Eindstand geen deuren. Naar ander bedrijf voor binnendeuren.
Onze ervaring is bijzonder goed omdat de uitleg heel transparant en duidelijk was ook het aanbod in de showroom was meer dan verwacht en de prijzen liggen 20% lager dan bij andere binnendeur aanbieders bij ons in de buurt die houden namelijk gewoon de bruto bedragen aan. We zijn erg blij met de keuze die we gemaakt hebben en zeer tevreden over de begeleiding hiervan.
Beste M., Bedankt voor uw uitgebreide review. Goed om te horen dat u uitstekend bent geholpen door onze adviseur in de showroom. Ook goed om te lezen dat u positief verrast was door onze prijzen en dat u blij bent met de keuze die u heeft gemaakt. Wij wensen u alvast heel veel plezier met uw nieuwe binnendeuren! Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant.nl
Zeer prettig gesprek gehad met Robert die veel van zijn vak weet. Buiten dat vond ik het interessant om bij een leverancier te zijn die gespecialiseerd is in een specifiek product, wat je van alleen deuren niet zou verwachten.
Beste Lydia, Hartelijk bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat onze adviseur Robert u goed heeft kunnen helpen en adviseren. Leuk dat u het ook interessant vond om in onze showroom langs te komen en alles te horen over de verschillende mogelijkheden met deuren! Wij wensen u alvast heel veel plezier met uw nieuwe deuren! Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant.nl
Neemt de tijd en heeft er verstand van
Beste Fred, Bedankt voor uw positieve review. Wij worden er blij van om te zien dat u tevreden bent over service en dat onze adviseur u goed heeft geholpen. Wij wensen u alvast heel veel plezier met uw nieuwe deuren. Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant.nl
5 minuten twee deuren besteld met toebehoren, gewoon een goede site
Beste Jacques, Wat fijn dat u zo snel en soepel deuren heeft kunnen bestellen bij ons en dat u alle informatie op onze website duidelijk vond. Wij wensen u alvast heel veel plezier met uw nieuwe deuren. Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant.nl
Onze ervaring met Deurengigant is tot dusver prima. Zijn goed geholpen in de showroom in Breda. Deur is inmiddels ingemeten en we hebben de bestelling geplaatst. Afwachten op levering en plaatsing.
Beste G., Bedankt voor uw uitgebreide review. Goed om te lezen dat u tot nu toe tevreden bent over onze service en dat u goed bent geholpen in onze showroom in Breda. Ook fijn om te horen dat de deur inmiddels is ingemeten. We hopen dat de verdere levering en plaatsing net zo soepel zal verlopen en wensen u alvast heel veel plezier met uw nieuwe deur! Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant.nl
Zie hierboven benoemd
Beste Frank, Hartelijk bedankt voor uw review. Wat fijn om te horen dat de uitleg en offerte van onze adviseur duidelijk vond en dat u vriendelijk te woord bent gestaan door ons personeel. Alvast veel plezier gewenst met uw nieuwe deuren. Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant.nl
Bij de eerste plaatsing van 9 deuren was er helaas eentje verkeerd draaiend opgemeten. Nadat er toch wel een stompe deur geleverd kon worden op advies van de eerste monteur hebben we die ook besteld maar die kwam helaas beschadigd binnen. Toch beide deuren laten plaatsen deze week, helaas ruim 2 maanden zonder slaapkamer deur gezeten én nu wéér een dagdeel vrij nemen omdat jullie voor de 3e keer met een monteur moeten komen om de beschadigde stompe deur weer moeten omruilen. Wél graag de beschadigde deur meenemen, want de verkeerd opgemeten deur heeft ruim 2 maanden bij ons in de garage gelegen. Resumé: montage top! maar levering en afhandeling matig/slecht.
