2 deuren besteld, inmiddels wachten wij op de derde poging om de juiste, onbeschadigde deuren geleverd te krijgen. Op hun site wordt vermeld dat bij schuifdeuren lockblocks nodig zijn, echter hebben we hier een beschadigde deur staan, welke die niet nodig heeft. Was wel fijn geweest wanneer we die info voor de bestelling gekregen hadden tijdens ons telefoontje. Jammer is ook dat bij producten van zo'n hoge bedragen geen greintje begrip te sporen is voor het feit dat dit een vervelende situatie is. Jammer. Het resultaat is dat dit bedrijf commercieel gezien vóór een allereerste contact eigenlijk al 2-0 achter staat... Succes met de overweging!
Geen poespas of opdringerige verkopers. Goede uitleg, direct en feitelijk. Precies wat ik zoek.
Bestellen ging eenvoudig, prima communicatie. Deuren werden op tijd geleverd.
De mooie hoge deuren maken de langer levertijd weer goed.
Goede af levering
Alles bij bestellen lijkt duidelijk tot dat geleverd moet worden. Niet op tijd, vervolgens niet reageren op mail. Telefonisch niet te bereiken. Uiteindelijk moest ik 1 deur ruilen. Ook wederom snel met dw factuur info er na helemaal niks. Slecht! Geen idee of ze snappen dat de rekening uit eindelijk betaalt word door de klant
Gebruiksvriendelijk en heldere website. Je krijgt wat je verwacht, binnen de afgesproken tijd.
Duidelijke keuze menu om juiste deur te kiezen Levering kan sneller
Een positieve ervaring op het gebied van de service, de kwaliteit van de geleverde deuren, de prijsstelling, de communicatie en de klantvriendelijkheid. Ik heb u al bij twee mensen aanbevolen.
Levering was niet op tijd waardoor we 2 keer aannemer moesten verzetten. Toen de deuren geleverd werden, zat het beslag er niet bij. Dat werd pas verteld toen de 8 deuren al onze (kleine) hal in beslag hadden genomen. Daar hebben ze maanden gestaan. Eerst wachten op het deurbeslag en daarna proberen een afspraak te maken met de aannemer. Helaas krijg je ook nauwelijks iemand te pakken. Je kunt alleen e-mailen en dan maar afwachten. Op een gegeven moment werd ik eindelijk gebeld en dat was een aardige mevrouw. De levering zelf klopte gelukkig wel.
Beste Linda, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wij vinden de tevredenheid van onze klanten erg belangrijk. Het is jammer om te lezen dat dit niet helemaal is gelukt. Door toegenomen drukte was de levertijd van de deuren iets langer en helaas was ook het deurbeslag niet op voorraad. Nogmaals onze excuses voor het ongemak. Ik hoop dat ondanks het langere wachten, dat u toch heel veel plezier heeft met de deuren. Groeten, Eline - Deurengigant.nl
De bestelde deur werd correct en op tijd afgeleverd, maar de kwaliteit valt erg tegen. Onze timmerman die m heeft geïnstalleerd en afgehangen vroeg zich zelfs af of ik misschien een binnendeur had besteld ipv een buitendeur. Maar een binnendeur met dubbel glas lijkt me niet logisch...... we wilden de oude deur vervangen maar de kwaliteit van die deur (die er al veertig jaar in zit) was beter dan deze.....jammer, dit doen we dus niet meer.
Beste heer, mevrouw, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wij vinden de tevredenheid van onze klanten erg belangrijk. Het is jammer om te lezen dat dit niet helemaal gelukt is. Wij kunnen helaas niks veranderen aan de kwaliteit van de deuren zelf. De Cando achterdeur is gemaakt van massief hardhout inclusief isolatieglas. Het is een kwaliteitsdeur waar wij weinig klachten over ontvangen. Wij hopen dat u toch jarenlange plezier heeft met deze deur. Groeten, Eline - Deurengigant.nl
De levering van de deuren heeft plaatsgevonden op de dag dat het bij de bestelling beloofd is. Keurig netjes verpakt en op tijd. Hang- en sluitwerk werd apart geleverd.
Ik ben zeer tevreden met de service van de deurengigant.
