zonder enige kennis van deuren ,is het zeer makkelijk te zien wat je moet bestellen en wat nodig is. Prima configurator
Duidelijk verhaal, goed advies en nu wachten op de afwerking (levering en montage)
Vorige deuren zijn ook snel geleverd
Deurengigant heeft ons heel goed geholpen. Nadat bleek dat één van de 4 deuren die we besteld hadden, te smal was, is er direct actie ondernomen om deze deur te vervangen. Zonder gedoe, echt een superservice!
We hadden bij deurengigant een aantal svedex deuren besteld. Bij montage van de laatste deur, na bijna 2 jaar bleek dat er een opdekdeur was geleverd in plaats van een stompe deur. Na contact met Demi van deurengigant wordt er nu een nieuwe deur geleverd door Svedex. Dit is top opgelost door deurengigant en de leverancier Svedex. Bedankt!!
Alles wordt voor mij gedaan ( wel tegen betaling) de deuren worden doorgesproken wat wel en niet kan . Ik heb de orde net besteld dus verder kan ik nog niet zeggen of dat ook goed wordt afgerond. Maar tot nu toe prima geholpen, behulpzaam en vriendelijk geholpen
Telefonisch contact gehad voor vraag over bepaald product….. snel en duidelijk antwoord ! Verder op site bestelling geplaatst; binnen tien minuten bevestiging per mail. Top ! Nu wachten op de levering …..
Vriendelijke dame die ons heeft geholpen Terzake kundig Tot op heden klopt alles wat ons verteld werd.
Prima nauwkeurige meting gedaan !
Prettig geholpen
Beste R., Dank voor uw review. Goed om te horen dat u goed en vriendelijke geholpen bent door één van onze adviseurs. Wij wensen u heel veel plezier met uw nieuwe deur(en). Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant.nl
Bestelling ging goed.
Beste Marion, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van uw review. Goed om te lezen dat u het eenvoudig vond om de gewenste deuren te bestellen via onze website. Wij hopen dat u veel plezier zult hebben van uw nieuwe deuren! Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant.nl
Ted is een aanrader ....
Beste Gerwin, Dank voor uw review. Fijn om te horen dat u zeer tevreden bent over onze service en dat onze adviseur Ted u zeer goed heeft geholpen. Wij wensen u heel veel plezier met uw nieuwe deuren. Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant.nl
Ik vond het jammer dat het een week duurde voordat het eerste contact tot stand kwam, wegens personeelstekort. Gelukkig wel een afspraak kunnen maken en vanaf dat moment is vooralsnog alles soepel verlopen. De deuren zijn aanbetaald en besteld, dus kan nog niets zeggen over het vervolg. Maar ik heb er alle vertrouwen in!
Beste Mirjam, Bedankt voor het schrijven van uw review. Allereerst, onze excuses voor de vertraging. Het was afgelopen maand (ook i.v.m. feestdagen) erg druk met inmeetafspraken. Wij vinden het fijn om te horen dat alsnog heel tevreden bent over inmeetservice. Wij hopen dat de levering en montage net zo voorspoedig zal verlopen! Wij wensen u in ieder geval alvast heel veel plezier met uw nieuwe deuren. Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant.nl
Klantvriendelijk en zeker uitgebreide informatie hebben wij gekregen bij het bestellen van onze kamerdeur. Er werd echt de tijd voor ons genomen bij het uitzoeken van onze deur.
Beste Johan, Hartelijk bedankt voor uw uitgebreide review. Goed om te horen dat u goed en deskundig advies heeft gekregen van één van onze adviseur en dat u adviseur ook zeer vriendelijk vond. Wij wensen u heel veel plezier met uw nieuwe binnendeur(en)! Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant.nl
Tijdens inmeten bleek dat er maatwerk nodig was. De adviseur gaf prima oplossingen.
Beste Gijs, Dank voor uw review. Wij vinden het fijn om te lezen dat u tevreden was over het advies van onze inmeter en over het algemeen heel positief bent over onze (inmeet)service. Wij wensen u alvast heel veel plezier met uw nieuwe deuren. Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant.nl
Het kan beter door duidelijker aan te geven hoe een deur geleverd wordt. Als je een kalle deur krijgt zonder een doorboring voor deurbeslag dan wordt t voor een normale burger toch lastig en deur te plaatsen.
