Past precies als beloofd Netjes afgeleverd
Mijn bestelde voordeur werd perfect geleverd.
Mooie deur een verrijking in onze kamer,strak in de lak.De deur is geplaatst tussen kamer en gang.Alle mensen,vrienden en kinderen zijn verbaasd en zeggen dat is mooooie.
Beste heer Middelharnis, Bedankt voor het plaatsen van een review. Fijn om te lezen dat iedereen zo enthousiast is over uw nieuwe deur. Deurengigant.nl wenst u hier nog jarenlang plezier mee! Jody - Deurengigant.nl
mooie kwaliteit, heel blij mee
4 deuren besteld en netjes geleverd in de van te voren voorspelde week, so fa so good zou je denken echter waren de bestelde scharnieren er niet bij, ook geen bericht gehad dat het een "deellevering" zou zijn. en wat heb je aan deuren zonder scharnieren, juist niks, die staan tot de scharnieren er zijn alleen in de weg navraag per mail geeft een standaard reactie "dan crediteren we ze gewoon" geen informatie over mogelijkheden of verwachte levertijden, simpelweg geld terug voor de scharnieren en zie zelf maar aan scharnieren te komen
Beste heer Balkburg, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wij vinden de tevredenheid van onze klanten erg belangrijk. Het is jammer om te lezen dat dit niet is gelukt. De scharnieren waren op het moment dat uw deuren werden afgeleverd niet meer voorradig bij onze leverancier. Helaas waren wij hier destijds nog niet van op de hoogte en heeft één van onze collega's voorgesteld om het bedrag van de scharnieren te crediteren. Gelukkig heeft de leverancier de scharnieren toch nog snel aan u geleverd per post. Wij hopen dat u na ontvangst de deuren toch nog heeft kunnen instaleren en wensen u veel plezier met de nieuwe deuren. Jody - Deurengigant.nl
Het is een mooie deur. De scharniergaten zijn te dicht tegen de kant aan geboord dus je ziet een bult op de deur bij de scharnieren . als die deur een zetje krijg dan komen de scharnieren zo uit het hout. Bij mijn buren hebben ze dezelfde deur ook van U en daar zitten de scharnieren mooi in het hout dus zoals het hoort. Als het op jullie kosten opgelost wordt is het een ander verhaal. Ik kon niet eerder reageren omdat hij er nog maar net ingehangen is.
Beste mevrouw Middelburg, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wij vinden de tevredenheid van onze klanten erg belangrijk. Het is jammer om te lezen dat dit niet is gelukt. Klachten dienen bij ons binnen twee weken gemeld te worden. Wij pakken deze op en doen ons best om de klacht volledig op te lossen. In ons systeem zien wij helaas geen melding van uw klacht naar boven komen, waardoor wij deze niet meer kunnen oppakken. Groet, Jody - Deurengigant.nl
De deur is scheef , hij paste in eerste instantie niet. Terwijl het een standaard deur is dus er alleen maar ingehangen hoeft te worden.Timmerman laten komen. Nadat die hem helemaal afgesteld heeft en speciale scharnieren sluit er 1 kant niet aan boven.
Deuren via internet besteld, volgens afspraak geleverd. Goed te volgen wat de status van levering was, prima inde grondverf!
Na een bezoek aan de vestiging in Bedra waarbij ik prima geholpen werd door Frank, thuis mijn bestelling gedaan. Deze werd keurig op tijd geleverd. Ook toen bleek dat 1 handgreep ontbrak werd er direct en zonder discussie een exemplaar nagezonden.
Snel geleverd en kwaliteit voorop.
beide keren zijn de deuren netjes en op tijd afgeleverd
Goede service. Mooie deuren .Netjes opgehangen. Wij zijn zeer tevreden.
Goed geholpen in de winkel, super netjes thuis afgeleverd. En de deuren zijn echt top.
