Snelle levering van Grundfos SCALA2 hydrofoor pomp!
Besteld via BOL, maar had deze pomp ook direct kunnen bestellen. Snelle levering van Grundfos SCALA2 hydrofoor pomp!
Harry
Rijswijk
Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 6.437 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,1
Review overzicht
Klanten prijzen de algehele ervaring, met nadruk op vakkundig advies en snelle levering. De service en het personeel komen positief naar voren in de feedback. De reviews vermelden dat veiligheidscomponenten de kosten kunnen verhogen, maar de baten zijn duidelijk. Over het algemeen blijven kwaliteit en ondersteuning hoog gewaardeerd.
Harry
Rijswijk
Dompelpomp net geïnstalleerd, was snel geleverd.
Bertil
Hengelo
4 January 2025
Wim
Harderwijk
Meer moet dat niet zijn.
4 January 2025
Laurent
Leidschendam
Goed en snel
30 December 2024
Mm paz
Vlaardingen
Hydrofoor aangeschaft, is nog niet gemonteerd. Had daar nog veel vragen over maar ze communiceren snel en snel antwoord op vragen
28 December 2024
Harold
Rotterdam
Onze kruipruimte staat regelmatig vol met (grond)water +/- 40cm. Dankzij Waterpompshop.nl de juiste pomp aangeschaft. Binnen anderhalf uur was de kruipruimte leeg.
27 December 2024
alles top
20 December 2024
emmy giveron
kapellen
Handige website met vervangend model; vlotte afhandeling van retour.
18 December 2024
Willem van Schie
Oegstgeest
Wij moesten met spoed de hydrofoor bestellen en plaatsen en, vaak gaat het mis met bestellingen....maar, niet bij Waterpompshop.nl. Gewoon TOP !! Want onze penningmeester had de hydrofoor al snel binnen op zijn adres en kreeg ik hem bij het Vogelzorgcentrum gebracht. Helaas waren we vergeten om de aansluitstukken te bestellen maar, ook deze waren na de volgende bestelling heel snel in huis. Waterpompshop.nl ,..een geweldige aanrader wanneer het in één keer goed moet zijn ... Bedankt !!!
16 December 2024
Saia Vogelzorgcentrum de Houtsnip
Hoek van Holland
Beste Saia,
Bedankt voor uw geweldige review! Wat fijn om te horen dat alles zo snel en soepel is verlopen, van de bestelling tot de levering. We begrijpen hoe belangrijk het is om snel en betrouwbaar te kunnen leveren, vooral in spoedsituaties zoals die van u. Het is mooi om te zien dat u tevreden bent over onze service én dat we de aansluitstukken ook snel hebben kunnen leveren.
Uw vertrouwen en waardering betekenen veel voor ons. Heel veel succes gewenst met het geweldige werk bij het Vogelzorgcentrum, en als we in de toekomst weer kunnen helpen, staan we voor u klaar!
Met vriendelijke groet,
Team Waterpompshop.nl
Had, ondanks goede “keuze wijzer” toch nog de verkeerde waterpomp besteld. Dat bleek pas na ingebruikname. Bij contact met klantenservice bleek dat geen probleem. De oude kon retour en ik kreeg een bestellink voor de nieuwe. Heb nu de goede pomp die het uitstekend doet.
14 December 2024
Ad
Bunnik
Pomp is werd snel geleverd. Simpele montage en duidelijke instructie.
10 December 2024
John
Stein
De pomp werkt perfect!
5 December 2024
Daniel
Humbeek
Snelle levering en goed cv pompje. Jammer genoeg geen koppelingen op de site verkrijgbaar. Dat zou fijn zijn als dat wel zo was.
3 December 2024
Corne
Oudshoorn
Zonder gezeik oplossingen
2 December 2024
Talib
Gouda
Bronpomp geplaatst ter vervanging van een hydrofoor, bevalt prima. Werkt ook goed mee de meebestelde pomp schakelaar.
1 December 2024
Jeroen
Gasselte
Avonds laat besteld en de daarop volgende dag geleverd.
Rob
Siebengewald
Hoe jullie erin slagen om een bestelling rond 20 u s'avonds besteld, de volgende dag geleverd te krijgen in België, is mij een raadsel. De nieuwe pompen werken perfect. Zeer goed debiet.
Emmanuel Peckstadt
Merelbeke
Ook na aantal keren ontluchten van de installatie blijft de pomp veel lawaai maken. Klinkt als lager geluid. Ik wacht nog even af of het beter wordt anders moet ik hem terugsturen.
Beveelt niet aan
Warner
Enschede
Beste Warner,
Bedankt voor uw review en dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Het spijt ons te horen dat de pomp meer lawaai maakt dan verwacht, zelfs na het ontluchten van de installatie.
Mocht het probleem aanhouden, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.
Met vriendelijke groet,
Team Waterpompshop.nl
Na advies een snelle levering en plezierige communicatie! Mooi product voor een goede prijs. Aanrader!
26 November 2024
KJ
Wedde
Snelle reactie en kundig advies
22 November 2024
Martijn
Amstelveen
Zie boven
21 November 2024
Wil
Uithuizermeeden
mooie en goedkope goede pomp met voldoende instel mogelijkheden
21 November 2024
Ben Verheijen
Evertsoord
Vlug geleverd en gemakkelijk geplaatst
20 November 2024
Ronny
Lichtaart
Aangenaam, wij zijn Waterpompshop.nl. In onze webshop vindt u totaaloplossingen voor de meest uiteenlopende waterproblemen. Staat uw kelder onder water door hevige regenval? Geeft uw douchekop te weinig waterdruk? Wilt u de tuin besproeien, of een zwembad leegpompen? Dan hebben wij een praktische oplossing op maat voor u. Kant-en-klaar!
Wij zijn actief sinds 2011, aanwezig in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Spanje, Italië en het Verenigd Koninkrijk en hebben intussen meer dan 300.000 tevreden klanten geholpen!
Dankzij ons internationale karakter, doen we veel waardevolle kennis op. De kennis die wij hiermee opdoen in het ene land, passen we vervolgens toe op de webshops in de andere landen. Hierdoor vullen de markten elkaar sterk aan en bieden wij u als klant de best denkbare totaaloplossing.
Stationsplein 91
5211 BM 's-Hertogenbosch