fijne ervaren monteur. netjes gewerkt.
Nadat de bestelling geleverd en geplaatst is merken wij op dat wij twee beschadigde deuren hebben, 1 x deurbeslag ontbreekt en verkeerde en te weinig scharnieren geleverd. Na melding via app geen reactie, na melding op de website via speciaal mailadres ook geen reactie, ook niet na een telefoontje. We kunnen nu niet verder in ons huis omdat wij niet weten hoe de klacht word afgehandeld. Wel 100% betaald. Wij zijn hier NIET blij mee!!
Beste mevrouw, Wat vervelend om te lezen dat uw deuren beschadigd zijn, het deurbeslag ontbreekt en er te weinig scharnieren zijn geleverd. Op dit moment heeft onze service afdeling bezig met uw order. Zij zullen u spoedig een terugkoppeling geven! Groet, Jody - Deurengigant.nl
Lees goed de kleine lettertjes in de beschrijving! Sommige deuren kunnen niet geretourneerd of geannuleerd worden
Beste heer, Bedankt voor uw review. Wij hebben een aantal deuren in ons assortiment die niet geretourneerd kunnen worden. Dit komt, omdat een aantal deuren in de fabriek op maat worden gemaakt en dan behoren tot maatwerk. Wij benoemen dit ook in de beschrijving van de deur op onze website. Groet, Jody - Deurengigant.nl
Uitstekende hulp bij het kiezen van de deuren. Goed advies. Deuren van prima kwaliteit en gunstig geprijsd.
Goed afgeleverd.
In tegenstelling tot wat erop de site staat, toch een vlotte levering!
Nog nooit een hardhoutdeur gehard die zo licht van gewicht is . Heb veel deuren afgehangen Denk dat de kwaliteit bagger is . De tijd zal het leren .
Beste heer, Bedankt voor het plaatsen van een review. De CanDo achterdeur die u heeft besteld is van Hardhout gemaakt. Indien u op den duur problemen ervaart met uw deur horen wij het graag. U kunt hiervoor een mail sturen naar [email protected]. Wij wensen u nog jarenlang plezier van uw nieuwe deur! Groet, Jody - Deurengigant.nl
Héél veel keuzen in deuren, lange levertijd zeker het wachten waard. Heb in totaal 7 design deuren besteld wat makkelijk te doen is door de duidelijke beschrijving en voorbeelden op de site. Nu ook voor mijn zwager 10 nieuwe deuren besteld, omdat hij mijn deuren prachtig vond. Kortom een aanrader.
Timmerman was super goed, netjes en vakkundig.
De levering is zoals besteld. Inclusief deur op maat.
Ik miste de handleiding voor het bevestigen van de klink. Er zaten meerdere onderdelen bij waarvan ik niet begrijp waarvoor deze zijn...
Alles uitbesteden was een uitstekende zet. Inmeten is keurig gedaan en het afhangen van de deuren heeft daardoor geen enkel probleem opgeleverd. Afspraken zijn netjes nagekomen.
The door was delivered with incorrect sizes. And there has been no response to the customer service request.
Dear sir, We are sorry to read that you have received a door with the wrong size. Our customer service will process your report shortly and provide you with feedback! Greeting, Jody - Deurengigant.nl
Mooie deuren goede levering en perfecr geholpen door de klantenservice.
Prima geregeld!
De deuren zien er mooi uit Alleen de levering is wat minder Ik woon op een appartement en ze leveren beneden over de drempel dus in de hal De deurengigant weet dat en dat moeten zij er wel bij vermelden dat ze niet naar boven worden gebracht Ik betaal extra voor het brengen
Keurig advies netjes geleverd iets langer door corona maar daar kan niemand iets aan doen
Te lange levertijd
Beste heer/mevrouw, Bedankt voor het plaatsen van een review. Onze deurenleveranciers hebben al enige tijd te maken met vertragingen, waardoor het leveren van uw order langer duurt dan u van ons gewend bent. Wij willen ons hiervoor excuseren en wensen u nog jarenlang plezier van uw nieuwe deuren! Groet, Jody - Deurengigant.nl
Duidelijk en eenvoudig bestellen en goede communicatie van wat de vervolgstappen zijn. Levering duurde wat langer, maar er was een reden voor gegeven. Dus tevreden met dit.
Vanaf het moment dat we interesse toonden tot het moment van bezorging lopen alles gesmeerd. Het inmeten van de deuren bleek uitstekend te zijn geweest, want we konden de deuren er zonder problemen door afhangen.
De communicatie vanuit het bedrijf verdient zeker een grote verbetering een aantal zaken die mijn zijn opgevallen: - openingstijden te beperkt - bereikbaarheid zeer matig - bereikbaarheid op dag van de plaatsing veel te beperkt omdat de monteur om 08.00 uur komt en jullie pas vanaf 09.00 uur bereikbaar zijn - Deuren zijn goed geplaatst echter er waren twee deuren beschadigd zoals aangegeven op de werkbon van de monteur die deuren heeft geplaatst. Maar tot op vandaag 4/7/2021 nog niets mogen vernemen over de verdere procedure.
Best heer, Bedankt voor het doorgeven van uw verbeterpunten. Wij zijn geopend van 9:00 uur tot 17:00 uur. Op dit moment heeft onze klantenservice te maken met een enorme drukte, waardoor de reactie langer duurt dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor! Op dit moment ligt uw order bij onze afdeling service en herstel. Zij zullen u spoedig een terugkoppeling sturen. Groet, Jody - Deurengigant.nl
Ondanks de lange levertijd is het de moeite waard geweest. Alle binnendeuren zijn vervangen door nieuwe svedex deuren en het ziet er weer prachtig uit!
constant moeten bellen als je in de week zit wanneer de deuren geleverd zouden worden en dan te horen krijgen dat t 2/3 weken later pas geleverd worden niet zelf op de hoogte gebracht worden 4x gebeld omdat de deuren die week geleverd zouden worden en alsmaar later en later kwamen. bij de 1e keer bellen kregen we zelfs te horen dat de deur niet besteld was bij de leverancier
Beste heer, Onze excuses dat de levertijd van uw deuren zo lang heeft geduurd. Op dit moment kampen de deurenleveranciers met vertragingen, waardoor het leveren van uw deuren langer heeft geduurd dan u van ons gewend bent. Wij vinden het vervelend om te lezen dat u niet op de hoogte bent gehouden over de levertijd. Wij zullen dit intern doorzetten, zodat dit hopelijk in de toekomst voorkomen kan worden. Wij hopen dat u wel tevreden bent over uw nieuwe deuren en wensen u hier nog jarenlang plezier van! Groet, Jody - Deurengigant.nl
Alles prima in orde, deur voldoet 100% aan de verwachtingen. Erg lange levertijd lag denk ik aan de fabrikant maar stond niet op de site vermeld
Telefonisch helaas niet bereikbaar
10 Nijverheidsweg