Beste Alexander, Bedankt voor uw review. Wij vinden het erg vervelend dat er meerdere dingen niet goed zijn verlopen met uw bestelling. Wij begrijpen dat het erg vervelend is om twee maanden zonder slaapkamerdeur te zitten. Onze oprechte excuses voor het ongemak. We vinden het fijn om te horen dat u wel tevreden bent over onze monteur en de montage van de deuren. Dat waarderen we enorm. We hopen dat u, ondanks alles, straks veel plezier zult hebben van uw nieuwe deuren als deze allemaal geplaatst zijn. Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant.nl
Fijn geholpen in de showroom alleen werden er dingen verteld die achteraf niet klopten dat is wel jammer bijvoorbeeld de levertijd was langer dan verteld en er werd verteld dat ze evt oude deuren mee terug zouden nemen maar dat klopte ook niet
Beste M., Dank u wel voor uw review. Fijn om te horen dat u goed bent geholpen in onze showroom en over het algemeen zeer tevreden bent. Wij begrijpen dat het teleurstellend is als de levertijd langer is dan eerder aangegeven. Wij proberen onze levertijden zo actueel mogelijk te houden, echter kan helaas de levertijd soms wat uitlopen. Wat betreft het meenemen van de oude deuren. Wij hebben een oude deuren meeneemservice. Helaas is dit niet mogelijk in combinatie met onze montageservice. Wij hopen dat u veel plezier zult hebben van uw nieuwe deuren. Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant.nl
Het ging mis bij de klantenservice van dit bedrijf. Wij worden te belachelijk voor woorden beschuldigd van schade op de deur die bij ons geleverd is. Na wekenlang wachten kwamen eindelijk onze twee deuren. Een vrouwelijke chauffeuse tilde in haar eentje de deuren naar binnen. Meteen moest er getekend worden voor levering. Enkele dagen later had onze timmerman tijd om de deuren op te hangen en bij het verwijderen van het plastic zagen wij meteen al dat een deur beschadigd was. Dit gemeld, maar te gek van woorden willen zij nergens aan mee werken en wordt er continu geïnsinueerd dat wij dit zelf hebben veroorzaakt. We zijn inmiddels alweer 3 weken geleden en nog steeds zitten wij zonder deur en zonder oplossing. Dag 1000 euro zeg maar. Onwijze slechte service, totaal geen medewerking. Je krijgt alleen maar beschuldigingen terug die totaal niet kloppen en de reden is dan omdat wij de schade een paar dagen na levering hebben gemeld. Pff.
Beste Merel, Bedankt voor het delen van uw ervaring. Wij vinden het natuurlijk vervelend dat één van uw deuren licht beschadigd is. Wij begrijpen dat de schade klein is en dat u deze misschien gemist kan hebben tijdens de controle bij de levering. Wij zien in ons systeem dat u nog in overleg bent met onze klantenservice over een passende oplossing. Vriendelijke groeten, Deurengigant.nl.
Mooie deur,netjes afgeleverd door de bezorgers .Zeer tevreden.
Beste Arie, Bedankt voor uw review. Wij zijn blij om te horen dat u erg blij bent met de geleverde deur en dat u zeer tevreden bent over de levering. Wij wensen u heel veel plezier met uw nieuwe deur. Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant.nl
Tijdens aflevering deuren was ik vergeten mijn daglimiet te verhogen. (Dacht ook dat ik pas hoefde te betalen na het monteren) Vertrouwen blijkbaar de klanten niet, ook niet toen ik aangaf dezelfde dag nog alles te overboeken. Deuren werden weer ingeladen, en een paar uur later een rekening van 59,95 in de bus.... wat een spijt dat ik hier deuren heb besteld!