Krijg deur binnen beschadigd neem ik contact op zeggen hun wij sturen hetbsoor naar swedex vind ik raar heb hem bij hun gwkocht
Beste heer, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wij vinden de tevredenheid van onze klanten erg belangrijk. Het is jammer om te lezen dat dit niet is gelukt. Wij zijn afhankelijk van onze leverancier die de deuren uitlevert. Zodra er een beschadiging is geconstateerd dienen wij dit te melden bij onze leverancier, zodat zij hier een terugkoppeling op kunnen geven. Op dit moment hebben wij een terugkoppeling ontvangen en zal u een nieuwe deur ontvangen! Wij hopen dat de nieuwe deur naar wens zal zijn, zodat u hier nog jarenlang plezier van zal hebben. Groet, Jody - Deurengigant
Deur netjes geleverd (iets langere levertijd dan verwacht, maar nog wel te overzien) daarnaast had ik 1 slot en 2 scharnieren erbij besteld en daar ging het mis. Heb 2 sloten en geen scharnieren gekregen. helaas onnodig naar de groothandel moeten rijden voor de scharnieren anders kon ik deze niet hangen. Ben nog in afwachting van een reactie hiervan Qua kwaliteit van de spullen geef ik 4 sterren, maar ben er nu onnodig langer mee bezig geweest
Omdat mijn deur niet regulier op de website stond, stuurde ik een mail. Vrij snel kreeg ik een betaalinstructie en bevestiging van de levering. De deur was niet op voorraad, maar duidelijk werd de verwachte levertermijn aangegeven. Tussendoor op de hoogte gehouden en geleverd volgens verwachting. Prettig!
deur besteld en betaald bij dit bedrijf helaas hebben we de verkeerde maat (onze fout) we wilde graag de deur retour doen. Wat zou moeten mogen aangezien het een standaard maat cando deur is. Vaag verhaal aan de telefoon dat de deur niet retour mag. Dat ik hem maar zelf moet zien te verkopen? Andere aanbieders contact mee gehad en de standaard cando deuren mogen overal gewoon retour. Je hebt als consument recht iets te retourneren tenzij het opmaat gemaakt is. We gaan hier zeker verder mee aan de slag , dit moet niet kunnen!
De levering van de bestelde deur zou (mede door de bouwvak vakantie) 6 tot 8 weken duren. Na 10 weken maar eens gebeld waar de deur bleef. De deurlevering bleek op onverklaarbare wijze "on hold" gezet te zijn. Toen ik vertelde dat ik daar nooit opdracht voor had gegeven is de deur ca. een week na mijn telefoontje alsnog bezorgd op een door mij aangegeven datum.
Makkelijk bestellen, detaillering van de op te geven bestelling is correct. Mis wel meer onderbouwing van de kwaliteit van de deuren want die valt wat tegen en van 1 deur (had er 2 besteld) was de uitsparing van het scharnier niet juist aangebracht.
Prima kwaliteit . En levering
Wij zijn heel goed geholpen, vriendelijke mensen allemaal. goed op de hoogte gehouden via mail .
Beste heer/mevrouw, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten goed geholpen worden en vinden het fijn dat u tevreden bent met onze service. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe deuren! Groet, Jody - Deurengigant.nl
Gedeeltelijk geleverd profijt Geld zouden ze terug storten voor niet geleverd product . nog niks ontvangen naar herhaald telefoon en email verkeer Zwaar teleurgesteld
Beste heer, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wij vinden de tevredenheid van onze klanten erg belangrijk. Het is jammer om te lezen dat dit niet is gelukt. Wij doen ons best om een creditering binnen circa. 10 werkdagen te voldoen. Wij zien in het systeem dat u uw creditering inmiddels heeft ontvangen. Groet, Jody - Deurengigant.nl
We hebben de deuren online besteld, uitleg over hoe te meten was helemaal duidelijk! Er is aan alles gedacht als je de stappen doorloopt, wij zijn meer dan tevreden!
Zeker positief.
Beste heer mevrouw, Ik heb 11 weken moeten wachten op mijn Svedex deuren, terwijl deze normaal 3 weken leveritijd hebben. Slechte tot geen communicatie voordat ik ging bestellen. Als ik dit had geweten had ik niet besteld. Hierover gebeld en ook geen hulp gekregen. Echt waardeloos. Verder geen manual hoe de deur het beste geplaatst kan worden.
Beste heer Jordy, Wij doen ons best om de deuren binnen de levertijd te leveren. Echter kan het voorkomen dat deuren in de fabriek een vertraging oplopen. Hier hebben wij helaas geen invloed op. Wij vinden het vervelend om te lezen u onze klantenservice als niet goed heeft ervaren. Dit is zeker niet waar wij voor staan, want onze klantenservice is er juist voor om hulp te bieden en vragen te beantwoorden. Hier doen wij ook onze uiterste best voor. Met vriendelijke groet, Jody - Deurengigant.nl
10 Nijverheidsweg
Purmerend 1442 LD