Snelle levering van de juiste pomp. Bij behorend snoer past niet helemaal. Maar na een correctie passend gemaakt.

Gewoon goed

Snelle levering, goed op de hoogte gehouden van het verzendproces, product was goed verpakt. Apparaat werkt goed, kortom: tevreden.

De pomp werkt boven verwachting. Super !

Uitstekend!

Supersnelle levering, top prijs, altijd opnieuw!

Vlotte levering

Vlotte levering

Alles is toppie verlopen, en ben dik tevreden over de pomp. Dikke duim.

Zoals beloofd snelle levering. En een uitstekende pomp voor een prima prijs.

Scherpe prijs, snelle verzending!

Mooi assortiment, duidelijke website, snelle verzending voor een scherpe prijs. Absolute aanrader!

Goed product, snelle levering

Waterpomp besteld en de volgende ochtend in huis. Top pomp voor een nette prijs.

Vlotter van pomp slaat niet af

Vlotter van pomp slaat niet af. ontvangen advies : schud er eens mee! maar dit helpt niet

Perfecte service

Bestelde pomp werd snel geleverd. Na melden van een defect werd dit snel en goed opgelost.

Snelle en goede service

Pomp werd snel geleverd, helaas was de pomp na een aantal weken defect, zonder probleem werd er zeer snel een nieuwe pomp toegestuurd, top service!

Mooie pomp voor prima prijs

Mooie pomp voor een prima prijs. Doet wat hij moet doen. Besteld en 2 dagen nadien geleverd

zeer snelle levering

de pomp was compleet dus gelijk uit te wisselen.

Goede prijs & snelle levering

Geen gedoe, gewoon snel leveren.

De pomp doet net als de shop wat hij belooft heeft

goede website met juiste info en keuzewijzer. daarna ook snelle en strakke levering

Prima afhandeling !

Garantie uitstekend opgelost

Mijn garantie claim is uitstekend opgelost door Waterpompshop

prima pomp

snelle levering, goede keus

Na slow start toch een goed einde

De beloofde snelle levering werd niet waargemaakt. Wat er mis is gegaan weet ik niet, maar na 5 dagen arriveerde alsnog de gekochte pomp. Ook veranderen de prijzen bijna dagelijks. Zal ook wel aan de markt liggen op dit moment. Na telefonisch contact geen bevredigend antwoord, maar na een bericht gestuurd te hebben werd alles netjes opgelost. Dus niet bellen maar gebruik maken van hun contactformulier.

Mooie pomp die goed aansloot op bestaande aansluiting

Ik had gehoopt dat als ik een pomp van hetzelfde merk kocht end eze snel geleverd werd ik hm snel kon aansluiten. Dat bleek helemaal te kloppen. Een goede pomp met alle benodigde stukken om hem snel aan te sluiten. Zeer tevreden over de kwaliteit en snelle levering

Ze doen wat ze beloven

Besteld en netjes op tijd geleverd

behulpsaam en oplossend van veerkeerde artikel

de bestelde artikelen waren optijd en keurig geleverd,er zat 1 veerkeerd artikel in dat is later toegestuurd. het gaat om adapter ring 1''-1.5" op de sticker staat de juiste maat maar het artikel is 1 1/4''-1'' bij het toesturen kwam de zelfde verkeerde maat binnen. ik denk dat in het magazijn de 1 1/4-1'' bestickerd is met 1''-1.5'' het gaat om adapter ring PP 1''-1,5 (f/m) die ik nog niet heb. De wil is er wel maar de verkeerde bestickering is nog niet opgelost in jullie magazijn helaas. vr gr jan heikamp

Gemakkelijk te bestellen en snel geleverd!

En een hele goede prijs/ kwaliteitverhouding!

Klant gerichte service en kwaliteit

Mijn ervaringen met Waterpompshop.nl zijn meer dan goed.. Advies en of aanbevolen type pomp voor persoonlijke doel is duidelijk gebaseerd op ervaring en kennis van hun eigen producten... Garantie is uitstekend, Technische probleem met mijn pomp.. (was ong 2 jaar oud) Aantal keren een goed en duidelijk telefonisch advies gekregen om probleem te achterhalen.... Helaas geen resultaat waarop mij gelijk een nieuwe pomp werd toegezegd die ik een dag later in ontvangst kon nemen... Uitstekende service, mijn complimenten!! Mvg Daan Kelder

Stationsplein 91

5211 BM 's-Hertogenbosch

Over Waterpompshop.nl

Aangenaam, wij zijn Waterpompshop.nl. In onze webshop vindt u totaaloplossingen voor de meest uiteenlopende waterproblemen. Staat uw kelder onder water door hevige regenval? Geeft uw douchekop te weinig waterdruk? Wilt u de tuin besproeien, of een zwembad leegpompen? Dan hebben wij een praktische oplossing op maat voor u. Kant-en-klaar! Wij zijn actief sinds 2011, aanwezig in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Spanje, Italië en het Verenigd Koninkrijk en hebben intussen meer dan 300.000 tevreden klanten geholpen! Dankzij ons internationale karakter, doen we veel waardevolle kennis op. De kennis die wij hiermee opdoen in het ene land, passen we vervolgens toe op de webshops in de andere landen. Hierdoor vullen de markten elkaar sterk aan en bieden wij u als klant de best denkbare totaaloplossing.