Super snel geleverd

Om 21.30uur besteld, de volgende dag om 14.00uur al bezorgd!

Heel veel keus, snel besteld en heel snel bezorgd1

Je wordt goed door de mogelijkheden geleid, zodat je een afgewogen keus kunt maken. De bezorging ging bij Post.nl niet helemaal vlekkeloos maar werd door een betrokken bezorger alsnog snel afgeleverd! De pomp zelf doet het voortreffelijk en maakt minder lawaai dan mijn oude exemplaar.

Werkt perfect

Je zet de kraan open en de pomp doet zijn werk. Draai je de kraan dicht houd de pomp ook meteen op

Ik raad iedereen dit bedrijf aan.

Ben super tevreden met producten en de service.

Goed, snel en professioneel

Product werd snel en in goede staat geleverd!

Pomp oke

Wij willen wel even doorgeven dat bezorging schrik barend was. Er kwam een mail dat hij geleverd was maar niemand had iets gezien. Er was niemand binnen geweest terwijl wij gewoon aanwezig waren. Toen zijn wij gaan zoeken toen bleek hij voor aan de weg neergezet was. Gelukkig dat er geen voorbijganger deze pomp heeft meegenomen. Dat wilden wij even melden

Snel .keurig.

Een heel goede prijs kwaliteit verhouding

Goed product, snelle levering

Product goed omschreven, eenvoudig om keuze te maken. Duidelijke uitleg over de verschillende soorten pompen. Snel in huis.

Prima winkel

Netjes geholpen en snel geleverd

Fantastisch pomp en levering

De pomp werkt zoals we gehoopt hadden.ui

De aankoop van het jaar !!!

Een vlakzuiger/ dompelpomp met bijpassende slang gekocht om het zwembad leeg te pompen. Deze hadden we 10 jaar eerder moeten aanschaffen!! In de beschrijving staat dat hij tot op de laatst mm het water wegzuigt en dat doet hij ook. Natuurlijk met een beetje hulp maar zelfs de grove spullen ( blaadjes en viezigheid) werden uit het bad gepompt. Al met al heeft het ons uren werk gescheeld. Een echte aanrader voor iedereen. Én een goede levering. Woensdag besteld, donderdag in huis!

Tussen bestelling en ingebruikname zat de minst mogelijke tijd,

want alles klopte zoals was afgesproken

Snelle levering en goede service

Mooie website met goede instructies. Inmiddels vaker besteld. Bij retour wordt snel en netjes afgehandeld.

Perfect. Snel geleverd. Goede prijs

Goede en snelle service

De prijs en kwaliteit verhouding was goed. De pomp werd op tijd geleverd en hij werkt prima

Makkelijk, overzichtelijk en direct geleverd

Het is voor mij de eerste keer dat ik een bestelling plaats op waterpompshop.nl De site is overzichtelijk. Ik had snel alles gevonden wat ik nodig had. Mijn bestelling werd zelfs in Corona-tijd snel geleverd. Al met een prima eerste indruk.

Het was te moeilijk om het juiste artikel te vinden

Ik was op zoek naar een aanzuigslang voor een beregeningspomp met een binnendraad opening van 32 mm (=1 1/4 inch). Ik koos daartoe de set: aanzuigslang 7 meter met terugslagklep en messing koppeling, buitendraad 1 1/4 inch. Bij aankomst bleek deze koppeling toch niet te passen. Er was namelijk nodig een aanzuigslang met een 1 inch koppeling buitendraad. Ik had in de tekst gelezen dat de buitendraad 1 1/4 inch was, echter het was de binnendiameter die 1 1/4 inch was. Verbetervoorstel: verduidelijking in de koptekst bv Aanzuigslang 7 meter, koppeling buitendraad messing met binnendiameter 1 1/4 inch (32 mm)

Duidelijke website en vlotte levering

Prima website, waar je alle informatie snel kunt vinden. Bestelling en levering verlopen vlot en simpel. En de prijs/kwaliteit is erg goed. Absoluut een aanrader.

Mooi snelle levering en duidelijke site

Tevreden met de snelle levering en duidelijke site, kans op verkeerde product, en dus weer retour zenden daardoor verkleint. Bedankt voor de service

Uitstekende service en nazorg

Ik ben zeer klantvriendelijk en accuraat geholpen bij problemen met mijn waterpomp. De service en nazorg is werkelijk uitstekend.

geweldige pompen

geweldige pompen voor een heel mooie prijs

Perfecte levering

S’avonds bestelt de volgende dag de artikelen netjes binnen gekregen

Perfectie benaderd,

Zeer snelle levering, in de avond besteld volgende dag rond de middag geleverd!!

goed en duidelijke omschrijving met daarbij super snelle levering

een nette site .alles duidelijk omschreven goede prijzen en super snelle levering

Keurig aangeleverd en binnen 24 uur in huis

Dab hydrofoor besteld en deze was de volgende dag in huis en heeft inmiddels zijn eerste water opgepompt. Dik tevreden over communicatie en aflevering. Hoop dat het lang duurt voor ik weer een pomp moet bestellen maar kan/zal waterpomp shop zeker aanbevelen.

Stationsplein 91

5211 BM 's-Hertogenbosch

Over Waterpompshop.nl

Aangenaam, wij zijn Waterpompshop.nl. In onze webshop vindt u totaaloplossingen voor de meest uiteenlopende waterproblemen. Staat uw kelder onder water door hevige regenval? Geeft uw douchekop te weinig waterdruk? Wilt u de tuin besproeien, of een zwembad leegpompen? Dan hebben wij een praktische oplossing op maat voor u. Kant-en-klaar! Wij zijn actief sinds 2011, aanwezig in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Spanje, Italië en het Verenigd Koninkrijk en hebben intussen meer dan 300.000 tevreden klanten geholpen! Dankzij ons internationale karakter, doen we veel waardevolle kennis op. De kennis die wij hiermee opdoen in het ene land, passen we vervolgens toe op de webshops in de andere landen. Hierdoor vullen de markten elkaar sterk aan en bieden wij u als klant de best denkbare totaaloplossing.