Redelijk

De bestelling werd in het begin niet helemaal begrepen omdat de betaling ergens stropte, na wat heen en weer gebeld is het toch nog allemaal goed gegaan. De pomp was precies wat ik bedoelde en is geplaatst samen met de druk regelaar. Het werkt allemaal prima.

Kwaliteit prijs verhouding uitstekend en zeer snelle levering.

1e keer bestelling gedaan en ben 100 % tevreden. Super snel geleverd.

Snelle en correcte levering en service.

Ik kon zonder problemen omgaan met de website en ook het bestellen van een artikel kostte geen enkele moeite. De levering was snel, zorgvuldig verpakt en zeer correct uitgevoerd.

Prima pomp geheel volgens verwachting.

Goed pomp en keurig afgeleverd.

Uitstekende service

Super goede garantie afhandeling.

Snelle levering, Prima product, Topervaring met mijn pomp!

Het bestelde product was sneller binnen dan verwacht en voldoet helemaal aan de verwachtingen! Daar word je blij van.

Professioneel en snel

Einde middag besteld, volgende dag in huis. Nagebeld met technische vraag of duurdere versie niet beter was. Voor mijn doel was goedkopere versie beter. Prettig en kundig advies.

Prettig en deskundig

Ik ben heel goed geholpen en de service was prima.

Volgende dag in huis

Precies de pomp die ik zocht de volgende dag in huis

super klantvriendelijk

Pomp gekocht, bij gebruik lijkt er een storing in te zitten. Direct nieuwe pomp gestuurd, super opgelost.

geleverd wat wordt beloofd

goederen besteld en gekregen wat omschreven is

Volgende dag in huis

Veel keus

echt vandaag besteld en de volgende dag geleverd!

Waterpompshop was aangeraden door de fabrikant van de pomp die ik zocht als een prima bedrijf met snelle en goede service. Voor aankoop telefonisch informatie gevraagd en gekregen en de bestelling geplaatst. Levering was echt supersnel.

Goed en snelle service

Goede web shop en service.

snelle en correcte levering

Een pomp dat aan alle verwachtingen voldoet . Zowel prijs/ kwaliteit. Watershop bedankt voor jullie snelle en goeie service.

Hele goede service.

Een nieuwe pomp voor mijn vloerverwarming besteld op zondag en maandagochtend al ontvangen. Prima pomp voor de helft van de prijs van de Grunfoss die stuk was gegaan.

Kwaliteitsprodukten en snelle levering

Ik was op zoek naar een waterslang voor de dompelpomp met een diameter van 2” in een lengte van 20 meter. Bij Waterpompshop.nl kon ik zelf de lengte kiezen en de prijs was ook erg aantrekkelijk. Superwinkel dus!

Zeer snel geleverd en het voldoet aan de verwachting.

Goede service, snelle levering .

Snel, goedkoop en goede website

Snel, goedkoop en goede website

Goed nakomen van afspraken

Snel besteld met makkelijke link en voorstel zoals aansluitsnoer.

Dik in orde

Gewoon zoals het hoort!

Snel goed, scherpe prijs en service

Goede service !! En kennis van de producten

Goede klantenservice en snel geholpen

91 Stationsplein

's-Hertogenbosch 5211 BM