Ik heb een uitstekende waterpomp aangekocht, voldoet 100%!

De waterpomp die ik heb gekocht voldoet helemaal aan de eisen die ik er aan stelde, ik gebruik de pomp voor aanvoer van slootwater om met de hogedrukreiniger dierenverblijven schoon te maken. Ook wil ik de waterpomp gaan gebruiken om in droge periodes te beregenen.

Uitstekende service

Pomp werkte niet naar behoren. Kreeg gelijk een nieuwe pomp toegezonden.

Prima ervaring en snelle levering

Kwaliteit pomp is prima en website info behulpzaam

Duidelijke site en deskundig telefonisch advies

Wij, als kampeervereniging gebruiken al heel lang een dompelpomp. Het aanschaffen was altijd een soort doolhof maar sinds we deze site hebben ontdekt, is het overzichtelijk.

Ruime keuze, snelle levering

Meerdere keren artikelen besteld. Snelle levering, volgende dag. Prima service.

Kwaliteit,service,afspraak bezorgen,vriendelijkheid,verstand,advies Gewoon erg goed en betaalbaar.

Levering snel en correct

Prima pomp en goed advies.

Prima geholpen

Prima geholpen

top firma.

Correcte in formatie, goede service,snele levering,goede prijs kortom alles in orde.

Prima documentatie over product en prima levering

Moest een vervanger voor bestaande pomp hebben met iets grotere capaciteit. En energie zuiniger. Had deze snel gevonden.

Werkt goed hij paste wel erg strak in

Toen de pomp geleverd werd had ik corona. Dat kwam goed uit ik heb hem er in gezet en hij werkt prima.

Top levering

Keurige service via helpdesk snelle levering Pomp werkt helemaal top!

helemaal goed

Beter hoeft niet

Service van Topklasse

De waterpomp, die ik 1,5 jaar geleden had gekocht, vertoonde spontaan problemen. Contact met Waterpompshop.nl was snel gelegd en ik werd super vriendelijk te woord gestaan en een oplossing was in no-time gevonden...een nieuwe waterpomp. Factuur en bewijs van het probleem opgestuurd. Antwoord dezelfde dag en de nieuwe pomp werd de volgende dag afgeleverd. Dat noem ik nu Topklasse. Chapeau Waterpompshop.nl!

Gebruik klaar schrijft u, miste wel 1 koppeling om de pomp werkend te krijgen.

site geeft de juiste alternatieven; installatiefilmpjes perfect

en na een belletje durf je het zelf aan om te doen.

Duidelijke website, supersnelle volledige levering

Duidelijke website, kwaliteit prijsverhouding perfect. Snelle levering die compleet is.

Goede service goede bezorging goede afhandeling

Mijn ervaring toppie goede levering bij defect keurig te woord gestaan in retour sturen een ander vervangend product geen probleem ook niet met bijbetaling. Mijn ervaring is hier onbezorgd vaker te kunnen bestellen.

Snelle en goede service

Wat ik besteld had klopte precies en snel

Duidelijk snel en netjes geleverd

Omdat ik niet op korte termijn een loodgieter kon vinden heb ik gekeken of ik zelf de ratelende vloerverwarmingspomp kon vervangen. De website was helder en ik vond hier de informatie waarmee ik het aandurfde deze klus zelf te doen. Na het goed doorlezen van de gebruiksaanwijzing bleek de klus heel goed te doen en hebben we nu weer een heerlijks stille en zuinige vloerverwarmingspomp.

Excellent

Ik zocht een niet te grote pomp voor de automatische besproeiing van onze niet grote tuin. Na veel surfen vond ik Waterpompshop.nl met een wel bijzonder voordelige pomp in het programma. Besteld, gekregen en geïnstalleerd. Het geheel kwam moeilijk op gang. weinig druk, miezerige straaltjes. Gebeld met de klantenservice en ik kreeg stuk voor stuk aanwijzigingen waardoor ik er achter kwam dat de leverancier van de aanzuigslang de zaak niet goed in elkaar had gezet. Daarna werkte alles perfect. mooie krachtige straal, ieder hoekje van de tuin krijgt genoeg. En de medewerker van de klantenservice gaf zijn naam, ik kon op ieder moment weer bellen voor verder advies, maar dat is niet nodig geweest. Betrouwbaar adres!!

Ging allemaal heel vlot, maar een kleine bemerking ivm de levering

Onze pomp werd geleverd door Post NL maar die zijn nooit bij ons thuis geweest en hebben onze aankoop rechtstreeks bij het afhaalpunt afgezet. Daar kan waterpompshop.nl uiteraard niets aan doen maar was wel wat gedoe om een zware pomp dan eerst ergens te gaan oppikken. Ook wordt de leveringstijd dan met een dag of 2 verlengd. Over waterpompshop.nl zelf zijn we zeer tevreden.

Vijver is weer helder gepompt!

Goed advies en snelle levering

Ik had een kapotte circulatiepomp van de vloerverwarming. Een medewerker kon mij gelijk vertellen welk type ik moest bestellen, nadat ik merk en typenummer van mijn defecte circulatiepomp had doorgegeven.

Prima pomp

Snel geleverd, duidelijke info op de website.

Stationsplein 91

5211 BM 's-Hertogenbosch

Over Waterpompshop.nl

Aangenaam, wij zijn Waterpompshop.nl. In onze webshop vindt u totaaloplossingen voor de meest uiteenlopende waterproblemen. Staat uw kelder onder water door hevige regenval? Geeft uw douchekop te weinig waterdruk? Wilt u de tuin besproeien, of een zwembad leegpompen? Dan hebben wij een praktische oplossing op maat voor u. Kant-en-klaar! Wij zijn actief sinds 2011, aanwezig in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Spanje, Italië en het Verenigd Koninkrijk en hebben intussen meer dan 300.000 tevreden klanten geholpen! Dankzij ons internationale karakter, doen we veel waardevolle kennis op. De kennis die wij hiermee opdoen in het ene land, passen we vervolgens toe op de webshops in de andere landen. Hierdoor vullen de markten elkaar sterk aan en bieden wij u als klant de best denkbare totaaloplossing.