vlugge levering na bestelling

Vlugge levering na bestelling. Jammer dat ik ze op dit ogenblik niet hoef te gebruiken. Want 1 dag na de bestelling was het grondwater al gezakt en opgedroogd, nadat ik 2 dagen met een emmer het water moest buiten gooien.

Pomp werkt perfect en de levering was heel goed.

Goede service en levering

Prima pomp!

De bestelling kwam zoals beloofd de volgende dag. Instructie was duidelijk en de pomp werkt goed. Ik heb de pomp in een gat dat ik in de vloer gemaakt had, geplaatst zodat de laatste 2 mm. water ook nog opgepompt kunnen worden. Even met de trekker in dat gat vegen.

Geleverd wat beloofd is en snel

Product zoals beschreven de volgende dag geleverd. Voldoet super

correcte afhandeling

zeer positief

website is duidelijk en professionele hulp bij vraag

Zeer duidelijk website, maar bij de specificatie miste ik de aansluit gegevens voor de pomp. Na telefonisch contact wist ik precies wat ik moest bestellen. Alles binnen de beloofde tijd geleverd en compleet.

Internet pagina goed bereikbaar, in 1 oogopslag zichtbaar, goed product snelle levering.

Uitstekende pomp voor een aangename prijs.

Voor onze VvE een DAB Nova Up 300 besteld om onze hydrofoor ruimte automatisch leeg te pompen wanneer er teveel water aanwezig is. De pomp is zeer eenvoudig te installeren en nauwkeurig kan het water level ingesteld worden waarbij de pomp in werking treedt. Ook de zeer snelle levering is zeker een pluspunt. Al met al is de waterpompshop zeer aan te bevelen.

Goed en snel!

2x een waterpomp hier besteld en deze was iedere keer snel in huis en deed het uitstekend. Verder veel specificaties beschikbaar Voor mij als 'beginner' was alleen soms niet precies uit de beschrijving te halen welke functies de pomp had.

100% positief.

Zeer snelle leen goed verzorgde kosteloze zending en een heel goede retourregeling, waardoor ik mijn foutieve keuze kosteloos kon retourneren. Ik vertrouw ook op de verdere afwikkeling. Kortom een betrouwbare zaak met duidelijke klantgerichte voorwaarden.

Alles correct

Bestelling op websitebezoek eenvoudig, zeer snelle levering en goede communicatie.

Vlotte service

Goede website en vlotte levering

Onjuiste informatie op de website en slechte communicatie achteraf

Als je een pomp wilt bestellen reken er dan maar op dat hij voor de kerst nog niet binnen is. In de tussen tijd zal je er zelf achteraan moeten om er achter te komen wat de status van de bestellen is.

Duidelijk uitleg op de website

Prima levering op tijd makkelijke webshop goede zoekfuncties

Een opmerking. Wanneer een product niet op voorraad is kun je een alert aanmaken. Echter als de geprognotiseerde datum veranderd dan werkt de alert niet meer, maar volgens de webshop heb je dan al een alert aangemaakt. Voorbeeld. Item wordt verwacht op 1 juli je maakt alert mail aan. Is het er dan gaat het goed. Veranderd op de site de prognose naar 8 juli dan werkt het reeds aangemaakte alert niet meer

Uitstekend en perfect

Was heel makkelijk te bestellen en heel goed advies welke pomp het beste voor mij is.

Sneller geleverd dan aangegeven - blij mee!

Met een kapotte douchepomp zat ik omhoog. De waterpompshop leverde de pomp gelijk de volgende dag, een dag eerder dan aangegeven, waardoor gelijk diezelfde dag nog de nieuwe pomp geinstalleerd kon worden. Top!

Via whatsapp vroeg ik advies inmijn kapotte pomp te vervangen. Antwoord was er supersnel. Pomp besteld en functioneert (met aanpassingen) prima.

Top te woord gestaan en snel bezorgd.

Voor mijn bestelling had ik een aantal vragen. Werden vlot en goed beantwoord zodat ik een weloverwogen keus kon maken. Er werd goed meegedacht.

Gewoon perfect!

Snelle levering, duidelijke website, prima prijzen, goed verpakt,... Niets negatiefs te verzinnen...

Op tijd afgeleverd

Prima werkend en een duidelijke omschrijving. Het filter was makkelijk aansluitbaar en funcioneerd goed. Gr. Ruud

Super bedrijf

Had een pomp besteld die net te groot was bij me en weer terug gestuurd, geld werd direct na ontvangst terug gestort op de rekening. Nu wel de goede pomp besteld en heel goed geholpen door het personeel met het maken van de juiste keuze, dit bedrijf verdient bij mij 5 sterren *****

Werkt prima

Zeer snelle levering en produkt werkt goed

Goede service, slechte verzending

Pomp gekocht, en laten verzenden naar Frankrijk. Bleek onderweg zodanig beschadigd dat deze niet meer bruikbaar was. Soepel vervangen door een nieuwe. Wat blijkt is dat de pomp niet volledig gemonteerd geleverd wordt, zoals op de website vermeld staat. Het drukvat en de pom zijn weliswaar verbonden via een flexibele slang, maar niet op elkaar gemonteerd. Daardoor kunnen die verschuiven ten opzichte van elkaar in de doos (zitten ook niet erg stevig in de doos verpakt, dus dat gebeurt ook daadwerkelijk, met ongerroepelijk schade tot gevolg). Suggestie: monteer pomp voor levering op drukvat, en zet het geheel goed vast in de doos, bijvoorbeeld met piepschuim.

Fijne afspraken gemaakt.

Fijne communicatie. Pomp voor vereniging gekocht tegen oude aanbiedingsprijs.

Stationsplein 91

5211 BM 's-Hertogenbosch

Over Waterpompshop.nl

Aangenaam, wij zijn Waterpompshop.nl. In onze webshop vindt u totaaloplossingen voor de meest uiteenlopende waterproblemen. Staat uw kelder onder water door hevige regenval? Geeft uw douchekop te weinig waterdruk? Wilt u de tuin besproeien, of een zwembad leegpompen? Dan hebben wij een praktische oplossing op maat voor u. Kant-en-klaar! Wij zijn actief sinds 2011, aanwezig in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Spanje, Italië en het Verenigd Koninkrijk en hebben intussen meer dan 300.000 tevreden klanten geholpen! Dankzij ons internationale karakter, doen we veel waardevolle kennis op. De kennis die wij hiermee opdoen in het ene land, passen we vervolgens toe op de webshops in de andere landen. Hierdoor vullen de markten elkaar sterk aan en bieden wij u als klant de best denkbare totaaloplossing.