snelle reacties, snelle levering, duidelijke site

Prima shop. veel keuze, duidelijke overzicht en goede uitleg, met videos. Keuze van koppelingen om aan te sluiten mag wat uitgebreider, zodat aansluiting op een flexibele waterleiding ook in 1x te realiseren is. Ik heb nu bij 2 bouwmarkten moeten shoppen om de benodigde overige onderdelen te verkrijgen.

Snel en simpel te bestellen

Top , de pomp was vet bezorgd

Prima product voor een scherpe prijs

Laagste prijs die ik kon vinden, uiterst vlot verzonden, binnen 1 dag binnen. Top!

Goede en snelle bezorging.

Ik ben blij met mijn aankoop, het bestellen ging snel en vlot en het artikel werd gelijk geleverd, top!!

Goed advies snel geleverd

Perfect, eindelijk een webshop die aan zijn afspraken houd. Vandaag besteld morgen in huis. Ook telefonisch duidelijke uitleg gekregen.

Correct en vlot,

De juiste onderdelen "in no time" in huis.

Snel en goed

Goeie duidelijke site

Goeie en duidelijke site. Precies wat je kan verwachten van je bestelling.

hele fijne winkel en snelle service

hele fijne winkel en snelle service

Prima, snelle levering, goed verpakt, pomp werkt.

Deze pomp is tijdens de "russische beer", de felle koude inval in februari 2021, ingezet om een visrijke sloot door opstuwen van iets warmer, dieper water, ijsvrij te houden. Dat werkte prima, de ijsvogel kwam de volgende dag al vissen!

Snelle en correcte levering

Prima website, correcte levering

helemaal geweldig.

Mijn dochter had eerst telefonisch contact om wat technische informatie te vragen, die meneer was heeeeel aardig en vond het wel leuk denk ik, dat een vrouw een nieuwe pomp in de vloerverwarmings unit ging zetten. Ze heeft de klus voor elkaar gekregen en ik, moeder, ben apetrots op haar en heb weer warme voetjes. Bedankt meneer voor de snelle levering , binnen 1 dag, maar vooral om de hartelijke adviezen en antwoorden, TOPPIE.

Zoals het hoort!

Besteld, volgende dag ontvangen en zelf gemonteerd in een half uurtje. Dat kan echt iedereen zelf. Even opletten bij het aansluiten van de stroomkabel. Ik heb de draden wat korte gemaakt zodat de beschermde draad ook bij de aansluiting goed in de behuizing valt. Beetje prutswerkje. Maar met geduld een geweldig resultaat. De reden van aanschaf was overigens dat de huidige DAB pompen minder dan 20% van de energie verbruiken van mijn oude pomp. Daarbij nog een pompschakelaar besteld om te zorgen dat de pomp alleen draait als de cv warm is. Alles bij elkaar lekker energiezuinig!

Uitstekende ervaring qua informatie en service

Ik had een pomp nodig om het waterpeil onder de vloer in toom te houden maar de bestaande pomp ging kapot en is het niet de moeite waard om die na 10 jaar trouwe functie te laten repareren. Via internet kwam ik achter het bestaan van de Waterpompshop. Men kon precies leveren wat ik zocht en ook nog tegen een zeer betaalbare prijs. De informatie was goed en de bestelling werd op tijd afgeleverd. het plaatsen van de pomp was weliswaar een vochtig karwei maar verliep eenvoudig en voorspoedig. De pomp werkt uitstekend. Kortom, een zeer tevreden klant.

goede afwikkeling

Bestelling gedaan en direct geleverd, super

Super snelle levering, netjes en zorgvuldig ingepakt, prima product

Ik was zeer verrast dat ik binnen 24 uur na mijn bestelling de pomp die ik had besteld al kreeg geleverd. Ik maak wel andere levertijden mee bij online bestellingen.

snel en netjes afgehandeld

zie de 5 sterren

Goed product en snel geleverd!

Bestellen was eenvoudig. Ook telefonisch goed advies gehad. Pompt geweldig!

Fantastische klantenservice

Ik had een pomp met slang besteld en was vergeten een messing knie bij het pakket te bestellen. Na contact met de klantenservice is die zonder discussie nagestuurd voor de pakketprijs.

goede zware pompuitvoering, snelle bezorging.

Jammer dat snoer extra moest worden bijbesteld. Ook tekening om snoer aan te sluiten is voor mij als leek niet duidelijk. Was bang om plus en min fout te instaleren. Buurman (koelmonteur) heeft hem aangesloten.

Ik ben blij dat ik toevallig op de site van Waterpompshop terecht kwam. Zeer duidelijke site . Erg goede uitleg bij elke pomp. Duidelijke uitleg, welke pomp waarvoor. Aan te raden. De mij voorgestelde pomp (kelder, grondwater) Gerard

De bestelde DAB pomp werd volgens afspraak en supersnel geleverd.

Perfect. Volgens mij kon het niet sneller afgeleverd worden.

Top kwaliteit, vlugge levering,goede prijs

Gemakkelijke plaatsing, doet wat er is beschreven

Beste Service!!

Snelle levering, prima communicatie en service is echt geweldig. De aangeschafte pomp had een klein defect, de volgende dag ontving ik gelijk een nieuwe pomp! Toen daarna nog een pomp werd afgeleverd mocht ik deze gewoon houden! Deze gebruikt een vriend van me nu als beregeningspomp, iedereen blij! ;-))

Veilig verpakt,snel geleverd alles compleet.

Veel keuze van de pompen.Goede informatie.En een goede kwaliteit Van onderdelen.

91 Stationsplein

's-Hertogenbosch 5211 BM