Tevreden

Mooie deur , maar heb wel lang moeten wachten voor ze werd geleverd

Goede correcte en snelle levering

Gemakkelijke site waar je snel kunt bestellen. Maar ook een snelle levering

Goeie service

Service was prima, gingen een aantal zaken fout doordat ik achteraf bij bestelde maar de werden keurig opgelost

Mooie deuren maar kost wel wat moeite om ze te krijgen

De winkel in hoofddorp, netjes, goed zicht op de mogelijkheden qua deuren. Afspraak voor opmeten, heel netjes, goed gedaan. Bestellen, ook prima, makkelijk. Echter de aflevering en afspraken daaromtrend, dat verliep een stuk minder. Was afgesproken dat Deurengigant er zou zijn om de deuren naar boven te brengen. Niet gebeurd, kost dus een hoop moeite om het zelf te doen. Smoes is dat de leverancier/bezorging een andere is, dat kan wel kloppen maar ik heb een afspraak met Deurengigant en niet met de transporteur. Installatie, gebeurde netjes. Nu wachten op de verdere afhandeling omdat er 2 deuren beschadigd waren en de nieuwe scharnieren niet geleverd waren.

Redelijk

Helaas vond ik de communicatie erg slecht verlopen. Hierdoor lag onze deur al een aantal weken in het magazijn en moest ikzelf erachter aan bellen om te leveren. Nu is de deur geplaatst krom...sluit niet mooi aan en er zit een kras in het glas. Nu wachten wij op een nieuwe deur...zonder beschadigingen...echter werd dit wel geregeld en daar ben ik wel tevreden over. Hopelijk komt de nieuwe deur snel en is deze wel goed...want jullie hadden hetzelf ingemeten. Voor de service zouden wij het wel op prijs stellen dat de de deur afgeschilderd word geleverd om de klant tegemoet te komen.

Waardeloze service, niet mee willen denken en onvolledige informatie

Ik heb voor €2000 aan Cando binnendeuren besteld in de veronderstelling dat ik ze kon inkorten obv de handleiding die ik op de algemene Cando.eu website moest vinden. Op de website van deurengigant.nl zelf stond hier namelijk geen enkele informatie over vermeld. Ik vind dat je van een dergelijk groot bedrijf mag verwachten dat er volledige informatie bij een product wordt vermeld, zeker aangezien deuren toch regelmatig passend gemaakt moeten worden. Nu blijkt achteraf dat de deuren niet zo ver ingekort kunnen worden en zit ik met niet passende deuren. Deurengigant.nl verschuilt zich achter hun zin 'inruilen is niet mogelijk' en probeert niet eens om met de klant mee te denken en evt met Cando contact op te nemen om ze toch eventueel in te ruilen voor een kleiner formaat, ook als ik aangeef hier uiteraard de meerkosten voor te willen betalen. De deuren zitten nog ongebruikt en helemaal nieuw in de verpakking. Ik krijg alleen maar te horen dat het mijn eigen schuld is, ik hun maar van te voren had moeten bellen en dit niet hun probleem is. Achteraf gezien had ik dit inderdaad moeten doen, maar ik vind dit een ontzettend klantonvriendelijke manier van denken. Als ik aangeef dat ik hen dan in ieder geval adviseer om voor toekomstige klanten wel duidelijk op hun website te vermelden wat inkortingsmogelijkheden bij deuren zijn, krijg ik als antwoord "dit zijn wij helemaal niet verplicht". Kortom: voor mij GEEN deurengigant.nl meer!!!!

Vriendelijk advies aan de telefoon, nette afhandeling

We hebben advies gevraagd over de keuze van de deuren en deze laten inmeten. De monteur van de inmeetservice gaf goede adviezen. De oude deuren werden meegenomen door een nette jongeman die de nieuwe kwam brengen. De dag erna heeft de monteur ze geplaatst. Prima in orde alles paste perfect.

Mooie deuren, goede bestelervaring maar levering & montage laat te wensen over

Het bestellen via de site, het opmeten en service vanuit Deurengigant was goed. Maar het leveren, montage en aftersales laten te wensen over. De deuren werden slordig afgemonteerd en moesten twee keer extra komen. Na een half jaar klemmen de deuren en draaisloten al. Je moet het dus treffen met de monteur. Zij worden afgerekend op tijd en niet op kwaliteit en Deurengigant heeft geen eigen monteurs in dienst om evt klachten goed op te lossen. Gelukkig kon ik zelf ook eea doen. Dus goede afspraken maken en goed samen met de monteur alles afstemmen!

Deskundig, vriendelijk, klantgericht

Er wordt ruimschoots de tijd genomen bij het opmeten om wensen en vragen te bespreken. Er wordt meegedacht. Ondanks een lange wachttijd werden de deuren er keurig ingezet. Over een kleine beschadiging aan een deur werd goed en adequaat naar een oplossing gezocht. Kortom, deurgigant is een aanbeveling waard.