Beste Ivor, Bedankt voor het delen van uw ervaring. Wij begrijpen natuurlijk dat u erg teleurgesteld bent dat de deuren niet geleverd konden worden, doordat u het volledige bedrag niet kon voldoen. Zoals onze klantenservice ook al per mail heeft gegeven staat in onze voorwaarden vermeld dat wij alleen komen leveren wanneer het volledige bedrag is betaald of als deze betaald kan worden bij de chauffeur. Dit kunt u ook terug vinden in de betalingsbevestiging die u heeft ontvangen van ons. Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant.nl
the sales guy in showroom in Amsterdam is very professional and fast operation
Beste Shu Li, Thank you for your positive review! We're happy to hear that you had a great experience at our showroom in Hoofddorp/Amsterdam and that our sales representative assisted you in a professional manner. We hope you enjoy your new doors! Kind regards, Julia - Deurengigant.nl
Bij het plaatsen van de deuren kwam ik er achter dat ik twee deurkommen tekort kwam. Deze worden probleemloos en kosteloos opgestuurd. Super opgelost!
Beste Ton, Bedankt voor uw positieve review. Natuurlijk altijd vervelend wanneer tijdens de montage blijkt dat er een onderdeel mist. Goed om te horen dat onze collega's dit snel hebben opgepakt en u de deurkommen vlot heeft ontvangen. Heel veel plezier gewenst met uw nieuwe deuren! Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant.nl
Beste J., Dank voor uw korte en krachtige review. Wij vinden het heel fijn om te zien dat u zeer positief bent over onze service. Wij hopen dan ook dat de deuren helemaal naar wens zullen zijn. Alvast heel veel plezier gewenst met uw nieuwe deuren. Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant.nl
Na lang wachten deuren eindelijk geleverd en is er een monteur ingepland om 270 cm hoge deuren te plaatsen. Alle deuren zaten niet goed in de verf en zijn afgekeurd. Doordat we na 6 weken zonder deuren (denk aan toilet) geleefd te hebben, toch de deuren laten monteren. Helaas is er geen deur van de 5 goed gemonteerd en zitten we nu al weer 2 weken te wachten op antwoord. Zeeer slecht dit.
Beste Herko, Bedankt voor uw uitgebreide review. Wij vinden het erg vervelend om te horen dat de bestelde deuren tijdens de montage zijn afgekeurd en dat hierdoor nieuwe deuren moeten worden besteld. Helaas is het erg druk momenteel op onze klantenservice, waardoor de reactietijd langer is dan normaal. Onze oprechte excuses hiervoor. Ik zie in ons systeem dat u inderdaad al meerdere keren heeft gemaild. Onze klantenservice zal contact met u opnemen zodra zij meer weten over uw herstelorder. Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant.nl
Erg hoef
Beste P., Dank voor uw review. Wij vinden het heel fijn om te horen dat u alles goed geregeld vindt en zeer tevreden bent. Wij wensen u dan ook heel veel plezier met uw nieuwe deuren. Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant.nl
In the website it was saying 2 weeks and then we received the mail saying that it'll be delivered after two months and they did not allow us to cancel our order. This is nonsense, we have to wait without a door for two months and we cannot cancel and on the website it says 2 weeks. Customer service says on the phone we can cancel but then sending an email and they say it's not possible. I am very disappointed and you should stay away from this brand.
Dear Deni, Thank you for sharing your experience. We understand that it is frustrating when the actual delivery time turns out to be longer than what was indicated on our website. Unfortunately, we are dependent on our supplier for production and delivery timelines, and in some cases these can shift unexpectedly. That does not make the situation any less disappointing, and we sincerely apologize for the inconvenience this has caused. Kind regards, Julia - Deurengigant.nl
Ik ben nog in blijde afwachting van mijn deuren die ik op 23 mei besteld heb. Ik kreeg wel vrij snel een mail dat mijn deuren 20 juni de fabriek zouden verlaten en dat het dan nog een week kon duren voordat de transporteur contact op zou nemen voor de aflevering. Eind juni maar eens een mail gestuurd naar de klantenservice of er al wat meer bekend was. Een aantal dagen en excuus mails verder krijg ik een nieuwe leverdatum door. Ze rollen nu op 24 juli (5 weken later) uit de fabriek. Nog een weekje erbij optellen voor de transporteur en we zitten in augustus. Dat is meer dan twee maanden levertijd. Dus hou hier rekening mee bij het bestellen. Bestellen gaat allemaal prima en assortiment is ook leuk maar wees gewoon duidelijk over een levertijd, 5 weken verschil slaat nergens op dan heb je je bestelproces niet op orde
Beste Edwin, Dank u wel voor het plaatsen van uw review. Wij begrijpen dat het erg vervelend is dat de levering van uw deuren meerdere keren is uitgesteld. Wij zijn afhankelijk van onze leveranciers voor de aangegeven levertijd en levering. Hierdoor hebben wij helaas weinig invloed op de exacte verloop van de levering. Wij willen wel graag onze excuses voor het ongemak. We hopen dat de levering straks alsnog naar wens verloopt en dat u tevreden zult zijn met het eindresultaat. Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant.nl
Snelle actie op aanpassen offerte en nette aftrek opmeetkosten.