Beste Ano, Bedankt voor uw uitgebreide review. Wij waarderen uw feedback. Op onze website staat bij elke deur productinformatie en technische specificaties. Hierin kunt u lezen wat er bij de deur wel of niet wordt geleverd. Echter, zullen wij zeker gaan kijken hoe wij dit nog duidelijker kunnen omschrijven en extra informatie toevoegen. Wij wensen u in ieder geval heel veel plezier met uw nieuwe deur(en). Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant.nl
Degene die kwam op meten, is vakkundig en vriendelijke
Beste Sander, Dank voor uw review. Wij vinden het altijd leuk om te horen dat klanten zeer tevreden zijn over onze adviseur en onze inmeetservice. Wij hopen dat de levering en montage net zo voorspoedig zal verlopen. Heel veel plezier gewenst alvast met uw nieuwe binnendeur. Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant.nl
Makkelijk om goede deur te vinden en heldere configurator.
Beste Georges, Hartelijk bedankt voor uw review. Goed om te lezen dat u de informatie op onze website duidelijk vond, u genoeg keuze uit deuren en het eenvoudig vond om een deur te bestellen. Wij hopen dat u heel veel plezier zult hebben van uw nieuwe deur! Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant.nl
Zelf in het weekend werd mijn e-mail beantwoord en een foutieve draairichting van een pas bestelde deur aangepast.
Beste Ramon, Hartelijk bedankt voor uw positieve review. Natuurlijk, onze klantenservice staat ook voor u klaar op zaterdag! Vervelend dat de draairichting niet klopte, maar super fijn dat onze klantenservice u snel en goed heeft kunnen helpen. Wij wensen u heel veel plezier met uw nieuwe deur. Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant.nl
Gebeld om losse accessoires te bestellen, kon niet online. Binnen 10 minuten offerte in de mailbox en direct kunnen bestellen!
Beste Ronald, Bedankt voor het plaatsen van uw review. Leuk om te horen dat u graag losse accessoires bij ons wilde bestellen. Ook heel fijn om te horen dat u snel en goed bent geholpen door onze klantenservice. Wij wensen u heel veel plezier met uw deuraccessoires! Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant.nl
Ik heb me deur nog niet eens word niet op de hoogte gehouden kwa mail Dus snap niet waarom ik überhaupt een beoordeling moet geven
Beste Roxana, Dank u wel voor uw review. Wij zijn ook benieuwd naar uw ervaring met het bestellen van onze producten. Vandaar dat u alvast een verzoek krijgt voor een review. U kunt altijd u review weer aanpassen nadat u de deuren heeft ontvangen. Wij horen graag wat u van onze service vindt! Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant.nl
We hebben de deuren laten inmeten en besteld. De inmeter was vriendelijk en gaf nog wat tips, super bedankt Fijne jaarwisseling en we wachten de bestelling af. Mvg. Rob Ferwerda.
Beste Rob, Dank voor uw review. Leuk om te horen dat u gebruik heeft gemaakt van onze inmeetservice en hierover zeer tevreden bent. Alvast heel veel plezier gewenst met uw nieuwe deuren. Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant.nl
Aantal keren langsgeweest en alle tijd voor ons. Heel veel moeite voor ons gedaan. Super vriendelijk. Kortom een echte aanrader
Beste F., Hartelijk bedankt voor het schrijven van uw review. Wij vinden het heel leuk om te horen dat u naar onze showroom bent geweest. Ook vinden het fijn om te horen dat u zeer tevreden bent over hoe u bent geholpen door onze adviseur. Heel veel plezier gewenst met uw nieuwe deuren. Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant.nl
betaalbare binnendeur die gemakkelijk is samen te stellen. Niet te veel keus dus géén keuzestress.
Beste Hans, Bedankt voor uw positieve review. Goed om te lezen dat makkelijk de juiste deur kon kiezen en dat u het samenstellen van de deur via onze website ook eenvoudig vond gaan. Heel veel plezier gewenst met uw nieuwe deuren. Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant.nl
De configurator is erg duidelijk. Ook voor een leek is het eenvoudig om de goede deur bijelkaar te klikken. Je mist zo niets. Wij hadden hier ooit al eens deuren gekocht. Toen laten inmeten en plaatsen. Er is enorm veel keus en de website is erg overzichtelijk.
Beste Sander, Dank voor uw uitgebreide review. Fijn om te horen dat u onze website duidelijk en overzichtelijk vindt en dat u het samenstellen van de deuren ook eenvoudig vond gaan. Wij hopen dat u heel veel plezier zult hebben van uw nieuwe deuren. Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant.nl
Nijverheidsweg 10
1442 LD Purmerend
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Deurengigant.nl is dé grootste online deuren aanbieder van Nederland. Wij onderscheiden ons van de Nederlandse bouwmarkten en speciaalzaken door onze vakkennis, betrouwbaarheid, kwaliteit, service en snelheid. Door ons ruime assortiment aan binnen- en buitendeuren ben je verzekerd van een deur die past bij jouw woning.