Hoewel de deur goed en vlot geplaatst; het traject ernaar toe was moeizamer

De bestelde deur is naar alle tevredenheid geplaatst en ziet er echt mooi uit. Maar de hele afhandeling vooraf geen moeizaam en duurde heel lang. Het maken van een inmeetafspraak gaat uiteraard altijd snel, maar moeten er dan aanpassingen komen in de offerte ... dan duurde dat in ons geval uiteindelijk een maand. Wij moesten echter wel steeds op het gaspedaal staan om maar alles voor elkaar te krijgen. Deels is dit dan ook de reden geweest om maar voor 1 deur te kiezen i.p.v. 6. Was alles sneller gegaan dan hadden we ook veel sneller gekozen voor meerdere deuren.

Lange levering achterdeur en plaatsing niet afgerond, nog 3 weken wachten

Qua prijs en contact prima, levering duurde vervolgens enkele weken langer en bij het laten inhangen door Deurengigant is de oplevering niet compleet afgerond wegens ontbrekende materialen bij monteur. Wederom week of 3 wachten voor er afgemonteerd kan worden.

Zeer slecht!

Deuren besteld, zouden vanwege Corona langere levertijd hebben van 2 maanden, eind juli zouden ze binnen zijn, na 10 dagen zelf maar gaan bellen, waar de deuren blijven. Blijkt dat de hele order niet goed is doorgevoerd door de medewerker van de Deurengigant, voor niks meer dan 2 maanden op gewacht. We kunnen de deuren alsnog bestellen, zonder enige compensatie, dan kunnen ze opeens binnen 2 weken binnen zijn of anders kunnen we de order annuleren. Belachelijk dat er zo met klanten omgegaan wordt, je moet zelf achter je bestelling aangaan en als blijkt dat er bij de Deurengigant een fout is gemaakt, wordt er totaal geen compensatie aangeboden, nee...ze bieden aan om de order te annuleren, dat is wat we ook gedaan hebben!

prima personeel bij zowel opmeting als afhandeling

Opmeting goed, levering op tijd en goed

voorlopig zeer teleurstellend

wij hebben voor de plaatsing van de deur de inmeetservice ingehuurd. Na het inmeten de deur besteld; deze werd vorige week afgeleverd; afgelopen dinsdag (4 augustus) kwam de monteur om de deur te plaatsen; deze bleek niet te passen; Wij zijn nu in afwachting van de service van Deurengigant en hopen dat men op zeer korte termijn opnieuw komt opmeten, en een deur zal afleveren die wel goed past.

Slecht

Zeer slecht als je belt nemen ze niet op en als je iets wilt wijzigen krijg je als antwoord (na weken pas) dat je dat binnen 24 uur moet reageren JA HOE DAN ? Als je mailt krijg je pas 3 a 4 weken bericht, op zijn snelst. Communicatie is op geen wijze snel mogelijk. We zijn nog steeds in afwachting van een antwoord.

Slechte ervaring met Cando deur “Bradford”.

Mijn eerste Cando deur Bradford (zwarte HDF met viervaks hardglas) werd begin juni geleverd en bleek na het afhangen gebobbeld hardglas te hebben waardoor de doorkijk vertekend werd. Na weken overleg tussen de leverancier De Deurengigant en Cando EU werd de Cando deur omgeruild voor een ander exemplaar. Dat betekende voor mij de eerste zware deur weer demonteren en klaarzetten. Vervolgens de nieuwe deur zelf weer afhangen. En wat blijkt? Deze deur is zo krom dat de bovenkant 10 mm open staat bij gesloten deur. Weer een klacht bij de Deurengigant gedeponeerd. Nu werd na snel overleg tussen de Deurengigant en Cando EU alweer een nieuw deur, de derde, ter vervanging beloofd. Levertijd eind augustus 2020. Omdat ik vreselijk baal van al deze bar slechte Cando deuren, heb ik geëist dat de leverancier of Cando bij de levering een monteur mee gaat sturen die kostenloos deze derde deur komt omruilen en indien weer van slechte kwaliteit, deze derde deur weer mee retour kan omdat ik dan de koopovereenkomst wil beëindigen. In eerste instantie was het antwoord van de leverancier dat ik zelf de monteur zou moeten betalen. Na mijn bezwaar werd mij uiteindelijk een credit beloofd van de bezorgkosten. Omdat ik het daar niet mee eens ben heb ik zelf contact gezocht met Cando EU en gevraagd tot hoever hun klantvriendelijkheid en service gaat na tweemaal een kwalitatief slechte levering. Cando distantieerde zich echter overal van en legt de verantwoording en kosten neer bij de leverancier de Deurengigant en zeggen niet verantwoordelijk te zijn voor de kosten van derden! Zelden heb ik zo’n arrogante organisatie mee gemaakt. Hier lusten de honden echt geen brood van. Mijn advies aan potentiële kopers van een Cando product is; bedenk je driemaal en laat Cando producten heel ver links liggen. Zoek een producent die wel kwaliteit levert en bovenal klantvriendelijk en service gericht is. Allemaal begrippen die bij Cando waarschijnlijk op het daar aanwezige toiletpapier staan.

