1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar
Pluspunten
Gemakkelijk bestellen via site. Verder kan ik nog niet iets bedenken.
VerbeterpuntenDeur besteld op 22 juli en de levertijd is 5 werkdagen. 30 juli wordt ‘s morgens de deur bezorgd, maar het wasdom de chauffeur al te zien dat dit niet de juiste deur was. Ik had er ook glas bij besteld, maar bij de geleverde deur konden wel twee van die stukken glas in. Het glas was wel van het juiste formaat, maar de deur was te breed, te hoog en van het verkeerde type. Telefonisch contact proberen te zoeken, maar als ik eerste wachtende was, werd de verbinding verbroken. Dit tot vier keer toe. Hierop een mailtje gestuurd waarin eerst werd gesteld dat de leverancier de juiste deur had verzonden. Na foto’s gemaild te hebben is er toegezegd de deur te gaan verwisselen. Dit zou week 32 plaats gaan vinden. Eind Week 32 maar weer eens proberen te bellen. Had toen wel in 1x contact en ik zou terug gebeld worden nadat ze eerst zouden uitzoeken hoe lang de levering nog zou duren. Werd niet terug gebeld, dus ‘s middags maar weer eens gebeld. Na weer een keer als eerste wachtende verbinding verbroken, had ik de tweede keer wel contact. Toen werd de levering wel onderzocht en kreeg ik een mail dat de levering week 33 zou zijn. Maandag kreeg ik een mail, dat de deur geleverd zou worden, alleen past deze tijd ons niet. Hierop melde de planner dat het een week later wordt, omdat er dan pas weer een rit in onze regio is.
Al verbetering in het contact met de klant en betere service. Het is voor ons nu nog maar weer afwachten of het volgende leverings moment ons past.