Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Al meerdere keren wat besteld via deze webshop en altijd snel en netjes bezorgd. Artikelen op de site duidelijk en goed omschreven.
17 April 2023
Goede service / Goede prijzen
10 March 2023
Martin
Kesteren
Bestelling pas maandag verzonden terwijl het ruim vóór 16uur vrijdag besteld was.
23 February 2023
Yasin
Roermond
Prettige website, makkelijk bestellen en snelle levering.
16 February 2023
Rene
Breda
Heel vlotte service.
25 December 2022
Johan
Wichelen
Super service snelle levering en de afspraken worden nagekomen
11 November 2022
André
Erichem
Als eenmanszaak had ik een mini-patchkast nodig om apparatuur vanaf het bureau daarin te kunnen plaatsen. Desgevraagd is er met mij meegedacht over wat ik allemaal nodig zou hebben (kast, voeding, etc.) en ben uitermate tevreden over hoe ik ben benaderd. Ook de aftersales is prima (bij nader inzicht bleek ik wat iover het hoofd te hebben gezien).
16 September 2022
Bart
VRIES
Duidelijke website, makkelijk bestellen en snelle levering, goed verpakt!!
16 September 2022
Ed
Maarn
Tevreden over de service
12 September 2022
Willian
Hoogkerk
Zeer behulpzaam en geweldige support!
11 September 2022
Charles
Sambeek
hoi, ik heb nog niets ontvangen.. kan ook niet traceren..
8 September 2022
Click4Help
schulen
Goede dienstverlening, producten zijn prima. Een fout geleverd product werd vlot gecorrigeerd. Voor mijn volgende aankopen ga ik hier weer shoppen.
14 July 2022
Sjoerd
Leeuwarden
Keurige levering nette aftersales, aanrader
8 April 2022
Erik
Almere
Fijne webshop
13 March 2022
Guus de Beer
Beuningen
Fijn, Spullen die ik nodig had konden een paar uur later al opgehaald worden. Super fijn
28 February 2022
Gijs
Oosterhout
Handige steunen besteld. Alles ok geleverd.
21 February 2022
Herrald
Roosteren
Duidelijke omschrijving op de website, vlotte betalingsmogelijkheden. Telefonisch héél vlot bereikbaar, vriendelijke service. Kortom, goede zakelijke website mét heel goede telefonische service!
21 January 2022
Stijn
Overmere
Er was wat onduidelijk over de specifieke maten van een onderdeel. Prima communicatie hier over gehad, uiteindelijk hebben ze veel werk moeten doen voor een bestelling van €45,- en dat zonder ook maar 1 onvertogen woord. Zeker een winkel waar ik opnieuw zal bestellen.
18 January 2022
Harmen
Zeist
Ik heb een aantal kabelmanagement clips besteld bij patchkastwinkel.nl . Kort daarna kreeg ik een e-mail dat de producten die ik had besteld niet op voorraad waren. Ik heb toen twee keer teruggemaild met de vraag of er een vervangend product kon worden geleverd. Deze e-mails zijn blijkbaar in de spam folder beland en daardoor laat beantwoord. Mijn mails zijn uiteindelijk wel netjes beantwoord, maar ik heb lang op de levering moeten wachten. Vanwege de late levering en omdat ik niet de producten heb gekregen die ik oorspronkelijk heb besteld, zal ik waarschijnlijk niet nog een keer bestellen bij deze webwinkel.
Beveelt niet aan
15 January 2022
Bart
Rotterdam
goede website met kwalitatief goed perspneel
6 December 2021
Petra
Uden
Heel goed bedrijf
5 December 2021
Feras
Hattem
Vriendelijke klantenservice die kan adviseren bij de aanschaf van accessoires. Ook is het mogelijk producten te testen bij afhalen. De website mag wel verbeterd worden met betere productomschrijvingen, productfoto's en actuele voorraad.
20 November 2021
Stein
Nijmegen
Tevreden
20 November 2021
James
Eindhoven
Onderzoek loopt wordt er aan gegeven.
Beveelt niet aan
18 November 2021
Michel
Bad
Wij zijn uw online specialisten in patchkasten. Vraag ons naar advies of hulp bij de keuze voor de juiste producten en toebehoren. We denken graag met u mee, zodat u kunt vertrouwen op de technische installatie.
Wilt u een complete patchkast inrichten en heeft u daar bijvoorbeeld legborden, patchpanelen en stekkerdozen bij nodig? Wij helpen u graag de juiste keuze te maken, net als die voor kabelmanagement en andere onderdelen. Voor 19 inch servers en andere apparatuur, net als in 10 inch. Heeft u hulp nodig bij het inrichten of indelen van de serverkast? Wij brengen er graag advies over uit of zorgen ervoor dat u de producten zo snel mogelijk in huis heeft.
Bestel online eenvoudig alles wat u nodig heeft voor het indelen en inrichten van de patchkast. U profiteert daarmee van onze belangrijke online voordelen. Zowel voor servers als voor de andere apparatuur waar u gebruik van wilt maken. Bijvoorbeeld om barcodes te scannen en om nieuwe netwerkapparatuur aan te brengen. Vanuit een uitgebreid assortiment, zodat u bijvoorbeeld de UTP-kabel die u nodig heeft kunt bestellen.
Roggeweg 28
6534AJ Nijmegen