Supersnel en goed

In de avond besteld naar aanleiding van hevige regenval en een volgelopen binnenplaats. De volgende ochtend al in huis. Top service.

Helemaal top.

Zeer snelle levering. Alles geleverd zoals beschreven stond .

Fijne site, snelle levering, top!

Het selecteren en bestellen van een nieuwe pomp ging moeiteloos. Erg blij met het apparaat.

perfecte levering

Een zeer complete dompelpomp een echte aanrader

Uitstekende website, supersnelle service.

Ik koop regelmatig dompelpompen, en de Waterpompshop heeft een uitstekend assortiment en brede keuze.

Goed geprijsd en snel geleverd

Idem

Ik ben niet echt ervaren...

Maar bij mijn nieuwe huis zat een bron met een defecte pomp zonder toebehoren. Stukje bij beetje zaken bij de waterpompshop besteld en geleverd gekregen. Alles past en werkt prima.

Ik was stom verbaast de pomp was er na 1 dag dus kon hem gelijk uit proberen en we zijn er heel blij mee heb hem gelijk bij mijn buurman aanbevolen

snelle correcte levering

het bestelde snel en goed ontvangen in huis, werking uitstekend

Product besteld, direct op maandag bezorgd. Pomp werkt uitstekend. Voorlichtingsfilm op You tube zou nog iets explicieter kunnen.

Snel en naar tevredenheid afgehandeld

Binnen 2 dagen besteld en afgeleverd

Snelle en betrouwbare levering

Doe wat ze beloven

Goed,snel en voordelig

Mooi product,goed van te voren via jullie info uit te zoeken. De pomp draait naar tevredenheid

Prima kwaliteit/ prijs. Snel geleverd.

Top! pakket is zoek bij de POSTNL en wel een nieuwe opgestuurd

Zeer tevreden.

Snelle levering van een prima waterpomp

Wel even zoeken welke toebehoren je nog nodig hebt om het geheel draaiend te krijgen. Misschien valt daar nog iets te verbeteren. Voor je het weet vergeet je een noodzakelijke koppeling te bestellen. Ondanks dat uitermate tevreden met het product. Omschrijving op de site klopte helemaal

Prima pomp en snel geleverd

De talloze pomp snel ontvangen en de koppeling klaar en even getest. Ik hoop hem heel weinig te hoeven te gebruiken

Super service

Enkele weken voor het verlopen van de garantie, gaat de pomp kapot. Een pomp welke ik heb geschonken aan een zorginstelling. Geen idee hoe er mee o. Is gegaan en wat er mee is gebeurd. Na een mailtje met melding van de storing, zonder morren direct een nieuwe gestuurd. Dit is heel mooi en heel bijzonder. Ik zal al mijn klanten waterpompshop aanbevelen. Mijn complimenten!

DAB Gardenjet 132 M Kan 5 sproeiers aan Dat zal wel kloppen maar het hangt wel af van de diameter van de uitgang op de sproeikop Ik kan er 3 mee bedienen maar dan zie ik de druk al afnemen doordat de reikwijdtes korter worden Een 4e is al teveel Vooralsnog ben ik er erg tevreden mee ik kan de andere kleinere sproeiers er in monteren dan kunnen er wel 5 op Of ik verplaats de 3 wat vaker alles is Eem keuze De dab is een goede keuze met 140 meter Tyleen slang onder de grond en 4 keer 25 meter boven de grond

Goed materiaal

snel geleverd en degelijk materiaal

prima support

Ik had enkele vragen over de werking van de waterpomp en ben prima geholpen door de klantenservice van waterpompshop

Duidelijk, betrouwbaar, goede info voor installatie

Duidelijke webpagina’s, met adekwate info, snelle service, wat de bezorgdiensten TPG niet waarmaakt: “is bezorgd” meldingen op track and Trace, terwijl bezorging vertraagd is!

Zeer deskundig advies en zeer snelle levering

Als leek gebeld naar Waterpompen.nl en ik werd deskundig geholpen ook al was het na sluitingstijd. De bestelling was op vrijdag en zaterdag had ik de goederen al binnen. Prijs kwaliteit ia uitstekend. Inmiddels heb ik waterpompen.nl aangeraden bij vrienden en kenissen.

Voorbeeld

Kunnen veel shops wat van leren!

Snel geleverd. Prima website. En goede rerourservice.

Stationsplein 91

5211 BM 's-Hertogenbosch

Over Waterpompshop.nl

Aangenaam, wij zijn Waterpompshop.nl. In onze webshop vindt u totaaloplossingen voor de meest uiteenlopende waterproblemen. Staat uw kelder onder water door hevige regenval? Geeft uw douchekop te weinig waterdruk? Wilt u de tuin besproeien, of een zwembad leegpompen? Dan hebben wij een praktische oplossing op maat voor u. Kant-en-klaar! Wij zijn actief sinds 2011, aanwezig in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Spanje, Italië en het Verenigd Koninkrijk en hebben intussen meer dan 300.000 tevreden klanten geholpen! Dankzij ons internationale karakter, doen we veel waardevolle kennis op. De kennis die wij hiermee opdoen in het ene land, passen we vervolgens toe op de webshops in de andere landen. Hierdoor vullen de markten elkaar sterk aan en bieden wij u als klant de best denkbare totaaloplossing.