Filtre

Mooie deur tevreden mer

Alleen jammer dat ze de deur voor de deur hebben afgeleverd ipv achter de eerste deur

Contact met de firma was goed: attent, vriendelijk en behulpzaam. De bezorger was vriendelijk en accuraat.

Nette deuren tegen goede prijs gekocht.

Goede ervaring alhoewel het wel enkele daqen langer duurde dan afgesproken voordat de deuren geleverd werden.

Alles is prima verlopen!

Klantenservice was goed bereikbaar, want had een fout gemaakt in mijn online bestelling. Alles keurig aangepast en de levering en communicatie verliep zoals je mag verwachten. Heb geen enkele reden om een volgende keer de deur elders te bestellen.

Mooie deuren en voor de levering wordt je goed/tijdig geinfomeerd

De deuren via de site besteld. Site is overzichtelijk en prijs/kwaliteit is goed.

Ruime keuze!

Naast de ruime keus is de klantvriendelijkheid een sterk punt. Leveren was op zeer acceptabele termijn, ook met ongeduld.

Zeer tevreden een aanrader.

Top deuren snel geregeld en goede helpdesk.

zeer goed

Alles ging goed ook met aflevering ben zeer tevreden.

site is duidelijk overzichtelijk en gemakkelijk prijs kwaliteit goed

Prima kwaliteit en snelle levering.

De deur is netjes binnen de afgesproken termijn geleverd. Tot volle tevredenheid.

Goede aflevering en service

Prima deuren, alleen jammer dat de scharniergaten afweken van de bestaande deuren. De bestaande deuren waren 33 jaar oud en dus wel een andere maatvoering van de scharnieren dan de nieuwe.

Ondanks de corona ben ik super tevreden

Eerder geleverd en netjes verpakt. Ook bij tekort snel de resterende artikelen geleverd. Top service

Mooie deuren

We hebben twee prachtige maatwerkdeuren besteld. De levertijd was wel erg lang en uiteindelijk werd de deur nog iets ná de levertijd besteld maar nu ze hier eenmaal zijn, kunnen we alleen maar ontzettend blij zijn met het resultaat!

Perfect gereregeld er is wel wat verkeerd gegaan maar is direct opgelost we zijn zeer tevreden

Mooie kwaliteit deuren voor een scherpe prijs. Netjes op tijd en goed verpakt geleverd.

Levertijd duurde veel te lang.

Deuren waren prima alleen jammer dat de levering meerdere keren was uitgesteld.

Goed geregeld en komen afsraken goed na!

Na twee weken kwam ik erachter dat er een slot niet bij zat. Dit heb ik zonder problemen nageleverd gekregen! Top geregeld!

Werd prima geholpen, wist ongeveer wat ik nodig had. Opties werden uitgelegd waardoor keuze makkelijker te maken was.

Goeie services!

Prima kwaliteit mooie glasdeur voor weinig geld. En op tijd geleverd.

Helemaal top

Super snelle levering en top verpakt

Juiste partij in het nakomen van hun afspraken

Directe en vlotte afwikkeling van de opdrachten en de bevestigingen voor de uiteindelijke leveringen.

Mooie deuren en al met al.....

Vier nieuwe deuren besteld, vooraf betaald. De levering liet behoorlijk lang op zich wachten. Daar werd netjes over gecommuniceerd. Eenmaal bij aankomst van de deuren zat er in de deuren niet het bestelde glas in lood. Dit hebben we zelf laten plaatsen en we mochten de rekening bij de deurengigant inleveren. Dus al met al is alles goed gekomen, maar het had wel wat voeten in de aarde....

De deur zag er prima uit voor dit geld, en was heel goed beschermt tegen schade.

10 Nijverheidsweg

Purmerend 1442 LD