als goed en snel geleverd

ik heb de ervaring dan binnen 3 werkdagen is geleverd en dat is voor deze tijd best snel

Correcte en snelle levering en goede uitleg op de site

Als leek zijnde een waterpomp aangeschaft en via de zeer complete website zijn we goed geslaagd bij waterpompshop. Super dat er aanbevelingen gedaan worden welke noodzakelijk zijn en welke op het apparaat passen wat je wilt kopen. Dan kom ik er zelfs uit... ;-)

Goed product tegen goede prijs en snel geleverd

Ik zocht een vuil waterpomp voor de vijver. Via het internet kwam ik uit bij de Waterpompshop. Wat mij opviel waren de scherpe prijzen van de pompen en gewoon 2 jaar garantie. Daarnaast zeer snel geleverd, zodat de waterval weer prachtig stroomt in deze zonnige dagen en het water in beweging houd!

Snelle levering en voldoet aan mijn. Verwachting

correcte mensen met uitstekend materiaal

Heel vriendelijke mensen die telefonisch advies geven. Heel fijn om met deze firma te werken!!

Prima. Duidelijke site. Correcte levering.

Duidelijke site. Correcte levering.

ik zit nog steeds te wachten op de levering al 7 dagen

twee keer gemaild en niets terug ontvangen over de levering van een pomp zet deze beoordeel maar boven aan

Een breed assortiment, tegen prima prijs en een zeer snelle levering. Keurig vwrzorgd.

Zeer snelle levering

Voor 22:00 uur besteld en volgende dag al geleverd. Goed verpakt

Alles was correct zoals aangegeven .Ik ben content

Goed geregeld

Was goed alleen DHL was een beetje onvoorspelbaar.

in 1 woord TOP

Goede informatie per telefoon ontvangen en gekocht product de dag erna in huis. In 1 woord TOP.

Prima voor elkaar, zowel de snelheid van leveren als de pomp zelf die inmiddels in werking is.

Aan het voorgaande valt weinig toe te voegen. Gewoon goed!

Zeer goed verzorgd.

Snel en goed verzorgd. Zeer overzichtelijk.

Snelle levering, scherpe prijs

De pomp werd in nog time geleverd. geïnstalleerd volgens het duidelijke filmpje op YouTube. Werkt in 1 keer naar volle tevredenheid. Helemaal top!

Top!!!

Snelle levering goede producten.

Fantastische service

De door waterpompshop geleverde aanzuigslang ging na een paar keer gebruiken kapot. Na melding werd zonder enig probleem, onder garantie, een vervangend exemplaar naar mij gezonden.

Prima product en levering

Probleem is opgelost

Uitstekende kwaliteit

Verzending en kwaliteit uitstekend

Duidelijke website, ruim assortiment, scherpe prijzen en snelle levering

Veel keuze met duidelijke en gedetailleerde informatie over de producties, dit aangevuld met verschillende adviezen maakt het een fijn website om aankopen te doen. Prijzen zijn scherp en levering binnen een dag. Kortom een dikke 10.

Snel en goed

Via mail waterpomp bestelt die snel wet geleverd en inmiddels zijn werk doet

mooi pompje, snel geleverd, super geregeld, bedankt.

mooi pompje, snel geleverd, super geregeld, bedankt.

Goede info en vlotte reactie op bestelling

Ik kreeg uitvoerige en duidelijke antwoorden op de vele vragen over de eventuele installatie van een hydrofoorpomp voor vier etages.

Prijs is goed en snelle verzending

Moet de pomp nog aansluiten dus daar geen commentaar op

Goed en snel

Kon op de site goed zien wat ik kon gebruiken met nam de dan pomp deze heeft geen gebruik beperkingen Levering was binnen 24 uur en alles was compleet

Stationsplein 91

5211 BM 's-Hertogenbosch

Over Waterpompshop.nl

Aangenaam, wij zijn Waterpompshop.nl. In onze webshop vindt u totaaloplossingen voor de meest uiteenlopende waterproblemen. Staat uw kelder onder water door hevige regenval? Geeft uw douchekop te weinig waterdruk? Wilt u de tuin besproeien, of een zwembad leegpompen? Dan hebben wij een praktische oplossing op maat voor u. Kant-en-klaar! Wij zijn actief sinds 2011, aanwezig in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Spanje, Italië en het Verenigd Koninkrijk en hebben intussen meer dan 300.000 tevreden klanten geholpen! Dankzij ons internationale karakter, doen we veel waardevolle kennis op. De kennis die wij hiermee opdoen in het ene land, passen we vervolgens toe op de webshops in de andere landen. Hierdoor vullen de markten elkaar sterk aan en bieden wij u als klant de best denkbare totaaloplossing.