Filtre

toch snelle levering

Top product . Sneller geleverd dan de aangegeven levertijd. goed verpakt en netjes afgeleverd.

Gewoon goed

Producten zijn goed Klantenservice reageerde goed op vragen Levering was goed Mag voor mij wel duidelijker op de site dat in de deur het loopslot is opgenomen.

Zeer tevreden, vakwerk

Levertijd is lang, maar dit is netjes aangegeven ivm drukte, verder heb ik de deuren laten afhangen en dat is vakwerk, zijn zelfs voor 1 deur nog een keer terug gekomen omdat de monteur niet tevreden was hoe de deur gemonteerd moest worden.

Keurig, volgens afspraak.

Verder geen toevoeging nodig

klasse

goed op tijd geleveerd en goed service

Levering correct en op tijd.

Deur werd op tijd geleverd en was prima verpakt. Goed in orde en Inmiddels afgehangen

Prima, goede bestel service, duidelijke lever tijd indicatie en komen hun woord na.

Zeer nette bestel site met duidelijke interface.

Prima werk bezorgt

Een vlotte bezorging

Prima en deskundig advies en plaatsing

Geheel tevreden

Fantastisch site

Goede bezorging en makkelijk te bestellen

Goed bedrijf!

Communicatie was uitstekend. Specifieke afspraken gemaakt en deze zijn keurig netjes nagekomen. Mooi en degelijk materiaal, wij zijn dik tevreden!

Keurig op tijd afgeleverd, zodat wij weer verder kunnen!

goed geholpen, bestelling afgeleverd volgens afspraak

goed geholpen, bestelling afgeleverd volgens afspraak

Prima deur wel lange levertijd

Grenen schuurdeur met draadglas gekocht. Deur is op zich prima, wel jammer dat levering een week of 3 duurde.

Dame in de showroom was top.

Na een onstuimig geval met de verkeerde deur, Nu goed dank zijn jullie dame die in de showroom werkt. Ik bedank haar voor haar begrip. Klantenservice kunnen voor mij de pot op.

Kostte wat tijd, maar mooie op maatgemaakte deur

De deur is op maat besteld, waarbij de uitleg zeer duidelijk is. Van tevoren eer duidelijk aangegeven dat zij te maken hadden met een langere levertjes, dit vonden wij geen probleem. De deur is in goede orde ontvangen en past exact. Wij zijn zeer tevreden.

Heel tevreden

Na lang wachten keurig geleverd.

We moesten een beetje geduld hebben, lange wachttijd. Maar levering prima. Erg aardige mijnheer.

Goede service en goed product

Levering was buitengewoon goed. Dame zeer behulpzaam. Deuren goed.

Mij enige minpunt is de levertijd maar verder dan dit ben ik zeer tevreden.

Kwalitatief mooie deuren (svedex)

Prima kwaliteit deuren. Precies op maat. Hierdoor is het vervangen simpel

Heel goed en snel

Super levering

Mooie kwaliteit deur.

Levering verliep soepel, de deur is van mooie kwaliteit.

goede en overzichtelijke side met alle benodigde informatie

Via de side kon ik goed de juiste deuren vinden. Bij de bestelling kreeg ik al direct een ongeveer levertijd. De zending was zelfs nog iets eerder. De deuren waren goed verpakt zijn ook goed aangekomen. Ik had ook het afvoeren van de oude deuren mee besteld, waardoor ik daar ook direct van af was. Enkele bestaande deuren hadden niet 2 maar 3 paumelles. Dit kon ik bij de configuratie en bestelling ook opgeven. Ik kreeg voor deze deuren ook 3 paumelles maar in de deuren zitten maar 2 gaten. Ik heb nu de keuze om met een handboormachine in de nieuwe deuren te gaan boren of het gat in het kozijn open te laten. Ik vind dat echt een gemis van de deurenleverancier

Prima deuren en levering.

De deuren voldoen aan de verwachting en de levering was uitstekend.

10 Nijverheidsweg

Purmerend 1442 LD