Goede prijs, snel geleverd

Prijs goed, dacht alleen dat de kabel bij de pomp zou zitten toen ik bestelde.

Komen hun afspraken na.

Bestelling voldeed aan verwachting maar ik heb ook veel aan hun instructiefilmpjes gehad waarmee ik zelf de pomp eenvoudig heb kunnen installeren.

Bestelling compleet

Super snelle levering

De bestelde pomp werd supersnel en netjes afgeleverd. Prima bedrijf!

Geweldige service op afstand, snel en vakkundig geholpen

Ik had twee jaar na de aanschaf van de pomp voor mijn cv een vastloper. Telefonisch enorm deskundig geholpen. Eerst advies gekregen wat ik kon proberen om de boel weer op gang te krijgen - inclusief het toesturen van een instructiefilmpje. Toen dit niet lukte kreeg ik op initiatief van waterpompshop direct een nieuwe pomp opgestuurd. Klasse!

Verkoop van kwaliteits waterpompen, en de service is goed.

Service is goed .

Goede fijne afhandeling ook als je een probleem hebt!

Áls het niet werkt denken ze mee zodat het wel gaat werken. Dank!

Snelle en correcte levering

Tallas D-DW 400 met afvoerslang 7 meter Besteld. Snel geleverd voor nette prijs. Prima vuilwaterpomp

Geweldig... dikke duim..

Waterpompshop krijgt van mij een dikke 10+.. Hier kunnen veel internetshops van leren..... Makkelijk besteld snel geleverd....

Goede webwinkel, complete levering.

Door de duidelijke website zijn de technische gegevens en maten goed te analyseren. Hierdoor kan bestelling optimaal geschieden. Levering snel en compleet.

Levering oké, klantenservice slecht

Herhaald contact met medewerkers klantenservice. Conclusie: niet ter zake kundig, niet meedenken of naar oplossingen zoeken, geen enkele vorm van coulance. Eerdere ervaringen waren positief, nu echter ver onder de maat.

Uitstekende garantieservice

Na twee emails over mijn pomp die niet meer werkte kreeg ik een nieuwe opgestuurd waarvoor nogmaals hartelijke dank

Geweldige pomp!

Oude pomp stuk en via mijn zoon het adres etc. Gekregen en dezelfde dag nieuwe pomp besteld. Dag later al geleverd en geïnstalleerd… keurige pomp met een uitstekende opbrengst voor mijn tuin beregening! Uiterst tevreden!!

snelle levering, goed produkt

snelle levering van een goed produkt

Snel, accuraat, dik in orde

Prettige duidelijke site. Supersnelle levering. Prachtig produkt!!

Snelle levering en top-pomp!

Ik als a-technisch bekend staande kreeg het zonder enige moeite voor elkaar om de pomp werkend te krijgen. Top!!~!

Perfecte en vlugge service.

Gewoon weg perfect!

TOP POMP!

in no time was dew kruipruimte leeg!

Alles vlotjes verlopen

Snelle correcte levering

Goeie krachtige pomp. Trekt 7+ meter

Goede en stille pomp, zoals omschreven

Het is een kwalitatief goede pomp en ook nog eens redelijk stil tegen een goede prijs

correcte levering

mooi product en geleverd zoals beloofd

Veilig, vlug en voordelig!

In tegenstelling tot de firma waar deze slogan voor gemaakt was, kunnen jullie je beloftes wél waarmaken! Jullie zijn niet de goedkoopste site, maar wel veruit de béste! Al was het alleen al door de zeer duidelijke omschrijvingen die bij alle producten staat.

Goedkoop, snel en betrouwbaar

Besteld en de eerstvolgende dag al in huis.

Grandioze service

Via mail een aantal maal contact gehad voor de aankoop met vragen over de potentiële aankoop en montage. Deze werden snel, met geduld vakkundig beantwoord. Deze service liet mij de aankoop hier doen en niet voor een paar euro minder ergens anders. Netjes is ook de pomp vervanghulp op de website.

Stationsplein 91

5211 BM 's-Hertogenbosch

Over Waterpompshop.nl

Aangenaam, wij zijn Waterpompshop.nl. In onze webshop vindt u totaaloplossingen voor de meest uiteenlopende waterproblemen. Staat uw kelder onder water door hevige regenval? Geeft uw douchekop te weinig waterdruk? Wilt u de tuin besproeien, of een zwembad leegpompen? Dan hebben wij een praktische oplossing op maat voor u. Kant-en-klaar! Wij zijn actief sinds 2011, aanwezig in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Spanje, Italië en het Verenigd Koninkrijk en hebben intussen meer dan 300.000 tevreden klanten geholpen! Dankzij ons internationale karakter, doen we veel waardevolle kennis op. De kennis die wij hiermee opdoen in het ene land, passen we vervolgens toe op de webshops in de andere landen. Hierdoor vullen de markten elkaar sterk aan en bieden wij u als klant de best denkbare totaaloplossing.