Snelle Levering
Telefonisch goed bereikbaar en snel geleverd.
14 October 2024
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 6.437 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,1
Review overzicht
Klanten prijzen de algehele ervaring, met nadruk op vakkundig advies en snelle levering. De service en het personeel komen positief naar voren in de feedback. De reviews vermelden dat veiligheidscomponenten de kosten kunnen verhogen, maar de baten zijn duidelijk. Over het algemeen blijven kwaliteit en ondersteuning hoog gewaardeerd.
Telefonisch goed bereikbaar en snel geleverd.
14 October 2024
Wahid Ahmadi
Rotterdam
Op zondagmiddag een circulatiepomp besteld, deze was maandagmiddag al binnen. Helemaal top!
13 October 2024
E-J Oey
Leiden
Levering snel en adequaat. Het product valt erg gegen. De kunstof slang aansluiting op de pomp zijn zelfs met teflon tape niet goed waterdicht te krijgen.
Beveelt niet aan
13 October 2024
Patrick
Sittard
Beste Patrick,
Bedankt voor uw feedback en uw complimenten over de levering!
Wat jammer om te horen dat u problemen heeft ervaren met de slang aansluiting. Dit is zeker niet de ervaring die we willen bieden. We verkopen deze combinatie veel en hebben tot nu toe geen vergelijkbare klachten ontvangen, dus het kan mogelijk gaan om een productiefoutje of een probleem tijdens de installatie.
Wij willen dit graag samen met u oplossen. Helaas hebben wij behalve deze review nog niet eerder iets van u vernomen, neem alstublieft contact op met onze klantenservice, zodat we u verder kunnen helpen.
Nogmaals dank voor uw geduld en vertrouwen in ons!
Team Waterpompshop
Snelle reactie van klantenservice met goed advies
Bert
Utrecht
Snel geleverd, makkelijk in actie gekregen…. enz… maar de pomp maakt een geluid van opstijgend vliegtuig. Bij een open kraan haalt die makkelijk 72 decibel, wat niet stil te noemen is! Jammer.
Beveelt niet aan
Ludwig
Maldegem
Bestelling, levering en aankoopadvies prima. Mogelijk verbeterpunt is meedenken van handleiding, aangeven dat de pompinstelling bij levering in de stand van "permanent draaien" staat en je dus moet opletten dat de pomp niet droog komt te staan.
J. Duinkerken
BROEK OP LANGEDYK
De DAB dompelpomp in mijn kelderput die het grondwater niveau onder controle moet houden, had na ruim een jaar een defecte vlotter. Hierdoor sloeg de pomp niet meer af en moest ik hem tijdelijk handmatig (1x per dag) laten afpompen. Super goed contact met de klantenservice maar de (technisch correcte tips) om de vlotter weer aan de praat te krijgen bleken in mijn geval niet te werken. De vlotter electronica is echt defect. Waterpompshop had binnen een paar dagen onder garantie een nieuwe pomp bij mij thuis. Ik heb ook nog een DAB Easybox3 voor mijn waterput en het geeft een heel veilig gevoel dat het met garantie, technische kennis en behulpzaamheid fantastisch geregeld is bij Waterpompshop. Super service en absoluut iets waarmee deze fantastische zaak zich zal weten te onderscheiden van menig concurrent!
10 October 2024
Mike
Zuidland
Beste Mike,
Bedankt voor uw geweldige review! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze producten als service. Het spijt ons dat de vlotter van uw dompelpomp defect was, maar we zijn blij dat we u snel hebben kunnen helpen met een vervangende pomp onder garantie.
Uw complimenten over de klantenservice en technische ondersteuning betekenen veel voor ons. We streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijke service te bieden, en het doet ons goed te horen dat u ons aanbeveelt.
Met vriendelijke groet,
Team Waterpompshop.nl
Na 1 jaar storing aan de pomp gemeld en snel antwoord. Toen ik verwachte dat het langer ging duren als verwacht een nieuwe pomp besteld. Deze werd de volgende dag al geleverd met de mededeling dat de oude pomp onder garantie vervangen zou worden. Omdat het onzin is een nieuwe pomp op voorraad te zetten de eerder bestelde pomp retour gestuurd en kreeg deze gelijk gecrediteerd. Super service van waterpompshop.nl.
