Zeer slechte service en niet te bereiken
Wij hebben een aantal maanden geleden deuren besteld met een levertijd van 4 weken inclusief deurbeslag. Na een aantal weken kregen wij de deuren thuisgeleverd, hier zaten geen deurklinken bij. De bezorger gaf aan dat deze binnen een paar dagen na geleverd zouden worden.
Na meer dan een week hadden wij niks ontvangen, hierdoor probeerde ik telefonisch contact op te nemen. Dit was kansloos, omdat ze door de drukte de telefoonlijn hebben afgesloten. Op een mail kreef ik geen reactie, na een aantal mails toch een reactie dat ze het gingen uitzoeken. De deurklinken zouden binnen twee weken geleverd worden. Na twee weken niks ontvangen en kreeg ik weee amper reactie op mails. De reactie die ik kreeg was wat wij besteld hadden (dit niet te zien in het systeem??). Na een aantal dagen kreef ik de eerste deurklinken binnen (3 ipv 8). Weer meerdere mails over wat ik nog moet ontvangen. Hierna eindelijk alles binnen gekregen.
Zeer slechte service, niet te bereiken telefonische, en mail wordt ook niet goed op gereageerd. Voor mij nooit meer hier bestellen.