Uitstekende service

Probleem werd direct prima opgelost

Bestelde pomp op tijd geleverd. Zo hebben we geen kou geleden.

Garantie service is perfect. Pomp maakte veel geluid en liep vast binnen de garantie periode. Gewoon een nieuwe pomp op gestuur gekregen super tevreden.

goed materiaal, voorraad en levertijden hebben aandacht nodig

De spullen die ik geleverd heb gekregen zijn gewoon erg goed. Waar ik verbe******spotentieel zie is de voorraad positie en de reële levertijden. De levering was gepland voor week 34 en het materiaal is uiteindelijk week 38 geleverd. Communicatie over de leveringsproblemen was overigens goed en transparant.

stille en eenvoudige in te stellen pomp

De moeren hebben een grote tang nodig. Ik had ook een bus WD40 nodig om het allemaal los te krijgen. Pomp met pijn en moeite er tussen gekregen omdat de pakkingen net iets te dik zijn. Uit eindelijk wel gelukt. De video's geven een geode aanvulling op de instructie en handleiding. Het instellen is heel eenvoudig.

Snel geleverd!

Ciculatie Pomp besteld voor de vloerverwarming. Kreeg deze nog de volgende dag geleverd! Top! De pomp werkt goed en stil.

Simpel bestellen op de site!!

Snel geleverd en net product waar je wat mee kan. Tevreden.

Snel, goed en prima prijs

Makkelijke website, snel en goed geleverd

Uitstekende pomp

Fijne website met duidelijke informatie over de pompen en opties. Makkelijk om de juiste te kiezen.

overwegend goed

maar het zou prettig zijn er als een factuur wordt verzonden en/of bijgevoegd bij de bestelling. Vindt onze boekhouder namelijk prettig

Super snel geleverd

Goede kwaliteit en supersnel geleverd

Super snel

Makkelijk besteld en heel erg snel, keurig ingepakt, geleverd!

prettige site en accurate afhandeling en snel

Zoals je het je altijd wenst

Duidelijkheid en supersnel

Klein probleem met de pomp gehad ! Gebeld met waterpompshop en het probleem werd meteen opgelost ...

Uitstekende service en levering

Bij waterpompschop uitstekende service snelle verzending en als er iets is wordt je snel vakundig geholpen en dat is tegenwoordig het meeste waard.

Goede pomp, goede ondersteuning

Een Dab pomp gekocht, maar mij was niet echt duidelijk hoe die aan te sluiten. Één telefoontje en direct extra informatie die erg helder was. Daarna nog een vraagje over aansluitmateriaal, dezelfde ervaring, meteen heel praktisch advies over hoe je dat het best kunt aanpakken.

snelle levering . Heel mooie pomp.

jammer ik wilde in het weekend bestellen heb vier keer geprobeerd kon niet bestellen. Heb toen op zondag nog een keer geprobeerd toen lukte het. pomp werkt beter als dat ik gedacht had . Bij de ophanging van de vlotter is een lipje afgebroken . dit is niet zo erg .

telefonisch goed bereikbaar voor technisch advies

Goed advies bij de aanschaf Fekabox en pomp. Ook de technische ondersteuning was ruim voldoende.

Precies geleverd wat ik wilde en op tijd!

Wilde een nieuw vijverpomp hebben en dit was voor mij de beste keus!

Super service

Volledig volgens afspraak binnen de 24 uur geleverd netjes verpakt en zonder schade wat kan men nog meer wensen

Prima zaak

Prima zaak, bestelling snel en netjes geleverd

Super snelle service

Waterpomp savonds besteld, na een uur al bericht dat de bestelling klaar stond en aangemeld was voor verzending. Volgende de dag rond 12 uur in de middag de bestelling in huis. Door goede instructie waterpomp makkelijk aan te sluiten waardoor deze een uur later al was aangesloten en functiineerde. Helemaal top

Voor 100 procent tevreden

De aankoop van een broyeur bij waterpompshop.nl is helemaal zonder stress verlopen. In de namiddag besteld en de volgende middag in België geleverd, veel sneller dan de geschatte leveringstijd. Hoewel wij verre van professionals zijn, konden we het toestel vlot aansluiten dankzij het meegeleverde installatieschema. De broyeur ziet er kwaliteitsvol uit en doet zijn werk perfect. Hij is aangesloten op de wasmachine in de kelder en pompt het water snel en volledig weg, zodat de was niet langer nat uit de machine komt omdat de wasmachine het water en het schuim niet weggepompt krijgt. Hiermee spaar ik een nieuwe wasmachine uit, waardoor dit sowieso een voordelige aankoop is. Wie een waterpomp nodig heeft, kan nergens beter kopen!

Ruim assortiment en snelle service!

Zeer tevreden met de dompelpomp DAB300. Doet wat hij moet doen en snelle leverling!

91 Stationsplein

's-Hertogenbosch 5211 BM