goede service

Ik had een pomp nodig om het water van de regentonnen in een 1000 liter container over te pompen. Daarnaast wilde ik dat er water uit de 1000 liter container ( met opening voor pomp 14,5 cm diameter) gepompt kon worden en aangesloten kon worden op een hoge luchtdrukreiniger. Voor advies klantenservice gebeld en een aardige jonge man ( Dave?) dacht mee. Een dompelpomp ging niet en we zijn op een beregeningspomp TIP 3200 uitgekomen. De volgende dag werd deze meteen geleverd. Helaas, het ging niet goed. Er kwamen allemaal luchtbellen in de aanzuigslang wat we probeerden. Toch maar weer gebeld voor advies. Kennelijk was de aanzuigslang niet in orde. Zonder kosten werd meteen de volgende dag een nieuwe aanzuigslang geleverd. Inmiddels werkt de pomp prima! Zijn de houten tuinmeubels en terras schoongespoten! En met mooi weer kunnen we de tuin met regenwater besproeien. We zijn er heel content mee!

zeer snelle levering en compleet

had snel een hydrofoor nodig keuze te over en een goede en snelle levering

Goede en snelle service

Ook in chat een snelle en duidelijke reactie op een vraag.

Snel geleverd maar afersales slecht

In het voortraject ben ik redelijk geholpen in het bepalen welke pomp ik moest bestellen (bronpomp), deze is snel geleverd (enkele dagen versus aangekondigde 3 weken). Echter ik had gevraagd om te leveren met toebehoren zodat ik deze aan kan sluiten. Ik ben verteld alleen de slang en wat klemmen te bestellen. Daarmee werkt de pomp niet. Contact opgenomen met helpdesk die zouden via de leverancier binnen een uur reageren. Dat is nu 5 dagen geleden. Ondertussen pomp meegenomen naar een lokale installateur en spullen gekocht. Kwam nog bijna 80 euro materiaal bij om er water uit te krijgen. Erg jammer.

Goed advies, mooi product

Via Whatsapp advies gekregen. Door de reviews op de site te bekijken een keuze gemaakt. De pomp werkt volgens afspraak verzonden.

Super snel en super goed

Goede kwaliteitsverhouding voor de hydrofoorpomp

Product is zelfs geleverd op maandag wat normaal gesproken geen bezorgdag is. Product ziet er solide uit maar pas geïnstalleerd en afwachten over de prestaties.

Snel

De levering was erg snel

Tevreden klant

Heel tevreden over de aankoop van een beregeningspomp / hydrofoorpomp. Zeker ook zeer tevreden dat we de bestelling bij jullie hebben geplaatst. Eenvoudige site met een duidelijke uitleg over het artikel, snelle en correcte levering en dit alles voor de juiste prijs. Zeker een aanrader. Alvast bedankt.

Perfecte levering

Waterpomp besteld, volgende werkdag bezorgd!!

Goed bedrijf

2 kwaliteits pompen gekocht. Super afgehandeld.

Snelle correct levering

Voorraad goede prijs en snelle levering

Betrouwbare verkoper

Mijn oude waterpomp merk DAB was stuk gegaan na vele jaren van goed gebruik. Dus er moest een nieuwe komen en gelijk gekeken welke firma's er het beste uitkwamen. Waterpompshop leek mij de beste en dus heb ik in de haast een pomp besteld met daarbij een filter. Bij binnenkomst en controle van de materialen bleek dat ik niet voor het filter met bijbehorende materialen had gekozen met als gevolg het missen van een onderdeel . Even contact opgenomen met de firma en het product is nog dezelfde dag verzonden . Dus een geweldige service.

Super snelle levering! Bij het uitpakken van het artikel bleken er beschadigingen te zijn, na 1 telefoontje, waarna de foto's opgestuurd te hebben via de mail. Kreeg gelijk de volgende dag een nieuwe.

keurige levering en op tijd geleverd

de bestelde pomp deed het na installatie meteen als verwacht.

Geen bestelling nog binnen.

De waterpomp is nog steeds niet geleverd dus ik kan nog geen uitspraak doen over mijn ervaring.

Prima pomp die perfect op tijd is bezorgd

Mijn eerste bestelling en prima bezorgt en hij doet het goed dik tevreden

Makkelijk en vlotte levering

Goed geregeld vlotte bezorging

Snelle levering, product als verwacht, prima aftersales service

Ik ben tevreden, zou een goede uitbreiding van de site aanraden in de vorm van het aanbieden van 2 of 3 complete beregenings sets. Compleet, ik bedoel met alles.

Geweldig in één woord.

Ik ben zo super geholpen door de verkoopster. Wat een geweldige vrouw is dat. Meedenkend , ontspannen. En ze vind een simpele oplossing . Topper is ze, opslag geven zeg ik. Alles optijd en het draait hier alweer. Succes verder. Ik raad het iedereen aan. Gr. Ruud P.

snelle levering en product boven verwachting

bestellen was heel makkelijk, zonder allerlei "vreemde" vragen e.d. levering binnen 48 uur. pomp doet het boven verwachting goed. binnen half uur klaar voor gebruik

Alles top geregeld

Precies volgens afspraak en snelle verzending

Super service!

Snelle en uitstekende service. Duidelijke website, relatief goedkoop en snelle levering.

snel, volgens afspraak geleverd

De zuigslang die ik nodig had voor de pomp die ik ook bij waterpompshop besteld had, werd snel geleverd. Prima.

Mijn ervaring is zeer goed.

o.k snelle bediening.

Stationsplein 91

5211 BM 's-Hertogenbosch

Over Waterpompshop.nl

Aangenaam, wij zijn Waterpompshop.nl. In onze webshop vindt u totaaloplossingen voor de meest uiteenlopende waterproblemen. Staat uw kelder onder water door hevige regenval? Geeft uw douchekop te weinig waterdruk? Wilt u de tuin besproeien, of een zwembad leegpompen? Dan hebben wij een praktische oplossing op maat voor u. Kant-en-klaar! Wij zijn actief sinds 2011, aanwezig in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Spanje, Italië en het Verenigd Koninkrijk en hebben intussen meer dan 300.000 tevreden klanten geholpen! Dankzij ons internationale karakter, doen we veel waardevolle kennis op. De kennis die wij hiermee opdoen in het ene land, passen we vervolgens toe op de webshops in de andere landen. Hierdoor vullen de markten elkaar sterk aan en bieden wij u als klant de best denkbare totaaloplossing.