Snelle en goede levering

Prima pomp en mooi compleet

Prima apperaat

Correcte levering, helemaal naar wens.

goed advies en snel geleverd

Prima webshop, met prima prijs en supersnel geleverd

Verstuurt ongewenste email zonder unsubscribe knop

Doorsnee totdat ik ongewenste email zonder unsubscribe knop ontving hetgeen wettelijk verboden is.

Snel en makkelijk

'S-middags besteld, volgende dag in huis. Pomp en toebehoren solide verpakt. Makkelijke bestel- en verzendingsprocedure. Niets mis mee dus.

Goed product, geleverd wat is besteld

Een halve ster er af voor de levertijd, deze was 2 dagen later. Zeer tevreden een dik verdiende 9

Goed werkende pomp

Uitstekende handleiding voor gebruik en opstarten van de pomp.

supersnelle bediening

Goed geholpen, zoals het hoort

Goede prijs kwaliteit verhouding

Goeie pomp werkt perfect. Na een foutje bij de verzending direct een nieuwe gestuurd top service.

Snelle levering.

Makkelijk gevonden wat ik zocht in de webshop. Er is veel keuze en er is een duidelijk overzicht van eventuele alternatieven. Het uitgekozen artikel werd snel en goed verpakt geleverd. Via e-mail is er een goede communicatie over de levering van het product.

Zowel het bestellen als het product zelf bevallen is gewoon helemaal prima. Oo toen ik nog vragen had na het ontvangen van de producten werd ik rustig en fijn te woord gestaan aan de telefoon. Het online bestellen leek wel een 'kinderziekte' te hebben met betrekking tot het bestellen van een 'hydrofoorpomp set' of samengestelde artikelen. Lastig uitleggen, maar dit liep niet zo soepel. Als het goed is heb ik het als set betaald, maar het is mijn niet helemaal duidelijk of bepaalde koppelingen hier ook bij moesten zitten. Bijvoorbeeld om het zandfilter met de pomp te verbinden of om een slang of verdeler op de pompuitgang te bevestigen. Ik heb hier niets voor ontvangen in ieder geval. Hierdoor moest ik alsnog flink zoeken bij de bouwmarkt en tuincentrum. Uiteindelijk moest ik toch ook nog een nabestelling doen. De DAB hydrofoorpomp doet zijn werk fantastisch !!!

Heel snel geleverd

De volgende dag al in huis en de beste prijs

Goede en snelle levering

Netjes en binnen de termijn geleverd!

Zeer correct en snel.

Vandaag voor 16 uur besteld en de volgende dag geleverd, exact als beschreven, werkelijk keurig.

Zeer snelle levering!

Prima website met duidelijk overzicht per waterpomp.

Geweldige pomp

Prima service en snelle reactie

Uitstekende regenwaterpomp die precies doet wat er beloofd wordt!

Een probleem heel goed en snel opgelost

Juist zoals ik mij dat wenste geleverd.

Product, als beloofd, binnen één dag geleverd. keurig verpakt met alle bijhorende documenten zoals handleiding garantie bepalingen en mogelijke retour adviezen.

alles in orde

Snel geleverd goede prijs

Erg goed

Voor de tweede keer mijn aanzuigslang stuk. Zonder enige vorm van discussie twee keer een nieuwe gekregen! De service van de Waterpompshop is dus uitermate goed.

Prima snelle service

Circulatiepomp voor vloerverwarming gekocht. Helaas bleek deze na montage defect. Onder garantie werd direct een nieuwe pomp opgestuurd. Helaas raakte die zoek bij PostNL. de Waterpompshop stuurde zonder problemen een 3e pomp op en die werkte perfect. Mocht pomp 2 alsnog ontvangen worden dan gaat die uiteraard direct retour. Ik waardeer het dat de klant direct geholpen wordt. Ook in situaties die nu eenmaal kunnen gebeuren wanneer je pech hebt.

Ondanks schade opgelopen door transport tot 2x toe een andere opgestuurd.

Beste waterpompshop, Ondanks dat door het transport 2x een beschadigde pomp ontvangen is, door u netjes opgelost. Ook reageerde u direct op mijn mail. Ik zal uw shop aanbevelen bij anderen. Mvg Kees

Duidelijke Site

product snel gevonden en snel geleverd.

Alleen jammer dat er geen snoer aan een nieuwe pomp zit net of je auto koopt zonder stuur

Stationsplein 91

5211 BM 's-Hertogenbosch

Over Waterpompshop.nl

Aangenaam, wij zijn Waterpompshop.nl. In onze webshop vindt u totaaloplossingen voor de meest uiteenlopende waterproblemen. Staat uw kelder onder water door hevige regenval? Geeft uw douchekop te weinig waterdruk? Wilt u de tuin besproeien, of een zwembad leegpompen? Dan hebben wij een praktische oplossing op maat voor u. Kant-en-klaar! Wij zijn actief sinds 2011, aanwezig in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Spanje, Italië en het Verenigd Koninkrijk en hebben intussen meer dan 300.000 tevreden klanten geholpen! Dankzij ons internationale karakter, doen we veel waardevolle kennis op. De kennis die wij hiermee opdoen in het ene land, passen we vervolgens toe op de webshops in de andere landen. Hierdoor vullen de markten elkaar sterk aan en bieden wij u als klant de best denkbare totaaloplossing.