3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Kwaliteit en afwerking van de deur

Levertijd 25 dagen ipv 15

Pluspunten

goed en betaalbaar

Pluspunten

Snelle en vriendelijke service!

Pluspunten

Prettige en snelle communicatie. Prima levering.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooi product goede kwaliteit snelle levering goede telf ondersteuning

Nee

Pluspunten

2 deuren besteld. Geen enkel probleem tegengekomen bij het monteren. Prima dus.

toen telefonisch gemeld werd dat de deuren maandag geleverd zouden worden en ik aangaf dat dinsdag mij beter uit kwam kon iets klantvriendelijker gereageerd worden.

Pluspunten

Ik heb zelf per ongeluk er voor gezorgd dat ik niet bereikbaar was, hebben ze goed opgepakt, erg tevreden over.

Ga zo door, prima service!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

levering volgens termijn.

geen reactie op mijn email.

Pluspunten

Goede kwaliteit voor een redelijke prijs. Vervoerder zeer behulpzaam, en vriendelijk. Klantenservice is echt voor je bezig, na een vraag.

Betere communicatie met vervoerder en klant. Had bezorgafspraak op een woensdag, echter vervoerder was bon kwijt, ik ben hier verder niet over gebeld ( uiteindelijk zelf gedaan) en dus een hele dag voor niets gewacht.

Pluspunten

Goede service alles op tijd! Mooie kwaliteit.

Er was een sleutel niet bij geleverd. Deze lag 4 dagen later in de brievenbus grote dank.Geen probleem dus.

Pluspunten

Goede prijs en snelle levering op afspraak. Bezorgers waren erg vriendelijk en netjes op tijd.

Pluspunten

Snelle levering, alles naar tevredenheid

Pluspunten

Flexibel, deuren met afwijkende maten is geen probleem

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Maakt goede afspraken t.a.v. de levering van het bestelde product.

Had eert telefonisch contact en daar werd me door de dame aan de telefoon, naar mijn gevoel, wat snauwerig verteld dat ik bestellingen via de website moest doen.

Pluspunten

Persoonlijk ben ik niet een grote fan van Internet winkel. Maar dit bedrijf combineerd internet met fysiek winkels. We zijn in Breda geweest, waar zeer professionele hulp is geboden voor de aankoop van de binnendeuren. Ik adviseer om door een professional de deuren te laten inmeten. We hebben hiervan gebruik gemaakt. Ook de daadwerkelijke levering was geen enkel probleem. Vriendelijke chauffeur, en pinnen bij de chauffeur geeft een beter gevoel. We hebben 7 binnendeuren gekocht, en zijn daar zeer tevreden over.

Pluspunten

Snelle levering van goed product.

Pluspunten

Zeer gunstige prijzen voor Cando deuren! Snel geleverd, binnen een week dus ruim binnen de beloofde levertijd. Keurig op tijd afgeleverd door de vervoerder en van hem bovendien nog wat goede tips voor de plaatsing gekregen als 'bonus'.

Pluspunten

Mooie svedex deur netjes afgeleverd. Peastte perfect in het kozijn.

Pluspunten

De website is duidelijk en overzichtelijk. Ik ben goed op de hoogte gehouden waar ik op moest letten tijdens de koop van de deuren en daarna. Het is ook duidelijk gecommuniceerd over wanneer ik de deuren zou ontvangen. Netjes. Ik heb jullie ook al bij onze buren aangeraden i.v.m dat zij ook aan het verbouwen zijn

Alleen jammer dat er pas bij zo een hoog bedrag de deuren gratis worden geleverd. Ik heb zelf voor meer dan 600 Euro aan deuren besteld maar toch moest ik alsnog bezorgkosten betalen. Dat vind ik dan wel jammer

Pluspunten

Houden aan de afspraken. Leveren van een goed product met mee geleverde instructie

Pluspunten

levering op tijd zoals vermeld 15 werkdagen, levering op zaterdag uit de kunst, deuren zijn degelijk en mooi afgewerkt

10 Nijverheidsweg

Purmerend 1442 LD