Snelle levering en goede prijs/kwaliteit verhouding, duidelijke instructiefilmpjes

Uiterst korrekt

Zeer snelle levering, goed verpakt, kwalitatief prima, werkt als een “speer”

Geweldige service

Bij storing pomp geweldig geholpen om de pomp weer werkend te krijgen, en zonder probleem nieuwe slang opgestuurd.

Deskundig advies, goede prijzen en snel geleverd

Klantenservice is goed bereikbaar voor advies en vragen. Levering gaat vlot en zonder problemen. Wachten is nu op de installatie die ik erbij heb gekocht.

Uitgebreid assortiment met goed advies

Een ruime keuze met hele goede adviezen op de website. Bestelling snel geleverd en alles zoals beschreven.

Wederom goede en snelle levering

Voor de tweede keer iets besteld bij waterpompshop, en wederom snel geleverd. Ruime keuze aan pompen met goede omschrijvingen.

Verrassend

Een pomp bestellen bij waterpompshop.nl doe ik zo weer. Ik heb wel een kleine vergissing gemaakt, dacht dat de pomp meer in te stellen was dan mogelijk. Maar het werkt en dat is fijn.

Goede snelle levering.

Goede en snelle levering Goede prijs..

perfecte werking

Moet vuil water de hoogte oppompen en doet dit zoals gewenst

Snelle levering en goed aanbod

Heb even telefonisch overleg gehad en toen snel online vastgelegd.

Een super pomp

Hij pompt geweldig. Ik ben zéér tevreden.

Service uitstekend, meer dan gevraagd kan worden!

Mijn waterpomp was na 3 jaar defect (softwarefout), en werd kosteloos vervangen. Hetzelfde exemplaar (intussen 150 euro voordeliger dan destijds) bleek steeds later en uiteindelijk niet leverbaar. Ik heb het aankoopbedrag teruggekregen en een nieuwe gekocht, het verschil tussen het oorspronkelijke aankoopbedrag en de nieuwe pomp stond dezelfde dag op mijn rekening. De nieuwe pomp bleek door de bezorger zo beschadigd dat deze niet bruikbaar was. Op basis van mijn foto’s is DIRECT een nieuwe pomp verstuurd. De oude hoefde niet terug. UITSTEKENDE service, zonder vragen. Van harte aanbevolen, uitstekende snelle communicatie en uitermate flexibel!!

goed en zeer snel geleverd

IK het verleden al menig waterpomp aangeschaft maar ben toch teruggekomen op de DAB pompen! Absoluut een goede keuze

prima lefering binnen een dag.

goede pompvoor een goede prijs.

Perfecte pomp en een mooie pomp snelle levering. Alles zeer goed groet C .Schlosser

Prima producten ontvangen

Producten voor 22.00 besteld en betaald maar helaas pas 2 dagen erna ontvangen in tegenstelling tot wat aangegeven wordt. Verder zijn producten (DAB Jet 132m en aansluitgarnituur) goed. Voelt degelijk aan, en pompt goed voor sproeiers

Goede keuze mogelijkheden door goede bijgevoegde technische gegevens en bestelling snel geleverd

Goede service snelle levering

Prettige relaxte en goede informatie

Top service!

Ik had een pomp in maart van dit jaar gekocht die helaas onlangs stuk ging. Na contact met waterpompshop en een beroep op de Garantieregeling werd er zonder problemen een nieuwe pomp opgestuurd en kon mijn vijverfilter waar de pomp voor wordt ingezet weer snel doordraaien. Erg tevreden.

Eenvoudig, snel en prima service

Een DAB Aquajet 132/20 M hydrofoorpomp met aanzuigslang en zandfilter besteld, volgende dag alles in huis. Milieuvriendelijk verpakt (geen piepschuim). Na drie weken ontstond een lek in de aanzuigslang. Een email met foto was voldoende om twee dagen later, zonder enige discussie, een nieuwe slang geleverd te krijgen. Top.

Top geregeld.

Goed geregeld.

Goede serviceverlening

Prima product. Ondanks eigen denkfout, coulancehalve snel opgelost door de Waterpompshop!

geweldige service

Onze dompelpomp gaf na 3 maanden kortsluiting. Contact met de klantenservices verliep snel en probleemloos. Binnen enkele dagen hadden we een nieuwe pomp tot onze beschikking. Perfect geregeld Grote pluim voor de klantvriendelijkheid en adequate houding

Snel verstuurd

Op tijd geleverd

Goed en snel geleverd

Goed en snel geleverd

91 Stationsplein

's-Hertogenbosch 5211 BM

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire