Prima levering

Ik heb het product zelf nog niet kunnen gebruiken, maar de omschrijving was prima, en ook de kwaliteit van het setje lijkt me dik in orde. Dit weekend gaan we los!

Goede Service, Snelle antwoorden, en degelijke producten

Prima Bedrijf om mee samen te werken, en producten bij te bestellen. Professioneel personeel, die klantgericht werkt.

Alles top geregeld super snel

Zijn zéér klant vriendelijk en supersnel met regelen als er iets omgeruild moet worden of retour genomen moet worden. In een woord TOP

Product werkt super en werd snel geleverd, daarnaast zijn de instructiefilmpjes ook erg handig.

soepele en efficiente klantenservice

zeer soepele afhandeling van de bestelling en verandering in de bestelling daar het origineel bestelde item niet in stock was; snelle reactie van de klantenservice via e-mail

Mooie pomp, makkelijke installatie

Op de site van de waterpomp shop ontzettend veel keus tegen gunstige prijzen en goed verpakt. Pomp snel geleverd, ziet er degelijk uit en de installatie was makkelijk.

Goede service, retourzenden geen probleem, zeker een aanrader!

Erg goed assortiment, service en levering

Ik kon prima de producten vinden die ik nodig had. "s avonds om 20.00 uur besteld, volgende dag om 9 uur geleverd. Netjes verpakt en verzonden en producten voldoen zeker aan verwachtingen en wat beschreven stond. Klasse!

Een paar keer pomp besteld en zeer snel geregeld.

Super snel en goed

kwaliteit en klantvriendelijk met snelle service !!

pomp besteld snel geleverd, lees de volgende dag,hapering in de pomp, wederom super mee omgegaan, volgende dag alweer een nieuwe in huis. zeer aan te bevelen, mvg,wouter

Snelle levering, duidelijke communicatie.

Uitstekende levering en service

De pomp werd snel geleverd. Na enige dagen begon hij te haperen. Het bleek dat de drukschakelaar niet goed functioneerde. Na een mail van mij met een klacht hierover werd mij een nieuwe drukschakelaar toegestuurd. Nu werkt het perfect. Echt top service.

Goede service en uitstekende kwaliteit!

Kiezen ging simpel door goede productbeschrijving; bestellen was een eitje en de levering was supersnel. Ik ben blij met deze pomp!

vlot snel

Verkeerd geïnformeerd

Een bestelling geplaatst, maar helaas de koppelingen er niet bij. Een tekening gemaakt van hetgeen dat ik besteld had en gevraagd welke koppelingen ik extra moest bestellen. Helaas het verkeerde geadviseerd en toen hel compleet leek nog een koppeling te kort. Nu alles aangesloten en nog een koppeling ontbreekt. Voor de rest goed geholpen.

Snelle levering tegen een concurrerende prijs

Perfecte ervaring, alles liep naar wens

De gehele procedure (selectie van onderdelen in de webshop, betaling, verzending, ontvangst) was super-vlot en overzichtelijk. De producten zijn zeer snel ontvangen na betaling (enkele dagen), mooi verpakt. Webshop is ook heel goed georganiseerd om te zoeken en producten vergelijken.

Gewoon goed zoals het hoort.

Onlangs hier een DAB pomp gekocht samen met aanzuigbuis en dergelijke materialen. Vrijdag besteld en zaterdag kwam de pakketdienst deze al bij ons brengen. pakketjes geopend en kwaliteit is gewoon goed en degelijk, ook van het voorfilter! alleen was bij ons de ventilatiekap achter op de elektromotor gesneuveld, dit aan gegeven en we kregen een nieuwe kap. Oftewel no nonsens en goed. Zal dit bedrijf dus ook zeker aanraden.

Prima materiaal, snelle levering

Voor hydrofoorpomp wat aansluitmateriaal gekocht. Prima spul en snelle levering.

Gewoon fantastisch. Om 17.00 u zondag besteld en maandag middag geleverd.

Gewoon fantastisch. Om 17.00 u zondag besteld en maandag middag geleverd.

Super op tijd geleverd

Zoals afgesproken op tijd geleverd! Netjes verpakt

Snel en goed afgehandeld

Snelle levering,top!

Donderdagavond besteld,vrijdag geleverd,super

Goede prijskwaliteit verhouding en snelle verzending

Mijn pomp was na 17 jaar aan vernieuwing toe. Op het internet ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe pomp. Alles is naar wens verlopen, duidelijke webshop, bestelling snel geplaatst en product snel geleverd. Inmiddels draait de pomp, dus ik ben tevreden.

Goed advies ontvangen van de shop, apparaat voldoet uitstekend.

Stationsplein 91

5211 BM 's-Hertogenbosch

Over Waterpompshop.nl

Aangenaam, wij zijn Waterpompshop.nl. In onze webshop vindt u totaaloplossingen voor de meest uiteenlopende waterproblemen. Staat uw kelder onder water door hevige regenval? Geeft uw douchekop te weinig waterdruk? Wilt u de tuin besproeien, of een zwembad leegpompen? Dan hebben wij een praktische oplossing op maat voor u. Kant-en-klaar! Wij zijn actief sinds 2011, aanwezig in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Spanje, Italië en het Verenigd Koninkrijk en hebben intussen meer dan 300.000 tevreden klanten geholpen! Dankzij ons internationale karakter, doen we veel waardevolle kennis op. De kennis die wij hiermee opdoen in het ene land, passen we vervolgens toe op de webshops in de andere landen. Hierdoor vullen de markten elkaar sterk aan en bieden wij u als klant de best denkbare totaaloplossing.