Niks

Mijn bestelling tot op heden niet gekregen is geleverd via post.nl maar ik heb nog altijd niets

Waterpomp binnen een jaar defect. Zonder veel moeite stuurde ze een nieuwe pomp op

Snelle levering van kwalitatief goede dompelpomp, geheel volgens verwachting.

Zeer positief, met dit bedrijf kun je zaken doen !

Netjes en goed geregeld

Zeer nette waterpomp voor een leuke prijs

Snel geleverd werkt uitstekend

Bij de tijd en overzichtelijk

Lekker mooi overzichtelijk en waarom verder zoeken als hier alles op een plek is te vinden en de prijzen kloppen gewoon . Een snelle levering zoals afgesproken . en wat soms wel eens tegen kan vallen was hier niet het geval , Verpakking was stevig .

Goed en kundig gesprek

Eerst gebeld over de eigen pomp en eventuele reparatie. gesprekspartner kwam zeer bekwaam over, daarom een nieuwe besteld.

Goede en snelle levering

Snelle en goede service

Had pomp besteld . Die ik toen aansloot om te gaan gebruiken bleek productie fout in te zitten en lekte water. Had gebeld en probleem uitgelegd werd gelijk nieuwe pomp op gestuurd. Super blij mee. Top service en snel ook geleverd waar ik versteld van stond volgende werk dag in huis. Ik beveel waterpomp shop zeker aan

Prima service en super snelle levering

Wat ze beloven wat levering betreft komen ze ook zeker na. En een strakke prijs

Komen na wat ze zeggen

Goeie kwaliteit pompen en binnen een dag bestelling binnen

snelle service

snel geleverd

Prima firma

Goed advies en snelle levering.

Eenvoudig te bestellen maar niet binnen beloofde tijd geleverd

Ik heb op vrijdags voor 22:00 besteld waardooor de levering op zaterdag zou moeten zijn. Zaterdags niet ontvangen waardoor ik maandags contact heb opgenomen. Bleek dat de bestelling om onbekende reden bij waterpompshop was geblokkeerd en een uur later werd vrijgegeven. Dat was inmiddels na 22:00 waardoor de bestelling pas op maandag werd afgehandeld en op dinsdag bezorgd. Toch jammer als je het niet op het verwachte tijdstip ontvangt. Verder mooi bedrijf met goede site en goede producten en prijsstelling.

Snelle levering,materiaal keurig verpakt.Beregeningspomp werkt perfect.

Pomp doet aan mijn verwachtingen

Zeer snelle levering van een prima DAB pomp

Zeer goed, zo wordt bestellen en kopen een makkie.

Uitstekend geregeld en een dag later geleverd

Duidelijke webshop en goed geregeld, Savonds besteld en volgende ochtend al binnen

Goede after sales service.

Mijn waterpomp had het begeven na 10 maanden. Zonder problemen is mij we nieuwe pomp toegestuurd

Snel, efficient en prompt

Komt haar beloftes na!

Prima prijs, mooi product.

Snelle reacties. Helaas klop het niet dat wanneer je voor 22 uur bedtelt het de volgende dag geleverd wordt.

heel goed

Snel en goed geleverd.

Goede producten en prijs kwaliteit verhouding. Nette bezorgen en snel.

Boven verwachting goed

Goed,geduldig, niet verwacht dat mijn vraag zo goed werd afgehandeld. Ga zo door

prima pomp

Na een snelle levering, een prima pomp ontvangen. We zijn er blij mee

Stationsplein 91

5211 BM 's-Hertogenbosch

Over Waterpompshop.nl

Aangenaam, wij zijn Waterpompshop.nl. In onze webshop vindt u totaaloplossingen voor de meest uiteenlopende waterproblemen. Staat uw kelder onder water door hevige regenval? Geeft uw douchekop te weinig waterdruk? Wilt u de tuin besproeien, of een zwembad leegpompen? Dan hebben wij een praktische oplossing op maat voor u. Kant-en-klaar! Wij zijn actief sinds 2011, aanwezig in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Spanje, Italië en het Verenigd Koninkrijk en hebben intussen meer dan 300.000 tevreden klanten geholpen! Dankzij ons internationale karakter, doen we veel waardevolle kennis op. De kennis die wij hiermee opdoen in het ene land, passen we vervolgens toe op de webshops in de andere landen. Hierdoor vullen de markten elkaar sterk aan en bieden wij u als klant de best denkbare totaaloplossing.