Beste L., Hartelijk bedankt voor uw review. Wij vinden het fijn om te horen dat de offerte snel is aangepast door één van onze collega's en dat u erg tevreden bent. Wij wensen u dan ook alvast heel veel plezier met uw nieuwe deuren. Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant.nl
Altijd goed
Beste Ron, Hartelijk bedankt voor uw review. Leuk om te horen dat u al meerdere keren bij ons heeft besteld en dat u altijd zeer tevreden bent over onze service. Heel veel plezier gewenst met uw nieuwe deuren! Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant.nl
Goede inmeetservice gehad van Robin. Niks was te gek, hij had alle tijd en de offerte kwam ook supersnel na zijn bezoek. Vanuit onze kant is er toen nog aardig wat tijd overheen gegaan, wij hadden nog wat extra wensen en die zijn ook gelijk overgenomen in de offerte waardoor wij uiteindelijk zeer tevreden zijn over de manier waarop alles is afgehandeld. Uiteindelijk een flink aantal deuren besteld en nu maar hopen dat de levering hiervan net zo voorspoedig gaat als het voortraject
Beste Pieter, Bedankt voor uw positieve review. Wat leuk om te horen dat u zo tevreden bent over onze inmeetservice en onze adviseur Robin. Goed om te lezen dat hij alle tijd voor u nam en dat hij uw aanvullende wensen soepel in de offerte heeft verwerkt. Wij hopen natuurlijk ook dat de levering en montage net zo voorspoedig zal verlopen als het voortraject. Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant.nl
1e keer contact; ik zou terug gemaild worden... Helaas 2e keer contact; zelfde verhaal 3e keer contact (3x is scheepsrecht) werd ik gelukkig keurig geholpen en heb ik direct op betaling gedrukt op de laptop Afgaande van het laatste telefoontje dus positief, maar beloven dat ik wat zou horen en er op moeten wachten zou ik afraden bij de volgende aanvraag.
Beste Richard, Bedankt voor uw uitgebreide review. Jammer om te horen dat u eerste twee keer niet geholpen kon worden aan de telefoon. Wel fijn om te horen dat het de derde keer wel telefonisch is gelukt. Wij hopen dat de deur snel wordt geleverd en dat u er veel plezier van zult hebben. Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant.nl
In showroom goed en snel geholpen
Beste W., Dank voor het plaatsen van uw review. Heel fijn om te horen dat u goed, netjes en vlot bent geholpen in onze showroom door één van onze adviseurs. Wij wensen u alvast heel veel plezier met uw nieuwe deuren! Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant.nl
Ik heb hier al meerdere deuren besteld en zijn goed geleverd.
Beste Thijs, Dank u wel voor het plaatsen van uw review. Wij vinden het heel leuk om te horen dat u al meerdere keren deuren bij ons heeft besteld en dat u zeer tevreden bent over de geleverde producten. Heel veel plezier gewenst met uw nieuwe deuren. Vriendelijke groeten, Julia - Deurengigant.nl
10 Nijverheidsweg
Purmerend 1442 LD