Snelle levering en fijn advies

Snelle levering en fijn advies. Erg fijn zo een waterpomp online te kunnen kopen.

prima, goede informatieve website en snellelevering

Correct behandeld

Snelle levering en een mooi product

Snel geleverd.

Vriendelijk en eerlijk.

Ik had iets gekocht maar bleek het al te hebben. Heb meteen gebeld en vertelde hoe erg ik het vond. Was absoluut geem probleem en ik kon het weer terug sturen. Heewl fijn. Ga zeker weer wat bestellen.

Zeer snelle levering.

uitstekend

Pomp werkt goed. Gering verbruik ( elektrisch ) Zeer snelle levering. Leuke prijs voor deze pomp.

perfecte levering van een prima product

goede prijs / kwaliteit snelle service mooi product

Super pomp voor super prijs

Verrassend goed en snel

Snel en compleet

Een zelfaanzuigende pomp besteld. Volgende dag in huis. De site werkt heel prettig en alle accessoires zoals koppelstukken etc. zijn ook makkelijk mee te bestellen. One-stop shopping. Prima!

dit is het beste produckt gezien prijs en kwaliteit

De pomp werkt prima en met flinke pompkracht met water onder de trampoline 4.2 m doorsnee was snel weg gepompt. Ik ben een tevreden klant.

Pomp werkt prima, zijn tevreden met de aankoop.

Ze doen, zoals jet hoort

Positief.

Good service, problems with defect pump solved within 24 hours.

Pump for the floor heating was delivered within 24 hours, and the alternative pump selector guide made selecting a replacement energy efficient pump easy. Unfortunately when pump was installed it gave a error message, but after contacting the customer service department, I had a replacement pump under the guarantee within 24 hours. Great, Quick Friendly service. Very satisfied.

Geweldig.

Pomp ontvangen via post.nl, met een duidelijke track-and-trace via de mail. Ik bestel in de toekomst nog een via waterpomp.nl, uiteraard ga ik deze site aanbevelen in mijn contracten.

supergoed! top product voor prima prijs

de klantenservice verdient een dikke 10 met hun advies. de pomp werkt heel goed en we konden hem 1 op 1 overzetten. het snoer was er per ongeluk niet bij verpakt maar was snel opgestuurd en na geleverd. naast het feit dat ze de goedkoopste waren ook nog eens een prima service en advies. een aanrader!!!

Topservice

Geweldig. !

Waterpompshop onderscheidt zich door goede service. Ondanks verkeerde bestelling keurig retourbeleid.

deskundig advies en vlot geleverd

deskundig advies en vlot geleverd

goed advies en snelle levering

Aangeboden alternatief voor te vervangen pomp past en werkt goed. Snelle levering en duidelijke installatie instructies via filmpje op website.

Ik zat te twijfelen over de smaak bronpomp. Adhv hun vragen is het goed gelukt een keuze te maken. Levering was prima, zelfs gezien huidige leverings problemen.

Snelle complete levering

Eenvoudig bestelen en snel geleverd

Mooi op tijd geleverd

Goede water pomp ik had er een maar die. ging lekken op de as kan hem nog wel maken met een setje denk ik.

Prima pomp, snel geleverd

Goede duidelijke website, kon meteen met korting aansluiting en slang erbij kopen. De pomp doet t goed en was snel geleverd.

Supersnelle levering

Pomp stuk op zaterdag. Zondagavond nieuwe besteld. Maandag in huis, zodat deze dinsdag weer geïnstalleerd was.

Stationsplein 91

5211 BM 's-Hertogenbosch

Over Waterpompshop.nl

Aangenaam, wij zijn Waterpompshop.nl. In onze webshop vindt u totaaloplossingen voor de meest uiteenlopende waterproblemen. Staat uw kelder onder water door hevige regenval? Geeft uw douchekop te weinig waterdruk? Wilt u de tuin besproeien, of een zwembad leegpompen? Dan hebben wij een praktische oplossing op maat voor u. Kant-en-klaar! Wij zijn actief sinds 2011, aanwezig in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Spanje, Italië en het Verenigd Koninkrijk en hebben intussen meer dan 300.000 tevreden klanten geholpen! Dankzij ons internationale karakter, doen we veel waardevolle kennis op. De kennis die wij hiermee opdoen in het ene land, passen we vervolgens toe op de webshops in de andere landen. Hierdoor vullen de markten elkaar sterk aan en bieden wij u als klant de best denkbare totaaloplossing.