Topkwaliteit voor een redelijke prijs en snelle levering

Honderd procent positief!

Na overleg de juiste keuze gemaakt

Snel en vakkundig

Heel goed geholpen door klantenservice en bijbehorende filmpjes welke ik gemaild kreeg

geweldige service, snel en hulpvaardig

De nieuwe pomp gaf storingen en bleek niet in te stellen. Ik kreeg direct een reactie op mijn vraag om advies en binnen drie dagen had ik een vervangende pomp.

Snelle levering , een goed product en goeie prijs

prima geregeld , Specialist in waterpompen

Pomp is van 1e Klas Duitse kwaliteit , bij normaal gebruik kan ik weer minimaal 10 jaar vooruit

Goede prijs/kwaliteit en snelle levering

Bestelde pomp werd snel en goed verpakt geleverd. Werkt prima en voor een goede prijs

Een super pomp en een eerlijke prijs

Goede verpakking en een snelle levering. De handleiding was duidelijk en niet te lang. De werking van de pomp is fantastisch

Goed product en snelle levering

Op zondag besteld, maandag gelijk in huis.

Snel!

Levering was zeer snel en netjes!

Fijne site. Super snelle levering.

Servicegericht

Snelle service, goed advies

Prima prijs en snelle verzending

Gisteren besteld en vandaag binnen. Prima en snelle service.

snelle en correcte levering

Op basis van de gegevens op de website had ik verschillende alternatieven voor de oplossing van mijn probleem. Ik heb n.av. nadere informatie gevraagd. deze werd zeer snel verschaft. De levering van de bestelde pomp vond daarna snel en coorect plaats

positieve ervaring

pomp is netje s afgeleverd en op tijd pomp is zoals omschreven

Gevraagde artikel op voorraad volgende dag in huis top

Super service

Wij hadden snel een vuilwaterpomp nodig, dit was snel geregeld en was binnen een dag bij ons.

slecht !

Verkeerde product gekocht , meteen een tweede juiste product gekocht, wil je het eerste volgens de 14 dagen heroepingstermijn retourneren gaan ze moeilijk doen. vraag gewoon een adres om retour te sturen, krijg je een onzin verhaal dat je lid moet worden in moet loggen op een website formulieren invullen.. ik wil gewoon me ding terugsturen net zo gemakkelijk als ik t kon kopen. beter bestellen bij een bedrijf dat de koop eN verkoopregels op afstand WEL respecteert ! DUS NIET HIER BIJ WATERPOMPSHOP.NL

Ik had een circulatiepomp nodig voor mijn zonneboiler, helaas was de pomp die ik nodig had niet meer leverbaar. Ik heb toen gemaild en kreeg keurig een alternatief aangeboden. De pomp heb ik ondertussen gemonteerd en werkt perfect. Bedankt voor de zeer goede service.

goed overzicht en advies

Uitstekende pomp en snel geleverd, De volgende dag al in huis.

Goede product omschrijving.

Goede omschrijving en snelle levering.

Goede service en vriendelijk geholpen!

Super, direkte services.

Bestellen, leveren en klaar. wat je verwacht van een online bedrijf. top

Echt top

In het weekeind besteld de maandag erop binnen

91 Stationsplein

's-Hertogenbosch 5211 BM