Bestellen was gemakkelijk, goede site. berichtgeving was goed evenals de bezorging
Deuren al geleverd wel na herhaaldelijk bellen, nu al maanden op klinken aan het wachten..
Beste heer/mevrouw, Wij vinden het erg vervelend om te lezen dat u uw deurklinken nog niet heeft ontvangen. Onze excuses hiervoor. Onze leverancier heeft laten weten dat er iets is mis gegaan bij het bevestigen van de bestelling. Deze is opnieuw bevestigd en uw deurklinken worden binnen circa. 2 weken bij u verwacht. Groet, Jody - Deurengigant.nl
Gebeld, gemaild en krijgen geen reactie. De deuren zijn slecht gespoten aan de randen. De klacht zou doorgestuurd worden naar de fabriek, maar tot op heden niets meer gehoord. Dit duurt nu al twee weken, jammer van de slechte service
Beste mevrouw, Wat vervelend om te lezen dat uw deuren niet naar wens zijn afgelakt. Onze klantenservice heeft een omruiling voor u ingezet. Wij zullen een melding maken dat u nog niet op de hoogte bent gesteld van de datum waarin uw deuren worden omgeruild. Onze klantenservice zal spoedig contact met u opnemen. Groet, Jody - Deurengigant.nl
12 weken levertijd is pittig al kan men daar weinig aan doen. Dat de levering niet compleet was is wel wat aan te doen, alles was binnen immers. Tenslotte vriendelijke dame die de deuren bracht. Mooie deuren qua prijs/kwaliteit.
Je wordt goed geholpen
Deur past perfect. Geeft veel meer ruimtelijk zicht. Scharnieren waren niet meegeleverd. Heb scharnieren gebruikt van oude binnendeur die paste ook
Ondanks dat het lang duurde voordat de deuren waren geleverd zijn wij toch te vreden over deuren gigant.
Mooie deuren en goed afgeleverd zoals afgesproken prima Ga zo door
Levering goed Deur goed Gewoon top!!
De deur werd helemaal dicht geleverd. Zonder boorgaten van de paumelles en geen sparing voor het slot.
Beste heer, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wij vinden de tevredenheid van onze klanten erg belangrijk. Jammer om te lezen dat dit niet is gelukt. Wij zagen dat u twee industriële deuren had besteld zonder deurbeslag pakket. Als de deuren worden besteld zonder deurbeslag pakket worden de frezingen niet in de deur voorzien. De frezingen staan ook benoemd in de beschrijving van het deurbeslag pakket. In de industriële deuren gaat speciaal deurbeslag. Het is nog mogelijk om dit beslag bij ons te bestellen indien u dit wenst. Groet, Jody - Deurengigant.nl
In december 7 deuren + beslag besteld ( inmeet betaald). 15.02.2021 waren deuren geleverd bij ons thuis. Tijdens montage bleek een deur verkeerd opgemeten te zijn dus hij paste niet. Ook waren de schroefjes die bij de deuren waren geleverd veel te lang dus bij de eerste deur ontstonden gelijk scheurtjes bij het gebruik van de geleverde schroefjes. Gelijk zelf andere schroefjes gehaald en verder gegaan. Op 16.02.2021 klantenservices van de Deurengigant gebeld en alles uitgelegd(+ fotos van alles). Van de schroefjes waren ze op de hoogte dat ze te lang waren) en de verkeerd opgemeten deur zou ik binnen drie weeken nieuwe krijgen. Daarna niks meer van ze gehoord. Na verschillende mails van mij kant weer gebeld en weer zou iemaand contact met mij opnemen. Inmiddels ben ik bijna 2 maanden verder en nog steeds ben ik niet door hun gebeld en is mij probleem niet opgelost. Wat een verschrijkellijke manier om met je klanten om te gaan. Het geld hebben ze wel allang gekregen maar hun afspraken komen ze niet na.
De deuren zouden week 3 geleverd worden. Uiteindelijk zijn ze pas 6 weken latergeleverd. Ook hadden we 3 inboor paumelles erbij besteld en werd er maar 1 geleverd.