Vreselijk, nooit aan beginnen tenzij je zin hebt in gezeik

Begin dit jaar hebben wij 4 binnendeuren besteld en 23 mei zijn ze geplaatst (kon eerder, maar i.v.m. verbouwing voor deze datum gekozen). De deuren waren enkele dagen daarvoor geleverd. Bij het uitpakken door de monteur bleek één deur schade te hebben (deukje) en het vrij/bezet rozet van de wc deur ontbrak. Hij heeft alle deuren wel geplaatst, omdat levering van een nieuwe deur 8-10 weken duurt. Bij het plaatsen van de deuren zijn er grote gaten en beschadigingen in het kozijn gemaakt die wij zelf hebben moeten herstellen. Dit heeft de nodige kosten met zich meegebracht. Toen de monteur wegging heeft hij de schade doorgegeven en gemeld dat hij een nieuwe deur + rozet zou bestellen. Hierbij zei hij dat hij ons adviseerde om hier zelf ook achteraan te gaan, omdat het bedrijf hier schijnbaar niet zo snel mee is. Dit vond ik al erg vreemd. Na enkele weken niks gehoord te hebben ontvingen we een mail, de levertijd zou oplopen, dus of wij akkoord gingen met 75 euro compensatie i.p.v. een nieuwe deur. Terug gemaild dat wij hier niet mee akkoord gaan een een nieuwe deur willen. Na weer een aantal weken niets gehoord te hebben, wisten we niet of er nu een nieuwe deur onze kant op zou komen en wanneer, alle communicatie op dit gebied ontbrak. De klantenservice was zowel telefonisch als per mail niet bereikbaar, want we ontvingen nooit antwoord op onze mails. Toen zijn we maar naar de showroom gegaan, in totaal 3x geweest. Iedere keer hetzelfde verhaal ''we noteren uw ordernummer en bellen dan en dan terug'' iedere keer hoorden we niks. Vervolgens werd eindelijk de deur geleverd en vandaag 3 weken later zou er een monteur komen om de schade te herstellen (2 deuren die niet sluiten) en de beschadigde deur te vervangen. Helaas kwam er niemand en nadat ik het nummer heb gebeld voor levering en montage afspraken bleek de monteur ziek te zijn. Dit wisten wij niet. Zouden vandaag terug bellen voor een nieuwe afspraak, maar is niet gebeurd. In 1 woord: Zeer slecht!!!!!!

Ervaring helaas negatief gekleurd door verkeerd ingemeten deur

Monteur heeft erg zijn best gedaan en goede service geleverd, maar helaas was 1 deur verkeerd ingemeten. Zou dezelfde dag worden opgehaald maar staat er nu nog steeds, 3 werkdagen later. Geen idee hoe lang het nu gaat duren voordat de nieuwe deur er is. Overigens ging het maken van de aflever en monteer afspraken erg knullig.

prima bedrijf

prima bedrijf met correct personeel en vakkundige deurenmonteur.

Ervaren betrokken medewerkers; vriendelijk en deskundig. Goed werk afgeleverd.

zeer slecht

Op hun website worden er levertijden geadverteerd van 5 tot 10 adgen. in realiteit is dit 10 weken. Echter wanneer er een order geplaatst wordt kan er niet meer geanulleerd worden en zit je project vast.

Goede afspraken en correcte communicatie

Mooie deur, goede planning en levering. Ongemak met valdorpel ter plaatse opgelost

Perfecte service

Wij hebben 7 deuren besteld. Het opmeten ging volgens afspraak. Daarna ging de levering ook zoals vooraf was aangegeven. De monteur die de deuren kwam afhangen, was super goed en heel deskundig. Later bleek 1 deur een beschadiging te hebben. Deze werd zonder probleem vervangen. En vervolgens kwam dezelfde monteur dit werk afronden op dezelfde deskundige manier. Als ik weer nieuwe deuren zou willen, dan ga ik zeker weer naar Deurengigant.

Mooie deur uitstekende levering

Online besteld zelf gemeten perfect wat een mooie deur heel blij mee

erg klantonvriendelijk bedrijf

Ik heb begin juni 2020 een deur besteld via de website. Volgende dag zag ik op de order dat er een fout was gemaakt tijdens de bestelling. Gelijk een mailtje gestuurd of de juiste maat alsnog in de bestelling ingevoerd kon worden. Geen antwoord!!.Als ik een maand later bel waar de besteld deur blijft en of de aanpassing is doorgevoerd zeggen ze dat dit niet meer kon. Maar de deur was nog niet bezorgd. Dit duurde vervolgens nog 10 dagen. Blijkbaar moest de deur nog steeds gemaakt worden. Maar hij kon kennelijk niet op aangepaste maat worden gemaakt. Erg jammer dat je niet iets flexibeler bent. Pieter Hania

10 Nijverheidsweg

Purmerend 1442 LD