Svar fra bedriftseieren
Beste Paul,
Bedankt voor uw feedback. We begrijpen dat u teleurgesteld bent door de vertraging in de levering van uw nabestelling. We willen ons verontschuldigen voor het ongemak en laten u weten dat we momenteel een onderzoek naar uw zending hebben gestart.
Helaas hebben we op dit moment beperkte mogelijkheden om in te grijpen, aangezien de vertraging te wijten is aan de vervoerder. We begrijpen echter dat u teleurgesteld bent, vooral gezien de hoge verzendkosten die u hebt betaald. Als blijk van waardering voor uw trouwe aankopen, zijn we bereid om de verzendkosten aan u terug te betalen uit coulance.
Om dit te regelen, vragen we u vriendelijk om contact met ons op te nemen, zodat we de nodige gegevens kunnen verzamelen om de terugbetaling te verwerken. We zullen ons best doen om dit zo snel mogelijk voor u op te lossen.
Nogmaals onze excuses voor de vertraging. We waarderen uw begrip en hopen dat we dit snel kunnen oplossen. Als u nog andere vragen of opmerkingen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Met vriendelijke groet,
Het team van Waterpomp.nl