Doen wat ze zeggen!!!

Ik heb niet veel verstand van pulzen en pompen. Daarom via de app funcie even een aantal dingen gevraagd. Ze reageren duidelijk en snel. Er werd ook gemeld dat er een actie was voor een deel van de dingen die ik nodig had. Alles besteld. Snelle levering. En voor mij eigenlijk het belangerijkste alles was meteen geleverd en past en werkt ook perfect. De onderdelen die ik er bij besteld had paste perfect. Geen 10x terug sturen en bellen. Kortom alles in een keer geinstaleerd. Alles werkt top.

Goede levering

Het was niet goed duidelijk geworden dat we ook nog een slang voor de afvoer los bij moesten kopen. Dit is telefonkisch alsnog goed uitgelegd en nagestuurd.

Goed advies, prima service

Mijn oude pomp voor de vloerverwarming was defect en moest worden vervangen. Ik nam contact op met waterpompshop.nl. Het merk en type waren niet meer verkrijgbaar. Na het doorgeven van de specificaties kreeg ik een uitstekend advies ter vervanging. Ik heb de nieuwe pomp besteld en kreeg hem keurig thuis geleverd. Helaas bleek de pomp na een week niet meer werkzaam. In overleg met waterpompshop werd, onder garantie, onmiddellijk een nieuwe pomp gestuurd. De oude mocht ik kosteloos retourneren. Een ter zake kundig persoon vond het wel heel vreemd dat de nieuwe pomp op zo'n kort termijn defect was. Hij liep alles nog eens na. Vervolgens bleek dat de stekker van de pomp, voor het oog niet zichtbaar, geen goede verbinding maakte. Simpel goed aandrukken van de stekker bracht de pomp weer in werking. Inmiddels was de nieuwe pomp al verzonden. In overleg met de waterpompshop mocht de nieuwe pomp kosteloos worden geretourneerd. Kijk, dat noem ik nou eens service.

Helder aanbod, scherpe prijs, snelle levering

Precies wat je zoekt als je niet precies weet wat je nodig hebt: een heldere website met duidelijke product omschrijvingen, scherpe prijzen. Ook prettig dat je direct de bijpassende slangen en koppelingen kunt bestellen. Alles binnen één dag in huis. Helemaal top gewoon.

Correcte afwikkeling

Conform afspraak keurig geleverd en product zoals aangeboden

Snelle en goede levering

Goede producten tegen lage prijzen. En de levering is snel en volgens afspraak.

Keurige levering met al het materiaal.

Webshop super duidelijk. Goede tips om juist te kunnen zoeken naar wat je nodig hebt.

Super service

Ik had tot 2x toe verkeerde pomp besteld die netjes teruggestuurd en ik kreeg mijn geld op tijd. 3de goede pomp is vrij snel aangeleverd.

Super Aftersales service

All good Aftersales service even many years after purchase

Verkeerd advies en vervolgens geen oplossing

Voor aankoop een schets van de installatie gestuurd met een controlevraag. Er werd me verzekerd dat het zo uitgevoerd kon worden. Vervolgens bestelling geplaatst en vrij snel geleverd gekregen (de enige reden om meer dan 1 ster te geven). Na levering en installatie werkte het niet. Na uitpluizen van de handleiding kreeg ik het vermoeden dat het antwoord over de installatie niet klopte, dus nogmaals dezelfde controlevraag gesteld als voor aankoop. Nu was het antwoord dat het zo niet kon werken. Vervolgens geen reactie op mijn opmerking over de tientallen euro's aan herstelkosten vanwege het verkeerde advies of hulp om (via de leverancier) aan een gespecialiseerd onderdeel voor de herstel actie te kunnen komen.

Heel tevreden

Goede prijs, en snele service.

de juiste pomp de volgende dag al geleverd.

Ik heb de verkeerde pomp bestelt ik had roestvrij staal moeten kopen

Zeer behulpzaam en goed product

Zeer behulpzaam en goed product

Onwijs snelle levering

Eind van de middag besteld en volgende ochtend werd mijn pomp bezorg! Zo onwijs snel had ik nog nooit meegemaakt.

Besteld, snel ontvangen, aangesloten, werkt.

Wateroverlast door defecte oude pomp snel verholpen.

Snelle levering, van goed product

Product voldoet volledig aan de omschrijving. Levering was snel

Snelle levering volgens afspraak

Prima prijs kwaliteit, snel geleverd . Kortom een zeer tevreden klant!

Matige ervaring, snelle levering maar bij retour geen reactie.

Levering was snel, maar bij uitpakken van de doos leek de pomp al eerder in gebruik te zijn genomen. Handleiding zat ook niet meer in de doos. Doos geretourneerd en nu wachtend (inmiddels 1 week) op de afhandeling. Ondanks het mooie chat en statusupdate systeem bar weinig reactie op mijn berichten. Vandaar de score "matig"

Levering goed, advies onder de maat

Voor ik bestelde heb ik gebeld voor advies over de juiste pomp voor mijn toepassing en over de benodigde aansluitmaterialen. Het advies voor de pomp was prima, al pratend kwamen we uit bij een model waar ik blij mee ben. Maar het advies over de materialen die ik nodig heb om 'm aan te sluiten klopte voor geen meter, met als gevolg dat ik een aansluitstuk heb meebesteld waar ik niks mee kan en alsnog naar de winkel moet voor de juiste aansluitspullen.

Slecht

Verbinding stukken passen niet Zzuigt geen water van 2-3 mm diep

Wat een heerlijke druk!

Goed advies en een zeer nette installatie!

Supergoed

Vanwege hevige regenval had ik snel een dompelpomp nodig voor mijn kelder. De ene dag besteld, de volgende dag rond lunch in huis. Op Youtube staat fantastische filmpjes die uitleggen wat de pomp doet en waarvoor deze geschikt is, dus keuze was zo gemaakt. Zo zouden meer webshops eruit moeten zien.

super snelle levering

gewoon top gegaan bestellen leveren enzo

Snelle levering tegen een nette prijs.

Snelle levering tegen een nette prijs.

Stationsplein 91

5211 BM 's-Hertogenbosch

Over Waterpompshop.nl

Aangenaam, wij zijn Waterpompshop.nl. In onze webshop vindt u totaaloplossingen voor de meest uiteenlopende waterproblemen. Staat uw kelder onder water door hevige regenval? Geeft uw douchekop te weinig waterdruk? Wilt u de tuin besproeien, of een zwembad leegpompen? Dan hebben wij een praktische oplossing op maat voor u. Kant-en-klaar! Wij zijn actief sinds 2011, aanwezig in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Spanje, Italië en het Verenigd Koninkrijk en hebben intussen meer dan 300.000 tevreden klanten geholpen! Dankzij ons internationale karakter, doen we veel waardevolle kennis op. De kennis die wij hiermee opdoen in het ene land, passen we vervolgens toe op de webshops in de andere landen. Hierdoor vullen de markten elkaar sterk aan en bieden wij u als klant de best denkbare totaaloplossing.