9 October 2024
Har
Venlo
goeie site en correcte levering
7 October 2024
willem
Vorden
Snelle levering en mooi ene veilig verpakt.
Bart
Hechtel
Goed en snel!
Ronald
Schalkhaar
Vanmiddag besteld en morgen geleverd. Dat is service. Een aanrader.
Ludo
Duffel
ik belde met een hulpvraag en werd zeer correct en deskundig te woord gestaan. Wist meteen de goede pomp voor mij aan te bevelen. na bestelling was de levering precies zoals beloofd.
l.p.
bunde
De Waterpompshop vind ik een leuk bedrijf. Techniek trekt mij wel. Je wordt keurig te woord gestaan, dat is mooi. Als het aankomt op vragen zijn de antwoorden niet eenduidig. Mijn huidige pomp staat geschakeld met een maximaal thermostaatbeveiliging, mijn vraag: kan dat ook met de nieuwe pomp? Ja, dat kan. Voor een leek (en dat ben ik misschien wel)... oh mooi, het antwoord hoe dat moet kreeg ik niet. Dat is jammer... We gaan het gewoon proberen en wanneer het werkt plaats ik er een foto bij
3 October 2024
Michel
Capelle aan den IJssel
Woonachtig in Frankrijk, zocht ik op Franse sites naar de betreffende pomp en naar verdere informatie. Ik werd uitstekend voorgelicht. Toevallig kom ik op jullie site terecht en daar blijkt dezelfde pomp € 100 goedkoper. Bij jullie besteld en binnen 2 dagen ik in huis. Chapeau!
1 October 2024
JOHAN VAN GINKEL
Innimond (Frankrijk)
Er was iets meer nodig dan een simpele waterpomptang, maar prima gelukt. De twee rubberringen hadden in mijn geval een mm dunner mogen zijn.
30 September 2024
Wim Hulshof
Borculo
Heb al 30 dab pompen gemonteerd op de campings,nooit problemen, supper pompen.
26 September 2024
Tonnie Verkuijl
Heumen
Werkt goed en eenvoudig in gebruik
26 September 2024
jan
Sleeuwijk
22 September 2024
Wieke
Dronryp
de pomp werd binnen een dag geleverd, contact met de shop, telefonisch, verliep zonder wachttijden en mijn vraag werd adequaat opgelost. kortom alles wat je van een goed werkende webshop mag verwachten.
19 September 2024
Ben
Goor
Garantie van de pomp goed opgelost
19 September 2024
jan
Hardenberg
Snelle service Scherpe prijs
17 September 2024
C.C.A.
Voorhout
Beste C.C.A.,
Bedankt voor uw positieve review! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze snelle service en scherpe prijzen. We hopen u snel weer te mogen verwelkomen!
Met vriendelijke groet,
Team Waterpompshop.nl
Eenvoudig aan te sluiten en doet zijn werk uitstekend
17 September 2024
Dolf
Wassenaar
de waterpomp voldoet aan de eisen maar de slang heeft al heel gauw een klein gaatje dus meteen een lek dat is jammer
16 September 2024
WHM SCHOLTEN
Gendt
Duidelijke website om keuze te maken,goede uitleg en snel geleverd
16 September 2024
Jozef Bogaerts
Zwijndrecht
Aangenaam, wij zijn Waterpompshop.nl. In onze webshop vindt u totaaloplossingen voor de meest uiteenlopende waterproblemen. Staat uw kelder onder water door hevige regenval? Geeft uw douchekop te weinig waterdruk? Wilt u de tuin besproeien, of een zwembad leegpompen? Dan hebben wij een praktische oplossing op maat voor u. Kant-en-klaar!
Wij zijn actief sinds 2011, aanwezig in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Spanje, Italië en het Verenigd Koninkrijk en hebben intussen meer dan 300.000 tevreden klanten geholpen!
Dankzij ons internationale karakter, doen we veel waardevolle kennis op. De kennis die wij hiermee opdoen in het ene land, passen we vervolgens toe op de webshops in de andere landen. Hierdoor vullen de markten elkaar sterk aan en bieden wij u als klant de best denkbare totaaloplossing.
Stationsplein 91
5211 BM 's-Hertogenbosch