Beste heer, Op dit moment hebben onze deurenleveranciers te maken met grote vertragingen. Hierdoor duren de leveringen langer dan u van ons gewend bent. Wij vinden het erg vervelend om te lezen dat u uw deuren pas zes weken later heeft ontvangen en bieden hier ook onze excuses voor aan. Onze klantenservice gaf aan dat u één inboorpaumelle driedelig vernikkeld had besteld. Deze paumelle bestaat uit drie pinnen. Dit wordt bedoelt met driedelig. Indien u nog twee inboorpaumelle wil bestellen is dit mogelijk. Wij stellen dan een offerte voor u op. Graag vernemen wij van u of u nog twee extra inboorpaumelle zou willen bestellen. Groet, Jody - Deurengigant.nl
Heb deur ontvangen maar brievenbus is er niet ingefreesd. Heb scharnieren, tochtborstel en 3 puntssluiting (in onderdelen) ontvangen. Mis - brievenbus - sluitwerk - montage 3 punts sluiting Hoop snel van deurgigant te horen. mvrgr Jos Schrouff 0623332087 [email protected]
Beste heer, Wij vinden het erg vervelend om te lezen dat u een aantal onderdelen mist. Onze excuses hiervoor. Wij hebben een melding gedaan bij onze klantenservice. Zij zullen spoedig contact met u opnemen, zodat er gezorgd wordt voor een goede afhandeling. Groet, Jody - Deurengigant.nl
Snel en probleemloos, goed verpakt.
Beste heer, Bedankt voor het plaatsen van een enthousiaste review! Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze service. Wij wensen u nog jarenlang plezier van uw nieuwe deuren. Groet, Jody - Deurengigant.nl
Ik heb gebruik gemaakt van inmeetservice dat ging prima. Levering deuren prima, zoals afgesproken Montage door monteur was heel goed. Vanuit de fabriek was er een fout gemaakt met boringen van de paumelle.s ,2 deuren moeten vervangen worden dat werd door Deurengigant zelf aangegeven en geregeld, hoefde hier zelf niets aan te doen dat is natuurlijk klasse !. De plaatsing van de andere deuren is gelukt omdat bij ons een geweldige monteur de deuren en sluitwerk monteerde. Wachten is nu op plaatsing van de 2 deuren
Het voelde toch ergens als een gok om online deuren te bestellen. Maar het moet gezegd, de kwaliteit is van hoog niveau en ook het zelf plaatsen was een fluitje van een cent. Enige minpuntje was de lange levertijd, uiteindelijk 3 maanden. Maar het was het wachten meer dan waard
Product zoals besteld, goede communicatie met het transportbedrijf dat de deur kwam afleveren.
We hadden onze bestelling in 2 delen ingevoerd, dit heeft een medewerker samengevoegd zodat we van de actie gebruik konden maken en maar eenmaal verzendkosten hadden. Top! Levering duurde zoals aangegeven 10 weken. Helaas kwamen de zwarte paumellen niet mee. 3dagen achter elkaar gebeld. 3x belooft om het direct te versturen. Laatste telefoontje alle paumellen maar gecanceld en de oude zwart gespoten (kost meer werk) maar resultaat mag er zijn voor € 8,50 voor de matzwarte verfspray (bijna de kosten van 1 paumelle). Achteraf dus de goedkoopste oplossing. Maar wel jammer dat beloftes steeds niet werden ingevuld. Deuren van Svedex zijn goed en afhangem verliep prima. We jammer dat je de schroefgaatjes voor het afmonteren van het beslag nog zelf moet doen.
Snelle levering en toen vanwege de corona de grondstofleveringen iets dreigde te stremmen, snel en duidelijk hierover geïnformeerd.
Goed antwoord, mooie deur, keurig geleverd alleen de levertijd is lang
Prima kwaliteit.
Slecht bereikbaar Geen goede service Laat levering Geen klantenservice
Ik heb op 5 november 2020 deuren besteld. Zouden geleverd worden eind week 6. In week 6 niets gehoord dus in week 7 maar eens zelf gebeld. Bleek de order niet juist gegaan te zijn dus opnieuw besteld. Deuren worden in week 10 geleverd en extra goed nagekeken. De deuren worden bezorgd in week 12 en wat wil het geval toch een beschadigde deur geleverd. Vervolgens weer een mail verstuurd met het om een compensatie en dat de deur nu door de deurengigant gemonteerd moet worden en dit wordt gewoon niet gehonoreerd. Er wordt gewezen naar de leverancier en daar is de mail naar toe gestuurd, dit terwijl de deurengigant het bedrijf is waar de deuren besteld zijn en waar we zaken mee doen.
Mooie deuren en makkelijk te bestellen en plaatsen. Levertijd veel te lang. Tijdens bestellen stond voor de betreffende deuren levertijd van 14 dagen dit werden uiteindelijk 15 werkweken.
10 Nijverheidsweg
Purmerend 1442 LD