prima product

snelle levering, goed product

prima ervaring in klacht oplossing

Ik had een klacht over een bepaald type pomp. Het was al de tweede van het zelfde soort. Na overleg en advies een andere gekocht waarbij het verschil bij betaald moest worden. Prima en snel opgelost.

Goed Advies gekregen

Telefonisch goed advies gekregen. De pomp functioneert prima.

Snel en efficiënt

Besteld en precies volgens planning geleverd. Product voldoet aan de verwachting en werkt prima.

Kwaliteit en snelheid!

Goed product dat goed beschreven is op de website. Product werd snel geleverd en is eenvoudig te installeren en te bedienen,

Uitstekende service

Na aanvankelijk van mij een bestelfout. Graties retour en herlevering. Telefonische erg afhoudend en niet direktduidelijk. Maar achteraf top service

Ervaring conform verwachting.

Snelle levering, goed gedocumenteerd.

Perfect!!!

Grote keus, scherpe prijzen en zeer snelle levering! Kan dit bedrijf van harte aanbevelen. Zal hier zeker nog eens bestellen.

Een duidelijke webshop met modellen en prijzen.

Grote keuze en voorraad. Snelle levering.

Snelle levering en voor een zeer scherpe prijs een kwaliteitsproduct.

Een winkel met erg veel keuze en kwaliteitsproducten die voor een scherpe prijs staan vermeld. De betreffende pomp werkte perfect met testen en staat nu paraat als reserve pomp bij wateroverlast. Ook fijn is het dat er diverse onderdelen bij de pomp zaten om de slang aan te sluiten en dus niets extra nodig gehad.

Prima service en communicatie

In eerste instantie de foutieve pomp besteld maar dit werd vlot en zonder problemen opgelost.

Gewoon goed zowel levering als product

Bestellen vlot en duidelijk en een pomp van goede kwaliteit. Website duidelijk met voldoende info wb producten.

Goed en snel

;s avonds besteld en de volgende dag al in huis! Supersnel1

Goede prijs en snelle levering

Snelle levering en goede prijs

Perfect en passend advies door deskundig personeel

Was opzoek naar een vlak water afzuigpomp zonder dompelaar. Gebeld met een medewerker van de waterpomp shop en deskundig geholpen. Daarna direct besteld en de volgende dag was de pomp in huis. Hij werkt perfect en zeer tevreden over de gehele aankoop.

Jammer dat speciale koppelstukken niet direct met pomp en slang geleverd werden. Hierdoor kon ik pomp niet direct gebruiken. Snel en goed opgelost.

Snelle verzending en goede hulp

Wij hadden helaas de pech dat we een pomp hadden ontvangen die niet goed bleek te werken. Na het verzenden van een video hebben we zonder problemen een nieuwe opgestuurd gekregen.

Prima product, goede service

Waterpomp snel en netjes geleverd echter functioneerde niet Na contact pomp zonder moeilijkheden omgeruild, netjes

Goede website. De service en levering was snel.

Vlotte levering

Mijn kelder was volgelopen door hevige regenval op een zondag Gaan zoeken, en kwam bij Waterpompshop.nl. Geschikte pomp besteld, en de volgende dag op maandagmorgen 10:30 uur door Post.nl bezorgd!

Snel en klantgericht

Snelle levering, Riendelijke en behulpzame klantenservice

Supergoede service

Hele goede producten en een perfecte en snelle service

Na het niet in voorraad zijn, en op de hoogte gebracht te zijn van de nieuwe voorraad is de slang perfect geleverde.

Goed geleverd en top vijver pomp.

91 Stationsplein

's-Hertogenbosch 5211 BM