er was een probleem met een geleverde pomp (kan gebeuren), maar dit werd na 1 mailtje snel en prima opgelost.

Snelle service, zelfs bij aankoop op zondag.

Mijn aquaforte vijver pomp voor een nette prijs gekocht. Belofte is voor een bepaalde tijd besteld, morgen in huis. Omdat ik op een zondag bestelde verwachtte ik daar niet veel van, maar maandag rond de middag was het pakket er al. Het product voldoet volledig aan de verwachting.

Goede persoonlijke aandacht !

Ga zo verder.

Goede producten, snelle levering

Al vaker een cv pomp en waterpomp bij deze firma gekocht. Goede producten tegen nette prijzen en snelle levering.

Snel en correct mijn eigen fout hersteld.

De goede informatie hielp om de juiste vervangingspomp te vinden. Helaas koos ik de verkeerde aansluitdiameter. Het was geen probleem om te ruilen met de juiste. Bedankt voor de goede service.

Geweldig bedrijf

Mijn controller was stuk en viel op 3 dagen na dus bijna buiten de garantie. Geen probleem, met enkele mails was het probleem zo opgelost en kreeg ik gewoon een nieuwe. Hier kunnen nog heel wat bedrijven een voorbeeld van nemen. Ik werd vertrouwd op mijn eerlijkheid en een discussie heb ik er niet over moeten voeren. Mijn volgende controller komt ook zeker bij jullie vandaan . ;)

Snel en passend

Pomp besteld snel geleverd en hij psst ook nog

Goede en snelle service, product werkt goed.

Goede en snelle service, product werkt goed.

Overzichtelijk en snel

Fijne overzichtelijke site. Na bestelling de delen op de verwachte datum ontvangen.

Correcte en snelle levering.

S avonds besteld. De volgende morgen al geleverd.

Goede Duitse kwaliteitspomp.!!

Voor weinig een uitstekende RVS pomp aangeschaft. Makkelijk installeren en gelijk pompen. Dus voor mij krijg je een 10.

91 Stationsplein

's-Hertogenbosch 5211 BM