Snelle en correcte levering

Zeer snelle en correcte levering van mijn dompelpomp. Ik was aangenaam verrast.

Deze pomp is een aanrader

We gebruiken de pomp voor het besproeien van onze volkstuin. Aansluiten en opstarten verliep vrij gemakkelijk, er zit een goede beschrijving bij. Ideale pomp, zeker een aanrader! Gr zeer tevreden gebruiker

prima service

Product was stuk, er werd direct een nieuw product afgestuurd.

Prima product en snelle levering

Het is een prima product,en ben erg tevreden over de snelle levering. Duidelijke website .

Prima snelle levering

Wij hebben onze tuin (4000 vmtr) beregend dmv het slaan van een waterput 18 jaar terug . Nu dus 18 jaar later deed de pomp het nog wel maar we hadden het idee niet zo oke meer. We konden excakt dezelfde pomp weer bestellen hetgeen we hebben gedaan . Pomp werd na 2 dagen al geleverd en omdat het excakt dezelfde pomp was was het overzetten van leidingen en beveiliging simpel . En ja hebben nu weer 1 bar extra druk en dat merk je goed dus we zijn er blij mee .

Snelle levering, volgende dag al binnen.

Pomp besteld en volgende dag al binnen. Netjes verpakt. Niets op aan te merken.

Waterpompshop doet wat het zegt!

Veelal zeggen aanbieders van alles en doen ze niet wat ze zeggen. Waterpompshop doet dat niet en komt dus echt na wat zij zeggen. Juiste product geleverd conform beschrijving op de site. Heldere gebruiksaanwijzing waardoor snel weer water om te besproeien.

Snelle levering goed artikel

Besteld en de volgende dag in huis. Mooi artikel in een goede verpakking met een duidelijke beschrijving.

Supersnelle levering

Snelle levering en precies gekregen wat ik had verwacht en als stond omschreven

Prima pomp, levering zoals verwacht

Prima pomp, levering zoals verwacht

Snel geleverd, coulante service.

Bij het plaatsen van mijn order gaf ik bij vergissing 3 slangklemmen op, terwijl het er 4 moesten zijn... Ik belde de Waterpompshop met dit bericht, en mij werd verzekerd dat er 4 geleverd zouden worden. Inderdaad arriveerde de order de volgende dag met 4 klemmen. Die 4de had ik echter niet betaald. Ik belde nog eens om te vragen hoe dit te regelen, en kreeg te horen dat ik die niet hoefde te betalen! Heel coulant, want het was mijn fout!!

goede service

Waterpomp besteld, na 4 dagen nog geen waterpomp, gebeld en gelijk werd een nieuwe pomp toegestuurd, pomp volgende dag in huis. Blij met deze zeer goede service

super snelle levering

besteld en de volgende dag in huis , super snelle levering ook professioneel materiaal , voor een scherpe prijs wij zijn alvast jaren erg tevreden met onze aankopen Mvg Anja

Betrouwbare en kundige partij.... aanrader!

Ik kom hier al ruim twee jaar voor internet-aankopen. Ik durf hier met een gerust hart een 'hogere segment' pomp te kopen. De technische dienst heeft duidelijk verstand van zaken.

Nette prijs voor een pomp met een hoge capaciteit en snelle levering

Prima geregeld

Eenvoudig bestellen. Netjes op tijd.

Prima mooi op tijd geleverd

Tijdige levering en produkt voldoet aan verwachtingen

De levering was keurig op tijd en de pomp doet wat hij moet doen. Te overwegen valt nog om de verpakking te anonimiseren. Anderen hoeven niet te weten wat jij hebt gekocht.

geweldig

levering volgens afspraak prima product

Prima pomp

Snelle levering en het product was als de beschrijving. De pomp geïnstalleerd en de tuin irrigatie werkt perfect. Late de warme zomers maar komen...

snelle bestelling aan huis maar het verkeerde knie messing 1 1/4 binnen- & buitendraad

Ik doe een bestelling die duidelijk te zien is op de website, de knie messing 1 1/4 met binnen- & buitendraad, is ook glad van binnen en heeft een bocht. Ik kreeg een 90 gradenbocht Volgens mij is er iets mis in het magazijn want de fout deed zich ook voor bij "waterpompshop.be". Ik zou graag de juiste hebben want die is glad van binnen wat te zien is op de uitgeprinte foto van uw website. De aankoopprijs is in NL 29,95€ en in België 28,95. Al is er 1€ verschil, ik zou graag de juiste bocht willen hebben. Groetjes. Leon.

Snelle bezorging en goed product

Geweldige thuiswinkel

Ik kreeg een perfect advies welke waterpomp voor mijn situatie het best geschikt was. De prijs viel erg mee en de pomp werd de volgende dag al bezorgd. Dat is fijn winkelen!

Top producten met top service

Fijne website, goede producten. Klantenservice mail was wat lastig vinden op de site, maar reactie was super snel en heel netjes.

Stationsplein 91

5211 BM 's-Hertogenbosch

Over Waterpompshop.nl

Aangenaam, wij zijn Waterpompshop.nl. In onze webshop vindt u totaaloplossingen voor de meest uiteenlopende waterproblemen. Staat uw kelder onder water door hevige regenval? Geeft uw douchekop te weinig waterdruk? Wilt u de tuin besproeien, of een zwembad leegpompen? Dan hebben wij een praktische oplossing op maat voor u. Kant-en-klaar! Wij zijn actief sinds 2011, aanwezig in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Spanje, Italië en het Verenigd Koninkrijk en hebben intussen meer dan 300.000 tevreden klanten geholpen! Dankzij ons internationale karakter, doen we veel waardevolle kennis op. De kennis die wij hiermee opdoen in het ene land, passen we vervolgens toe op de webshops in de andere landen. Hierdoor vullen de markten elkaar sterk aan en bieden wij u als klant de best denkbare totaaloplossing.