Drie deuren besteld met scharnieren. De scharnieren waren ze vergeten. Ik heb er 2 x om moeten vragen en uiteindelijk werden ze 1 1/2 week later geleverd. Van de drie deuren was er 1 deur met een verkeerd slot geleverd, namelijk een vrij/bezet slot ipv een loopslot. Kan een keer gebeuren natuurlijk. Deze deur heb ik toch gemonteerd en zelf aangepast met een andere slotplaat in het kozijn en een slot in de deur gezet. De kosten hiervoor waren €15 en dat is goedkoper dan de deur terug sturen en omwisselen en tevens hoef ik dan niet weer 4 weken op een nieuwe deur te wachten. Mijn verzoek aan de deurengigant was om deze €15 te vergoeden. Aan dat verzoek werd niet voldaan. Jammer want dat scheelt kosten en het had een stukje service geweest omdat ik toch een verkeerd geleverde deur heb geaccepteerd, zelf heb aangepast en de scharnieren die niet geleverd waren. Slechte zaak dus en een slechte service. Door de aanbieding waren de deuren goed geprijsd en de deuren op zich zijn verder perfect. 2 sterren omdat de deuren verder goed waren. Zou ik er weer deuren kopen? Misschien want de deuren zijn goed maar ik ga eerst op zoek naar een andere leverancier voor mijn volgende 4 deuren.
Beste Dirk, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wij vinden de tevredenheid van onze klanten erg belangrijk. Het is jammer om te lezen dat dit niet is gelukt. Het is ons beleid en dat van onze leverancier om een nieuwe deur te sturen wanneer er een verkeerde deur is geleverd. Wij kunnen helaas geen vergoedingen geven als u zelf een oplossing heeft gevonden om de verkeerd geleverde deur toch te gebruiken. Wij hopen dat ondanks de extra moeite, u toch heel veel plezier heeft met de deuren. Groeten, Eline - Deurengigant.nl
Besteld in mei, zouden in juli komen, is nu september, heb ze nog steeds niet. Moet zelf overal achteraan bellen en krijg nu een enquête terwijl ik de deuren nog steeds niet heb? Vreemde manier van werken.
Beste Rob, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wij vinden de tevredenheid van onze klanten erg belangrijk. Het is jammer om te lezen dat dit niet is gelukt. Ik zie dat er een deur niet op voorraad was waardoor de levering zo lang duurt. Onze leverancier heeft ons hiervan niet op de hoogte gebracht. De deuren kunt u in week 44 verwachten. Nogmaals onze excuses voor het lange wachten. Groeten, Eline - Deurengigant.nl
3 deuren besteld, na weken wachten op de deuren, waren 2 deuren waren een totaal verkeerde maat. Kan gebeuren dat dit fout gaat, echter het oplossen van dit probleem mocht nog 6 weken duren en VELE telefoontjes en mailtjes vanaf onze kant. Werd vanaf deurengigant zeer laconiek over gedaan en de verkeerde deuren hebben hier nog weken mogen staan.
Er is niks op aan te merken. Deuren zijn goed, goed afgelakt etc. Geleverd op afgesproken moment. Niks op aan te merken.
Mooie deur besteld, maatwerk door afwijkende maten. Keurig geleverd, exact goed. Niet goedkoop en redelijk lange levertijd maar iets eerder geleverd als aangegeven en dat is natuurlijk altijd leuk!
Zeer goede ervaring en makkelijk bestellen
Als leek heeft mijn vriendin onvoldoende kunnen waarnemen dat de badkamer deur scheef hangt en kan nu niet open blijven staan. Het handvat zit ook niet recht Aanbevelen Ja mits de deur recht wordt gehangen. Nee als de deur niet wordt rechtgehangen
Beste Susanne, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wij vinden de tevredenheid van onze klanten erg belangrijk. Het is jammer om te lezen dat dit niet helemaal gelukt is. Als ik het goed begrijp bent u niet tevreden met de montage van de deur? Ik vind dit niet terug in het mailcontact met onze klantenservice. Ik zou u daarom willen vragen dit per mail te sturen naar [email protected] zodat we kunnen kijken of we dit voor u kunnen oplossen. Groeten, Eline - Deurengigant.nl
Binnen deuren besteld. En alles is supper goed gegaan. Zitten ook supper goed verpakt.
Super gewoon alleen jammer dat je niet goed kan zien welke dichte deuren je moet nemen die bij de glazen deuren horen. Je krijgt dan verschil, dat wil je dan niet.
Meerdere keren gemailed omdat we niks o tvinge en uiteindelijk kwamen ze erachter dat het deurbeslag niet op voorraad was en daarom de order stil lag. Dit was niet naar ons gecommuniceerd. Nadat we ander beslag hadden uitgezocht werd er snel geleverd, maar nu zat er niet alles bij. Weer gemailed en loopslot word nageleverd. Uiteindelijk komt het wel goed maar er moet heel veel heen en weer gemailed worden
Uitstekende service. Snelle levering.
Prima service goede kwaliteit deur
10 Nijverheidsweg
Purmerend 1442 LD