Laden reviews...
363 reviews in the last 12 months
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Overall, the service and product range receive positive feedback. Reviewers highlight a wide range of options and a clear online ordering process, with friendly and proactive staff. Some comments mention occasional delays in delivery or follow-up, but customers generally feel well-supported and value-for-money.
Deuren netjes verpakt, order compleet. Hangen direct goed (opdekdeuren). Wel laten inmeten door jullie. Was alle geld waard. Super blij mee! Svedex deuren afgelakt voor boven. Nu toe aan deuren beneden bestellen. Ook veel geduld bij de adviseur, goed geholpen.
Marco
Zaltbommel
Netjes afgeleverd Gebeld voor ze aankwam mooi op tijd Gerrit
Gerrit
H i ambacht
Super geholpen bij het uitzoeken van de juiste deur, goed geïnformeerd. Levering was keurig verzorgd en heel vriendelijk.
Lex
Almere
Netjes op tijd en volgens afspraak geleverd
wim
Lunteren
De monteur van was erg professioneel Helaas , ondanks de inmeet service 2 van de 3 deuren verkeerd geleverd De levertijd was al lang . Nu kunnen jullie mij niet vertellen hoe lang het nu weer gaat duren. Tevens moest ik zelf contacten om te vragen hoe nu verder. Ben nog geen stap verder
Emine
Wormerveer
Snelle service, duidelijke website. Helaas is de deur bij levering (flink) beschadigt en dat is nog niet afgehandeld. Dus nog geen definitief oordeel
Maurice
Assendelft
Alles keurig netjes geregeld van A tot z.
John-Patrick
Coevorden
Geen opmerkingen
Lidy Hoonberg
Beuningen
Klasse deur snelle levering
Tamara
Alblasserdam
Winkel personeel was goed geïnformeerd en behulpzaam. Levertijd was wel lang ivm Corona maar dat is ons van tevoren verteld. De kwaliteit van de deur is heel erg goed en we zijn er zeer blij mee.
S
Hoofddorp
Keurig op tijd geleverd. Voldeed aan alle verwachtingen
anita
meppel
Mijn bestelling in de winkel kunnen doen. Levering kwam op tijd alleen 5 kozijnen en 2 deuren beschadigd door het transport. Gebeld en er werd gelijk nieuw besteld en ook weer geleverd. Bij montage van de schuifdeur bleek de rvs rail van de schuifdeur scheef te zijn en geen softstop op de rail te zitten. Weer gebeld en opnieuw een prima oplossing door geld terug te storten zodat er een ander kon worden besteld. Nu dik tevreden met mijn deuren en kozijnen welke zijn geleverd. De klantenservice is uiterst vriendelijk en hielp/dacht goed mee. Kortom, een prima bedrijf met goede service.
Hans
Hoogvliet
Deuren werden eerder dan verwacht geleverd en zelfs in deze tijd verliep dat heel soepel. Een klein minpuntje was dat we niet de juiste scharnieren konden bestellen, maar dat werd achteraf bijzonder gemakkelijk opgelost.
Marc
Zaandam
Pas op en bestel/koop hier nooit! Helaas slachtoffer geworden van malafide praktijken van dit bedrijf. Retour op deuren is niet mogelijk omdat dit (volgens hen) maatwerk betreft en dat in de voorwaarden staat, natuurlijk helemaal niet waar. Dit zijn gewoon standaardmaten waar alleen een slotbeslag in de deur is gefreesd. Deze deuren kunnen bij andere partijen gewoon geretourneerd worden. Koop deze merken dus gewoon bij een andere partij. Dit mag volgens de wet niet! Er zijn namelijk vergelijkbare situaties bij geschillencommissie terechtgekomen, hierbij krijgt de consument gelijk. Na het bestellen heb ik dezelfde dag nog gemaild voor het annuleren, volgende dag krijg ik te horen dat ze het gaan regelen. Week later is dat toch niet mogelijk, onzin verhaal natuurlijk omdat ze gewoon willen cashen ten kosten van de klant. Boevenpraktijk, graag contact opnemen voor een oplossing.
Jochem Zeeman
AMSTERDAM
Ik had 2 deuren besteld, mailen ze een datum dat ze willen bezorgen, ik heb niet op accepteren geklikt, de voicemailbox ingesproken ivm het niet opnemen van de telefoon: dat ik een ander bezorgmoment wil. Dit wordt compleet genegeerd en ze staan zonder accepteren gewoon bij je aan de deur... Dus niet zo te koop lopen met "wij maken een afspraak met u en aan u of u accepteert" nee 't is "hier heb je een bezorgmoment, doe 't er maar mee" Naast de brutale manier van leveren, goede deuren.
M
Kampen
Overzichtelijke website, veel keuze uit mooie deuren, van alles is mogelijk om de deuren naar je smaak aan te kleden, goed op de hoogte gehouden wanneer ze komen brengen en bij afwezigheid de mogelijkheid om te bellen voor een ander moment die uit komt. ben zeer tevreden, echte aanrader
wilhelmien piek-jansen
BREEDENBROEK
Kort samengevat kompleet drama
Joeri
Zwijndrecht
Keurig op tijd geleverd, via mail goed op de hoogte gehouden. Spullen in goede staat ontvangen
17 February 2021
Corrie
Zevenaar
2 deuren besteld 1 geleverd, andere al 2 maanden onderweg. Pas mail gestuurd niet op gereageerd. Bellen lukt niet wordt afgebroken. (Nog steeds geen contact gehad of geld teeug) Mail gestuurd met dat we graag geld terug willen duurt erg lang allemaal.
17 February 2021
Marvin
Rotterdam
Duidelijke website, snelle en vakkundige reactie na offerteaanvraag
16 February 2021
Alex
Goes
Kan nog geen oordeel geven want de deuren passen niet er is door de opmeter belooft dat wij zo spoedig mogelijk nieuw passende deuren krijgen
16 February 2021
J.Burger
Purmerend
Keuze op de site duidelijk, snelle bevestiging en levering volgens afspraak.
Peter
Ridderkerk
Beste heer,
Bedankt voor het plaatsen van een review.
Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze website en levering!
Wij wensen u nog jarenlang plezier van uw nieuwe deuren.
Groet,
Jody - Deurengigant.nl
Op de site werd vermeld dat het 10 weken kon duren voordat er geleverd zou worden , het werden er drie. Alles is geleverd zoals van te voren op de site werd vermeld, klasse
Paul
Tegelen
we hebben een deur voor de hal gekocht, hier moet in tochvaldorpel in. prachtig plaatje op de site. incl frezing. ik heb nu 2 onafgemaakte tochvaldorpels thuis liggen en een 3e is onderweg. tevens of ik hem zelf wil gaan evrvangen? dramatisch
Fabiano
Pijnacker
Prijs kwaliteit is goed. Snelle reactie op onze vragen.
Jan
Heeswijk-Dinther