strakke leveringen

zeer content met u , in advies en afspraak

Netjes verpakt en netjes afgeleverd

Tevreden

Snelle en correcte levering

Perfecte en snelle levering

Supersnelle verzending en uitstekende prijzen

Supersnelle verzending en uitstekende prijzen

zeer snelle levering

pr . pri. prima.

Vlotte levering!

Was even zoeken op internet! Jammer dat er geen slang bijgeleverd is.

Prima website en snelle levering.

Was al enige tijd bezig met het laten vervangen van de pomp, hetgeen niet wilde vlotten door leveringsproblemen. Zelf op zoek gegaan en bij waterpompshop terecht gekomen. Snel gevonden wat ik zocht en bestelling geplaatst. Snelle levering en correcte zending,

Een dagje later geleverd

Ondanks wat negative reviews, toch hier de pomp besteld. Net voor 22:00... 'De volgende dag in huis' hebben ze niet waar kunnen maken. Maar een dag later wel.

Snelle levering voor een prima prijs!

We hadden snel een zoutwater dompelpomp nodig. Keurig snel geleverd, heel tevreden

Zeer correct en snel geleverd!

Zeer correct en snel geleverd

Goede website en afgeleverd zoals beloofd

Op een andere site was de pomp een paar euro goedkoper, maar kon op site van warmtepompshop en enkele leerzame video's bekijken zodat installatie van de pomp een fluitje van een cent was. Bezorging was op tijdstip zoals beloofd in een keurige verpakking.

Snelle levering tegen een zeer goede prijs

Waterpomp shop heeft een heldere website met veel informatie de het kiezen en monteren van een waterpomp, in mijn geval een CV circulatiepomp, erg eenvoudig maakt. De levering binnen 24 uur en de prijs zijn dik in orde.

bestelling en bezorging prima

de bestelling ging vlot en correct ik had alleen veel problemen om de bijgeleverde slang op de pomp te monteren de gebruiksaanwijzing was zeer slecht ben een paar uur bezig geweest om het voor elkaar te krijgen bijgeleverde hulpstukken passen ook totaal niet en dat is jammer de pomp op zich voldoet prima

Snelle service en uitstekende prijs.

Na het bestellen zeer snel geleverd. Duidelijke en overzichtelijke site met alle informatie die je nodig hebt.

Top bedrijf met snelle levering

Toppertje

Snel geleverd en een goede pomp montage te simpel voorgesteld in de video.

Het losdraaien met een waterpomp tang zoals getoond in de voorlichtings video is absoluut niet realistisch, dat lukt alleen met een stevige tang met een wijdte van 55 mm. Gelukkig was een buurman in het bezit van een dergelijke tang. Helaas was de installatie van de nieuwe pomp met de mee geleverde pakkingen een groot probleem. De pakkingen zijn te dik waardoor de pomp met geen mogelijkheid geplaatst kon worden. Het is wel gelukt met de oude (dunnere) ringen. De pomp is op zijn kop gemonteerd om de juiste doorvoerrichting te krijgen (PIJL) dit is in de handleiding als verkeerd aangemerkt.

Goede uitleg en sn

Heel snel goede kwaliteit

Had zelf even gerekend hoeveel water ik wilde om in de winter te sproeien op de planten dus ook flinke opvoerhoogte en dat is prima gelukt!

prima winkel

snelle levering en kwaliteit

Pomp prima aansluitstekker paste niet bij de pomp. Retour

Snelle service, goede voorlichting, de staf weet waarover ze praten. Jammer van de aansluitkabel, deze paste niet in de speciale stekker van de grundfos pomp.

Alle vragen die ik had werden mij goed uit gelegd En vriendelijke mensen

Snel vakkundig en correct

Overzichtelijk met goede omschrijving waardoor je gaat klikken en kopen.

Snel en duidelijk, levering is prima gegaan en duidelijke communicatie. Kom daar weer

Matig

Deel van de bestelling is niet geleverd. Over de nalevering wordt niet gecommuniceerd

91 Stationsplein

's-Hertogenbosch 5211 BM