Goede service hebben mij correct geholpen bij mijn keuze.

Kwaliteit

Kwaliteit voor goede prijs en stipt op tijd geleverd

Goede en snelle service

Duidelijke omschrijving dat het de vervangende pomp is voor het model wat hier nog aanwezig was. Deze besteld, snelle levering en duidelijke uitleg op de site hoe te installeren. Werkt goed en een stuk stiller dan de oude pomp.

Goed geregeld

Snelle levering Goede omschrijving bij het product

Uitstekend product

De pomp werkt heel goed. Het was ook makkelijk te installeren en gebruiken. Ben heel blij mee!

Goede en snelle service

Mijn pomp snel geleverd. Ook nadat ik een probleem met mijn afvoerslang had heeft men dit klantvriendelijk en zeer snel naar tevredenheid opgelost.

Goede info op de site, eenvoudig betellen en snel geleverd.

Volledige info op de site zodat je als particulier een goede keuze kunt maken. S’avonds besteld vanwege defect oude cv pomp en de volgende dag al in huis en dus kunnen installeren. Top.

Goede prijs zorgvuldig geleverd

Een goede prijs en alles gemakkelijk als een compleet pakket te bestellen.

Bestellen ging makkelijk en snel

Heb een circulatiepomp besteld. Keuze op de site ging makkelijk gewoon oude pomp invullen en je krijgt gelijk goede nieuwe vervangers. Heel makkelijk heel simpel besteld en volgende dag in huis top geregeld!

Goed, snel en kwaliteit!

Zie bovenstaand.

Zeer snel geleverd

Zondag bestelt dinsdag in huis..

Zoals het hoort

Goede info op de website, complete en verzorgde levering.

Ruime keus en snel geleverd

Website heeft een handig replacement tabel zodat je de juiste pomp kan vinden. Pomp werd binnen 24 uur geleverd. Aftersale liep wat lastig door tegenstrijdige adviezen. Maar uiteindelijk alles voor elkaar.

Geleverd zoals beloofd

Makkelijk vervangende pomp zoeken.

Snelle, correcte levering

Precies het artikel zoals omschreven

Snelle levering, goed product

Spoedige levering, product voldoet

snel, geleverd, goed verpakt en goede prijs kwaliteit verhouding

Lichtgewicht pomp besteld incl. 25m slang, snel geleverd in een goed beschermde verpakking en functioneert geheel naar wens.

Complete service

Ik heb mijn tweede waterpomp aangeschaft. De bestelling is eenvoudig, de verzending snel, en het product erg goed. Ik verwijs anderen dan ook naar waterpompshop.nl

zeer goed

snel geleverd. zware kwaliteit pomp. goed product. tevreden mee

Positief

Goede en snelle levering. Niks op of aan te merken.

Snelle en duidelijk site en afhandling

Snelle en duidelijk site en afhandling

liep gesmeerd met goede toelichting via website

als particulier weet je niet alles. Filmpjes en info op de website maakten installatie erg eevoudig

Snelle levering alles netjes ingepakt

uitstekend

Op site duidelijk overzicht van pompen en filmpjes om informatie te krijgen en juiste keuze te kunnen maken. Levering snel en correct. Pomp werkt uitstekend en geeft goed gevoel zo'n kwaliteit product en het werk wat die levert ( bij mij droge kruipruimte )

Duidelijke site en snelle levering!

Op de site is heldere uitleg te vinden en daardoor is een keuze op goede informatie te maken. Na bestelling een supersnelle levering.

91 Stationsplein

's-Hertogenbosch 5211 BM